Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2010-09-22 18:27:01
(#928) Nekem a Shadowrun 3 a lekkedvencebb kedvencem.
Minden kiegészítőt megvettem hozzá, amit csak magyarul kiadtak (mondjuk néhányat kár hogy nem adtak ki, és már nem is fognak).
Minden kiegészítőt megvettem hozzá, amit csak magyarul kiadtak (mondjuk néhányat kár hogy nem adtak ki, és már nem is fognak).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nálam volt M*ET(k10), M*AK(d20), Káosz, StarWars, Call of Cthulhu.
Cyberpunk 2020, és Requiem esetében csak a karakteralkotásig jutottunk. M*ET*AK*UTK és Káosz alapkönyveim vannak. Shadowrun tetszene, de nem volt még kivel.
Cyberpunk 2020, és Requiem esetében csak a karakteralkotásig jutottunk. M*ET*AK*UTK és Káosz alapkönyveim vannak. Shadowrun tetszene, de nem volt még kivel.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-09-22 00:55:20
(#925) Én eddig játszottam:
Magus (D20)
Magus (új D100)
Cthulhu hívása
Káosz
Vámpír-A maszkabál
Shadowrun 3
Cthulhutech
Dungeons & Dragons 3
Szerepjátékokkal.
De vevő vagyok bármi újra
Magus (D20)
Magus (új D100)
Cthulhu hívása
Káosz
Vámpír-A maszkabál
Shadowrun 3
Cthulhutech
Dungeons & Dragons 3
Szerepjátékokkal.
De vevő vagyok bármi újra
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-21 23:18:59
(#924) Káoszt játszik valaki? /van alapkönyvem/ MÓKUS is, mind a 3 fajta, kiegekkel. //minden gépen//
Mocsokrégen játszottam már.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-09-01 15:55:12
(#923) Én is utcai szamuRAJ-jal voltam korábban, csak gondoltam ideje lenne kipróbálni az adeptust is. Azért az is kemény ám! :p
utcai szamuRAJ annyi kiberverrel, hogy ha 3 töltény beléfúródik, akkor már túl sok benne a fém és meghal, illetve olyan szinten huzalozott idegekkel, h leszólítod az utcán, hogy mennyi az idő, a mondat közepén mér dobókocka méretű darabokra vágott ^^
-
beküldve: 2010-09-01 15:04:24
(#921) Királyos :)
És Shadowrunban mivel tolod?
Én jelenleg egy tünde adeptussal.
És Shadowrunban mivel tolod?
Én jelenleg egy tünde adeptussal.
nemrég kezdtünk el legújabb magust tolni, de én is inkább árnyékfutásos vagyok
-
beküldve: 2010-09-01 14:01:26
(#919) Az meg mi a rosseb nyavalya hogy "szekszuell"?
Amúgy melyik fajta MAGUS-t toljátok? Én már játszottam a legújabb S100-as kiadásúval is, meg az ez előtti ratyis D20-assal, de a legrégebbi kiadásúval is
(bár én inkább Shadowrun párti vagyok, azért ezzel is el lehet bohóckodni XD)
Amúgy melyik fajta MAGUS-t toljátok? Én már játszottam a legújabb S100-as kiadásúval is, meg az ez előtti ratyis D20-assal, de a legrégebbi kiadásúval is
(bár én inkább Shadowrun párti vagyok, azért ezzel is el lehet bohóckodni XD)
továbbiakban várunk a Társalgó(DUMIZZUNK!!!!!!) topicba^^
szerepjáték: mi MAGUS-ozunk. Én egy szekszuell udvari ork vagyok, valamelyik Conra várható vagyok beöltözve
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-30 17:03:55
(#916) Hello...ha valakinek van kedve felvehetne msn-re, mert alig van animés ismerősöm és jó lenne beszélgetni ...msn címem:
bozont6@citromail.hu
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-05-13 14:41:44
(#915) Szerintem nagyon baró ötlet