• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>
beküldve: 2010-04-28 20:47:40
(#853) Válasz Travis (#851) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Egyetértek.

Nem bírtam ki, hogy bele ne kotnyeleskedjek ebbe a fogyókúra dologba: egy napig igyál csak vizet és akkor a szervezeted hozzászokik, hogy kevesebbet egyél. Onnan meg már rajtad a sor.

Ha már felvetődött ez a ,,Képet akarunk!" téma, akkor engem megtalálhattok iWiW-en, ahova új OSzAKE-es képet raktam fel.

Aki tudja, hogy hívnak tudja, aki nem, az így járt.

,,Hitler fején ugrálok!"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Aizen 2010-04-28 20:49:05
beküldve: 2010-04-28 20:45:17
(#852)
Gyults
Gyults
[ Új arc ]
de muszáj mert itt a nyár xD

beküldve: 2010-04-28 20:41:32
(#851) Válasz Gyults (#849) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
én is szeretnék fogyózni de nem tudok hozzákezdeni

Ha a linkelt kép nem "hazudik", akkor erre semmi szükség. ^^

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-28 20:34:59
(#850) Válasz Usagi-chan (#843) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]

Haha, nem innen ismerlek. Bizonyos fórumos közösségből. És msn-es közösökből.

Pár fórumos oldal kipipálva (ha az gamer közösségü), MSN-es közös emberekből pedig sok van (vagyis volt, nem emlékszem senkire, és már nem gyakori, hogy felnézek ).

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-28 20:34:43
(#849)
Gyults
Gyults
[ Új arc ]
én is szeretnék fogyózni de nem tudok hozzákezdeni

beküldve: 2010-04-28 20:31:56
(#848) Válasz Ewy-chan (#846) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Sejtettem, hogy valami ilyesmi is van benne, de nem mertem írni. Fogyózásban nem vagyok kompetens, de az egyik legszebb nő, akit ismerek bőven 80kg fölött van, de mégis dögös, mert van kisugárzása. Persze egyéne válogatja. Kitartást hozzá :/ De ha adsz magadra az már félsiker. [ez szerintem többet számít, mint a testsúly...]

Szerk: miyu 2010-04-28 20:32:42
beküldve: 2010-04-28 20:27:00
(#847) Válasz Ewy-chan (#839) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Hát, sajna túl nagy kérés...nincs normális képem, utálok fotózkodni (inkább fotózó vagyok^^), amúgy meg bűnronda vagyok. De tényleg. Csak elijesztenék mindenkit. Ne részletezzük. Bocsi. Majd olyan nyár elején leszek talán elfogadható, vagy vmikor nyáron...><
Am ha vmi részletesebb érdekelne, dobj meg egy maillel, bár képet ne, de választ kaphatsz^^(ewyevi@gmail.com)

Akkor ebben hasonlítunk, nekem sem a kedvenc időtöltésem ha fotóznak... lehetőleg mindig elmenekülök. ^^
Akkor kép pótlás június elsején

beküldve: 2010-04-28 20:22:10
(#846) Válasz miyu (#844) üzenetére
Ewy-chan
Ewy-chan
[ Rászokóban ]
nyáú, bocs, ezt nem bírom ki
amúgy meg bűnronda vagyok. De tényleg. Csak elijesztenék mindenkit. Ne részletezzük. Bocsi.

*sóhaj* Ettől megyek ordítva a falnak. Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, az kiül rád, és valóban bűnronda leszel. Tényleg. Viszont ha elmész egy jó fodrászhoz, kozmetikushoz, mittomén, kiszeded a szemöldököd, neadj ég néha nap sminkelsz, felmersz venni olyan cuccokat, ami tetszik sattara, (nem sorolom tovább, mert minek) akkor - horribile dictu - egész más eredményt kapsz. És talán fejlődik némicske önbizalmad is. Ez evidens lenne, szerintem.

De lényegtelen, úgyse hiszel nekem. Na majd egyszer rájössz x) Srry az offért, a férjem(?) nem nevelt meg eléggé

Am nem erről van szó, totál másról. Legyen annyi elég, hogy khmm...fogyóznom kell, és ezt nem 40 kilós anorexiásként írom...>< Amiket írtál, az max nyár végén lesz, de addig is a tükör egy ellenség. Nekem tetsző cuccaim vannak dögivel, csak még nem férek beléjük. Szörnyű. ><

"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-04-28 20:18:41
(#845)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]

sallylla: Ismerős ez fajta élet. Valami ehhez hasonló pocsék sorsot szántak nekem is.
Ewy: Szerintem tegyél fel képet (most!!) és majd mi megmondjuk, hogy szép vagy Amúgy én sem szeretek a kamerák előtt állni. Mögötte annál inkább Pumpálj magadba egy kis önbizalmat, és jó lesz az. Amúgy a legelső bemutatkozós post nem volt kusza, legalábbis számomra teljesen egész képet adott.

Szerk: Merchior 2010-04-28 20:19:46
beküldve: 2010-04-28 20:17:09
(#844) Válasz Ewy-chan (#839) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
nyáú, bocs, ezt nem bírom ki
amúgy meg bűnronda vagyok. De tényleg. Csak elijesztenék mindenkit. Ne részletezzük. Bocsi.

*sóhaj* Ettől megyek ordítva a falnak. Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, az kiül rád, és valóban bűnronda leszel. Tényleg. Viszont ha elmész egy jó fodrászhoz, kozmetikushoz, mittomén, kiszeded a szemöldököd, neadj ég néha nap sminkelsz, felmersz venni olyan cuccokat, ami tetszik sattara, (nem sorolom tovább, mert minek) akkor - horribile dictu - egész más eredményt kapsz. És talán fejlődik némicske önbizalmad is. Ez evidens lenne, szerintem.

De lényegtelen, úgyse hiszel nekem. Na majd egyszer rájössz x) Srry az offért, a férjem(?) nem nevelt meg eléggé

Szerk: miyu 2010-04-28 20:17:43
beküldve: 2010-04-28 20:08:36
(#843) Válasz Travis (#841) üzenetére
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]

Haha, nem innen ismerlek. Bizonyos fórumos közösségből. És msn-es közösökből.

beküldve: 2010-04-28 20:04:36
(#842) Válasz Higurashi Kagome (#836) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Nagyon jó érzés volt látni h ennyien tettetek föl képeket köszi nagyon ha bárki szeretne rakjon bátran
Ha rólam valaki szeretne képet nézni akkor myvip/ Somlyai Dóra

Én asszem már bemutatkoztam de ha nem majd megteszem legközelebb..

Hát, sajnálatos, de már elfelejtettem a jelszavamat, és az akkori e-mail-emet is (évek óta nem néztem föl), úgyhogy ha nem túl nagy kérés, feltudnál egyet rakni ide?

beküldve: 2010-04-28 19:53:14
(#841) Válasz Usagi-chan (#827) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Travis én téged ismerlek.

Hát, engem maximum csak innen ismerhetsz: [Link]
De aki eddig lemaradt volna rólam, 1 hónap múlva itt újra találkozhatunk: [Link]

beküldve: 2010-04-28 19:53:12
(#840) Válasz SötétOldal (#831) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]

Amúgy magamon kívül még három embert ismerek, akinek április 23.án van a születésnapja.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-28 19:43:37
(#839) Válasz Travis (#826) üzenetére
Ewy-chan
Ewy-chan
[ Rászokóban ]
Hali mindenkinek!
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':

Jelenleg 16
(szombaton már 17 )
éve boldogítom/szomorítom a világot. Nincs semmi önbizalmam ahogy azt a mangarajzolásos hozzászólásaim mutatják. ^^' ...

Képet, képet!
Ha nem túl nagy kérés

Hát, sajna túl nagy kérés...nincs normális képem, utálok fotózkodni (inkább fotózó vagyok^^), amúgy meg bűnronda vagyok. De tényleg. Csak elijesztenék mindenkit. Ne részletezzük. Bocsi. Majd olyan nyár elején leszek talán elfogadható, vagy vmikor nyáron...><
Am ha vmi részletesebb érdekelne, dobj meg egy maillel, bár képet ne, de választ kaphatsz^^(ewyevi@gmail.com)

"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>