Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem bírtam ki, hogy bele ne kotnyeleskedjek ebbe a fogyókúra dologba: egy napig igyál csak vizet és akkor a szervezeted hozzászokik, hogy kevesebbet egyél. Onnan meg már rajtad a sor.
Ha már felvetődött ez a ,,Képet akarunk!" téma, akkor engem megtalálhattok iWiW-en, ahova új OSzAKE-es képet raktam fel.
Aki tudja, hogy hívnak tudja, aki nem, az így járt.
Ha a linkelt kép nem "hazudik", akkor erre semmi szükség. ^^
Haha, nem innen ismerlek. Bizonyos fórumos közösségből. És msn-es közösökből.
Pár fórumos oldal kipipálva (ha az gamer közösségü), MSN-es közös emberekből pedig sok van (vagyis volt, nem emlékszem senkire, és már nem gyakori, hogy felnézek ).
Akkor ebben hasonlítunk, nekem sem a kedvenc időtöltésem ha fotóznak... lehetőleg mindig elmenekülök. ^^
*sóhaj* Ettől megyek ordítva a falnak. Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, az kiül rád, és valóban bűnronda leszel. Tényleg. Viszont ha elmész egy jó fodrászhoz, kozmetikushoz, mittomén, kiszeded a szemöldököd, neadj ég néha nap sminkelsz, felmersz venni olyan cuccokat, ami tetszik sattara, (nem sorolom tovább, mert minek) akkor - horribile dictu - egész más eredményt kapsz. És talán fejlődik némicske önbizalmad is. Ez evidens lenne, szerintem.
De lényegtelen, úgyse hiszel nekem. Na majd egyszer rájössz x) Srry az offért, a férjem(?) nem nevelt meg eléggé
sallylla: Ismerős ez fajta élet. Valami ehhez hasonló pocsék sorsot szántak nekem is.
Ewy: Szerintem tegyél fel képet (most!!) és majd mi megmondjuk, hogy szép vagy Amúgy én sem szeretek a kamerák előtt állni. Mögötte annál inkább Pumpálj magadba egy kis önbizalmat, és jó lesz az. Amúgy a legelső bemutatkozós post nem volt kusza, legalábbis számomra teljesen egész képet adott.
*sóhaj* Ettől megyek ordítva a falnak. Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, az kiül rád, és valóban bűnronda leszel. Tényleg. Viszont ha elmész egy jó fodrászhoz, kozmetikushoz, mittomén, kiszeded a szemöldököd, neadj ég néha nap sminkelsz, felmersz venni olyan cuccokat, ami tetszik sattara, (nem sorolom tovább, mert minek) akkor - horribile dictu - egész más eredményt kapsz. És talán fejlődik némicske önbizalmad is. Ez evidens lenne, szerintem.
De lényegtelen, úgyse hiszel nekem. Na majd egyszer rájössz x) Srry az offért, a férjem(?) nem nevelt meg eléggé
Haha, nem innen ismerlek. Bizonyos fórumos közösségből. És msn-es közösökből.
Én asszem már bemutatkoztam de ha nem majd megteszem legközelebb..
Hát, sajnálatos, de már elfelejtettem a jelszavamat, és az akkori e-mail-emet is (évek óta nem néztem föl), úgyhogy ha nem túl nagy kérés, feltudnál egyet rakni ide?
Hát, engem maximum csak innen ismerhetsz: [Link]
De aki eddig lemaradt volna rólam, 1 hónap múlva itt újra találkozhatunk: [Link]
Amúgy magamon kívül még három embert ismerek, akinek április 23.án van a születésnapja.
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':
Jelenleg 16
Képet, képet!
Hát, sajna túl nagy kérés...nincs normális képem, utálok fotózkodni (inkább fotózó vagyok^^), amúgy meg bűnronda vagyok. De tényleg. Csak elijesztenék mindenkit. Ne részletezzük. Bocsi. Majd olyan nyár elején leszek talán elfogadható, vagy vmikor nyáron...><