Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Kezében egy szatyorral és egy vázlatfüzettel sétál az utcán, majd megáll egy számára ismeretlen ház előtt. Keze a csengőért nyúlik, majd becsenget. Nem szándékozik túl sokat maradni, elvégre a Rend-tagok zöme, így valószínűleg ez a fószer sem tud a létezéséről. Neki pedig csak egy dolga van, leszervírozni azt a farmert és inget, amit a húga ettől a férfitől kapott. Kékes haja most hosszú fonatban veri a hátát, ruhái kissé gyűröttek a sok utazástól, de azért még kivehetőek a rövidujjú farmering és a farmer formái. Míg vár, kinyitja a füzetet, és megnézi az első rajzot. Nemot ábrázolja, nagyjából 5 évvel korábban. Arishima ezt még akkor rajzolta, amikor az édesanyjukat gyászolták. Összesen négy rajzot kapott: egyet-egyet Nemoról, Myaról, Kazuyáról és Kószáról. Így legalább tudja, kikkel kerülhet össze a "vak véletlen" okán.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én is, picit túl őszinte vok, az ien bunkó beszólásokért pedig bocs, nem szándékosak, csak így sikerülnek
Nincs harag. Mi bunkók megértjük egymást.
beküldve: 2007-07-19 21:23:51
(#1021) Akkor kezdem. hehe
Nemo hazatért. Kicsit véres volt a ruhája, ezért úgy döntött, hogy lecseréli. A lánynak is hozott egy szekrényre való ruhát. Bement a könyvtárba és leült az egyik fotelba.
Kicsit rövid, de háát...
Én is, picit túl őszinte vok, az ien bunkó beszólásokért pedig bocs, nem szándékosak, csak így sikerülnek
Szerk: Arishima 2007-07-19 21:22:56
Értettem hölgyem. Nem problémázok. Csak kimondtam személyes véleményem, ami nem mindig vezet jóra. Mit tudok tenni, ilyen vagyok.
beküldve: 2007-07-19 21:21:09
(#1018) Én utolsó!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Sziasztok!!
Én már itt is vagyok!
Én már itt is vagyok!
Ok, ki kezd? Én második leszek, v néző
Fegyverei: az övében mindig ott lapul egy kicsi mágusbot, ami a legszívósabb gyémántból készült, és gombnyomásra szét-és összecsúsztatható. Ezenkívül csuklóra és vádlira erősíthető tőrök, egy rövidkard, és két pisztoly.
Egy mágiahasználónak nem kell ennyi fegyver. Szerintem. És ez a sok névváltoztatás...
Figyi, szabályok nélkül játszunk, nem? Akkor meg minek kell problémáznod?
beküldve: 2007-07-19 21:17:37
(#1015) Sziasztok!!
Én már itt is vagyok!
Én már itt is vagyok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Fegyverei: az övében mindig ott lapul egy kicsi mágusbot, ami a legszívósabb gyémántból készült, és gombnyomásra szét-és összecsúsztatható. Ezenkívül csuklóra és vádlira erősíthető tőrök, egy rövidkard, és két pisztoly.
Egy mágiahasználónak nem kell ennyi fegyver. Szerintem. És ez a sok névváltoztatás...
beküldve: 2007-07-19 18:19:57
(#1013) A mozis rész storno, kitalálta, h ma mégsem megyünk Szval majd jövök
beküldve: 2007-07-19 16:16:24
(#1012) Na, Arishima úgy döntött, most egy időre szépen elvonul haza, hogy felejtsen, és fejlessze magát. Ám még így sem szabadultok meg tőlem, mivel itt az új karakterem:
Név: Seera Sagara
Kor: valahol 20 és 26 között
Foglakozás: boszorkánymester és démonvadász, a Rend egyik tagja, ám erről nem sokan tudnak.
Kinézete: Hosszú, sötétkék, már majdnem fekete haj, acélszürke szemek, átlagos magasságú, nagyjából 172-73 cm. Alkata karcsú ugyan, de távolról sem törékeny.
Élete: Arishima féltestvére, ő az idősebbik. Édesanyjuk közös, apjuk különböző. Az anya halálos ágyánál találkoztak először, és nem igazán szívlelik egymást. Most azonban hajlandóak lakóhelyet cserélni, így került ő a városba.
Ruházata: farmerok, farmeringek, ingek, halásznadrágok, szandál, csizma.
Nos, ennyi lenne. Ma csak egy órás késéssel tok majd jönni, mert megint moziba kell mennem anyummal (engem használ, h megnézhessen pár filmet )
Név: Seera Sagara
Kor: valahol 20 és 26 között
Foglakozás: boszorkánymester és démonvadász, a Rend egyik tagja, ám erről nem sokan tudnak.
Kinézete: Hosszú, sötétkék, már majdnem fekete haj, acélszürke szemek, átlagos magasságú, nagyjából 172-73 cm. Alkata karcsú ugyan, de távolról sem törékeny.
Élete: Arishima féltestvére, ő az idősebbik. Édesanyjuk közös, apjuk különböző. Az anya halálos ágyánál találkoztak először, és nem igazán szívlelik egymást. Most azonban hajlandóak lakóhelyet cserélni, így került ő a városba.
Ruházata: farmerok, farmeringek, ingek, halásznadrágok, szandál, csizma.
Nos, ennyi lenne. Ma csak egy órás késéssel tok majd jönni, mert megint moziba kell mennem anyummal (engem használ, h megnézhessen pár filmet )
Oké! Szia!
Majd miután eltűnt a férfi, a lány morgott kettőt, majd befejezte az evést, felállt, és elmosogatott maga után.
Kezébe vette a könyvet, és egy szobát keresett magának.
Elegáns szoba volt, amit kinézett. Úgy döntött itt letelepszik. Majd lefeküdt a franciaágyra és olvasni kezdett...
Majd miután eltűnt a férfi, a lány morgott kettőt, majd befejezte az evést, felállt, és elmosogatott maga után.
Kezébe vette a könyvet, és egy szobát keresett magának.
Elegáns szoba volt, amit kinézett. Úgy döntött itt letelepszik. Majd lefeküdt a franciaágyra és olvasni kezdett...
Szerk: Vadóc 2007-07-19 14:48:56
-Csak akkor tanulhatsz, miután elvolvastad a könyvet. Keress magadnak egy szobát, ami tetszik. Ruhákat majd hozok. Most mennem kell.-mondta a lánynak, aztán elteleportált.
Majd este folyt. köv. Szia!
A lány meglepődve tapasztalta, hogy miután a férfival kezet fogott, már egy lakásban is voltak.
- Jó a kéglid! - majd mosolygott a férfira.
Benyúlt a hűtőbe, és végig nézte a menüt. Egy csirke combnál állapodott meg, majd leült, és elkezdett falatozni.
Miután letette Nemo az asztalra a vastag könyvet, a lány majd le fordult a székről.
- Most komolyan ezt el is kell olvasnom? - na de jó.... - gondolta magában a lány...
- Bármikor kezdhetjük a tanulást! Tőlem most kaja után is... a könyvet meg majd elolvasom mielőtt lefekszem aludni...
- Jó a kéglid! - majd mosolygott a férfira.
Benyúlt a hűtőbe, és végig nézte a menüt. Egy csirke combnál állapodott meg, majd leült, és elkezdett falatozni.
Miután letette Nemo az asztalra a vastag könyvet, a lány majd le fordult a székről.
- Most komolyan ezt el is kell olvasnom? - na de jó.... - gondolta magában a lány...
- Bármikor kezdhetjük a tanulást! Tőlem most kaja után is... a könyvet meg majd elolvasom mielőtt lefekszem aludni...