Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Nem akarok boszi lenni, de vki jöhetne már 3.nak
De te már az is vagy..
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Nem akarok boszi lenni, de vki jöhetne már 3.nak
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Jó képet adtam neked, Mya
Most per pillanat Sophie... Azért köcce
Lemásoltad a keresztnevem
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Lemásoltad a keresztnevem
Szerk: Arishima 2007-07-18 21:38:47
beküldve: 2007-07-18 21:36:56
(#972) Na itt is az új vagány csajszi!!
Ő.. egyébként most új szereplőként fogok játszani, nem mint Mya!
hehe..
Ő.. egyébként most új szereplőként fogok játszani, nem mint Mya!
hehe..
beküldve: 2007-07-18 21:31:51
(#971) Sziasztok!
beküldve: 2007-07-18 21:27:48
(#970) *-Hát jó-mondja,majd felkell a kanapéról és egy névjegykártyát dob az asztalra.Ha Nemo döntött ott utolérheti.
Feláll,majd maga mögött behúzza a bejárati ajtót,beül a Mustangba,s elhajt.*
Feláll,majd maga mögött behúzza a bejárati ajtót,beül a Mustangba,s elhajt.*
Én is megyek.Sziasztok.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
-Adj nekem egy napot.-mondja a lánynak, aztán eltűnik.
Bocs, mennem kell.
beküldve: 2007-07-18 13:57:43
(#967) Ennek most Ayashi no Ceres beütése lesz.
*Telefonálás után,visszatér a szobába és körbenéz.
-Arishima?Elment?Nem baj,legfeljebb nem hallja amit mondani fogok.-mondja majd kényelembe helyezi magát.
Ha ennyire kíváncsi vagy Nemo,hát egy Tennyo-t készülünk feltámasztni.Tudod, égi tündér,angyal,istennő,ilyesmi .A tennyoknak fontos ruhadarabja a hagoromo.Ezzel tud visszatérni a mennyekbe.De annak a tennyonak,akit készülünk fel támasztani,nos annak a tennyonak a hagoromoját ellopták,majd elrejtették,így nem tudott visszatérni a mennyekbe.És ez nem csak egy legenda.A társaság megtalálta a tennyo múmiáát,csontvázát.Biztos,h ogy az övé.Már csak vérre lesz szükség,hogy feltámasszuk.Persze ezekhez kell még az öt gyémánt szobor,de az megvan.Már csak a vér kell.És miután feltámadt remélhetőleg visszamegy.Bár arról nem tudok,hogy meglenne a hagoromo.-mondja kissé bizonytalanul,majd Nemora tekint,várja válaszát.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Egy fenét nem Ilyen egy parasztot, komolyan...
Szerk: Arishima 2007-07-18 13:55:54
beküldve: 2007-07-18 13:48:07
(#964) Ha ezek után azt mered nekem mondani Nemes, hogy Nemo nem hülye... Sztem leüttetem a karimmal. De csak azért őt, mert téged nehéz lenne
Szerk: Arishima 2007-07-18 13:49:18