Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Hát, ezek szerint, tényleg Ebből még nagy kalamajka lesz, én mondom
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én meg vérszemet kaptam, oh yeah... akkor gyerekek, nem szabadultok meg tőlem egy könnyen
És ha én döntök, megint kezdődik a szenvedés kínsorozat... az jó lesz?XD
Szerk: Arishima 2007-07-17 23:20:54
És most mi lesz? A magam részéről két variációt tok elképzelni: Arishima vagy feltámad vhogy, vagy teljesen új karit hozok majd be. Lehet választani
Nemo felkel és csendben odamegy a még mindig füstölgő pallosához. Kihúzza a földből és felteszi a hátára. Hirtelen artikulátlan üvöltést hallat. Ezzel egy időben felemelkedik a teste. Mikor már magasan a felhők között jár, egy óriási villanás kíséretében eltűnik. Akkora volt a fény, hogy a Holdról is láthatták volna, ha lettek volna rajta emberek. Ezután nem ment vissza a Rend szállására. Senki sem tudja hová tűnt. Már csak ő maradt és a fájdalom...
Na jó, essünk túl rajta
A kard végül egy gyors mozdulattal elmerül a testében, majd a másik oldalon jön ki belőle. A seb már reflexszerűen gyógyulna, áma benne lévő kard ezt nem engedi. Így végül a teste a könyebbik utat választja: egyszerűen meggyullad, és másopdercek alatt nem marad más belőle, csak egy rakás hamu, amit szerte-szét hord a szél.
Szerk: Arishima 2007-07-17 23:09:42
Amíg a bal karja a földön van, addig a jobbal a kardját a bal karja és a lány közé a földbe szúrva teleportálja. A kardon felizzanak a rúnák. Bal keze felfénylik, majd a jobbal kicsivel a könyöke fölött megfogja, mintha meg akarná taratani a kezét. Valójában az összes energiát egy helyre koncentrálja. A bal tenyerében lévő rúnacsomópontba. Mikor érzi, hogy elérte a megfelelő mennyiséget, ,ég egyszer megszólal:
-Sajnálom.
A kezéből kijövő rúnák elérik a kardot. A kard felfénylik, majd az aljától még több rúna éri el a lány testét. Még mindig nem akarja elhinni, hogy mit tesz.
-Sajnálom.
A kezéből kijövő rúnák elérik a kardot. A kard felfénylik, majd az aljától még több rúna éri el a lány testét. Még mindig nem akarja elhinni, hogy mit tesz.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-17 23:02:48
Ha tudna mosolyogni, most megtenné. Végre elérte azt, amit akart: meg fog halni. Ugyan egy olyan dologért fog meghalni, amihez nem is kellett volna, hogy köze legyen, de ez mégis csak jobb, mint élni, és tovább szenvedni. ~Mi lesz már?! Tedd meg, túl akarok esni rajta~ gondolja, miközben behunyja a szemét. Hát, ennyi volt.
Odamegy a lányhoz és átöleli, közben a fülébe suttogja.
-Ez nem gyengeség, csak szeretet.-majd hozzáteszi:
-Bocsáss meg. Miközben a lányt öleli a kezeit a hátára teszi, majd a tenyeréből rúnák kezdenek kifutni, amik körbetekerednek a lányon, aztán elengedi és könnyes szemmel rá néz.
-Én nem ezt akartam.
A rúnák megakadályozzák, hogy a lány mozdulni tudjon. Kicsit távolabb letérdel a földre és leteszi rá a tenyerét. Az utolsó mágiára készül. Egy könnycsepp esik le a tenyere mellé a porba.
-Ez nem gyengeség, csak szeretet.-majd hozzáteszi:
-Bocsáss meg. Miközben a lányt öleli a kezeit a hátára teszi, majd a tenyeréből rúnák kezdenek kifutni, amik körbetekerednek a lányon, aztán elengedi és könnyes szemmel rá néz.
-Én nem ezt akartam.
A rúnák megakadályozzák, hogy a lány mozdulni tudjon. Kicsit távolabb letérdel a földre és leteszi rá a tenyerét. Az utolsó mágiára készül. Egy könnycsepp esik le a tenyere mellé a porba.
- Mondd ezt annak, aki elhiszi. Megöltem a mesterem, viselem a következményeit. Ahogy te mondod, torzszülött vagyok. Biztosan mindig is az voltam. Az pedig, hogy pont egy ilyen félvért nem mersz megölni, mint én, kihangsúlyozza, mennyire gyenge is valójában. Hiába a sok rúna, a halhatatlanság, mégis gyenge vagy. De sebaj, úgyis sok Rend-tag fog rám vadászni ezek után. Nem te leszel az egyetlen - teszi el a jatagánokat.
És most mondja azt valaki, hogy a karakterem nem kegyetlen XD
-Ez nem igaz. Azt hiszed én élvezem a halahatatlanságot? Szerinted ezt én akartam? Nagyszerű lehet korokat felemelkedni és elbukni látni mi? Már mondtam. Ezért vagyok távolságtartó. És a démonok különben is eltorzítják az emberiséget. Megrontják őket. Megölik őket belülről. Ezt akarod? Kiírtani a saját fajtádat? Te is az emberek közé tartozol. Nem pedig a torzszülöttekhez.
Közben felkel a földről és odamegy a kardjához, hogy kihúzza azt.
Közben felkel a földről és odamegy a kardjához, hogy kihúzza azt.