Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
- Nem, Nemo. Nem fogsz tudni megtisztítani. Megmondtam, féldémon leszek. Ugyan miért tisztuljak meg? A semmiért? Így legalább tartozom valahová. Neked a halhatatlanság és a Rend fontosabb, mint én. Akkor nekem a klánom fontosabb lesz, mint te. Ennyi. Ez az igazság. Fogadd el - áll fel, és felül a motorra, lábait a bal oldalán lógatva, úgy néz le a másikra.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
-Nem!-mondja makacsul a lánynak még mindig a földet nézve.
-Valahogy biztosan meg tudlak tisztítani.-közben az egész testét kisülések járják át. A rúnák még erősebben fénylenek rajta és a tenyere körül is fény keletkezik.
-Mondd meg az igazat!-ezt már csak halkan teszi hozzá.
-Valahogy biztosan meg tudlak tisztítani.-közben az egész testét kisülések járják át. A rúnák még erősebben fénylenek rajta és a tenyere körül is fény keletkezik.
-Mondd meg az igazat!-ezt már csak halkan teszi hozzá.
Aham, én meg ostoba vok, mi?
Ezt nem mondtam. Nem vagyok én ilyen gonosz.
Oké, én elhiszem, főnök
- Pedig így van - térdel le Nemoval szemben. Egy darabig csak nézi, nézi, mint aki azon elmélkedik, elő merje-e adni az igazságot. Ám végül nem mond semmit. Valahogy nem mer neki mit mondani, mert azzal valószínűleg csak még inkább felidegesítené magát.
Ezt nem mondtam. Nem vagyok én ilyen gonosz.
-Nem! Az nem lehet!-kiáltja el magát dühében, majd térdre rogy és belecsap a földbe, amitől körülötte egy kis léghullám keletkezik. A föld az ökle körül szétrepedezik. Ez után nem szól semmit, csak térdel, közben a kezén támaszkodik és a földet nézi.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-17 22:07:24
:)Dehogynem. Mindenben csak a bajt meg a lehetetlen látja. Mi ez, ha nem hülyeség?
Ez...őőő...előrelátás vagy valami ilyesmi.
Bár mondjuk ebben alapjáraton lehet vmi...
- Sajnállak Nemo, de ennek a klánnak én vagyok az egyetlen vezére. Tehát engem kell megölnöd - hajol hozzá egészen közel - És szerintem, meg fogod tenni. Vagy tévednék? A végén még kiderülne, hogy vannak benned emberi érzelmek is? - gúnyolódik, majd visszahúzza a fejét. Bár minden egyes kimondott szó rosszul esik neki, kénytelen véka alá rejteni a valóságos érzéseit.
:)Dehogynem. Mindenben csak a bajt meg a lehetetlen látja. Mi ez, ha nem hülyeség?
Ez...őőő...előrelátás vagy valami ilyesmi.
-A többi vezért keresem.-mondja szárazon.
-Nem akarok veled harcolni. Gyakorlatilag már most vesztettél. A Rend legjobb "fegyvere" vagyok. Bizonyítsd, hogy nem fogsz a rossz oldalra állni. Akármit fogsz mondani elhiszem.
Közben ökölbe szorította mindkét kezét és energia cikázott körülötte, mintha elektromosság lenne. A lábából a földbe hatoltak az apró villámok.
-Nem akarok veled harcolni. Gyakorlatilag már most vesztettél. A Rend legjobb "fegyvere" vagyok. Bizonyítsd, hogy nem fogsz a rossz oldalra állni. Akármit fogsz mondani elhiszem.
Közben ökölbe szorította mindkét kezét és energia cikázott körülötte, mintha elektromosság lenne. A lábából a földbe hatoltak az apró villámok.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-17 22:00:17
De igen! Mert télleg az! A kákán is csomót keres, öcsém
Nem is igaz.
- Akkor tudod, mi ez. Nem kell megmagyaráznom. Kitalálom, most jön az a rész, hogy nem akarsz megölni, de muszáj lesz. A kérdésedre pedig, kedves Nemo, bármi legyen is az, nem valószínű, hogy válaszolni fogok - nyúl hátra, majd pár másodperc múlva két jatagán van a kezében, amiket lazán lóbál a karjaiban. Megmondta, hogy most már fog védekezni Nemoval szemben.
-A karod. Láttam már ilyet. Olvasatam róla egy könyvben.-mondja, azzal leveszi a hátáról a súlyos pallost és beleszúrja a földbe. Közelebb megy a lányhoz így a Nemo arcán lévő rúnák megvilágítják a lány arcát. Kékesen derengő szemével egyenesen a szemébe néz.
- Csak gondolom, hogy válaszolni fogsz. Mindkettőnknek jobb lenne.
- Csak gondolom, hogy válaszolni fogsz. Mindkettőnknek jobb lenne.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-17 21:46:59
Talán mert jogos?
Ezt nem mondod komolyan.
De igen! Mert télleg az! A kákán is csomót keres, öcsém