Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Kényelmesen nekidől a motornak, kezét keresztbe teszi a mellkasán, és Nemora néz:
- Miből gondolod, hogy válaszolni is fogok? - vonja fel a szemöldökét. A másikól áradó fény egy pillanatra megmutatja a tetoválást, ám amikor az megszűnik, a rajz eltűnik a sötétben.
- Miből gondolod, hogy válaszolni is fogok? - vonja fel a szemöldökét. A másikól áradó fény egy pillanatra megmutatja a tetoválást, ám amikor az megszűnik, a rajz eltűnik a sötétben.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-17 21:29:50
(#886) Nemo a démonrend többi vezetőjét is meg akarja találni. Nem sokkal később Arishima előtt "terem", bár most árnyék helyett fény kíséretében.
-Lenne egy kérdésem.
-Lenne egy kérdésem.
Na igen, a siralmas jelző lehet, h jobb lett volna
beküldve: 2007-07-17 21:27:50
(#884) Vicces??? hát... akkor sok sikert...
én addig olvasok..
én addig olvasok..
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Itt vagyok. Vicces eseményeknek nézünk elébe.
Nekem mondod? Előre tartok tőle
Kár, de sztem ma az én karim úgyis halott lesz, legalább lesz mit nézned
Most ez komoly???????
Ha meghal a csajszi, gondolom azért másik személyként még továbbra is írni fogsz.. nem?????
Most ez komoly???????
Ha meghal a csajszi, gondolom azért másik személyként még továbbra is írni fogsz.. nem?????
Naná, ha télleg meghal, már azt is tom kiként. Persze a halála csak azon az "okos" Nemon múlik
Bocs Nemes, ez nem tudtam kihagyni
beküldve: 2007-07-17 21:22:17
(#879) Kár, de sztem ma az én karim úgyis halott lesz, legalább lesz mit nézned
Most ez komoly???????
Most ez komoly???????
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerk: Vadóc 2007-07-17 21:21:02
Sziasztok!
Én is itt vagyok... De ma nem lesz már Kazuya, szóval nem tudom, hogy fogok bekapcsolódni... lehet, ma csak néző leszek...
Én is itt vagyok... De ma nem lesz már Kazuya, szóval nem tudom, hogy fogok bekapcsolódni... lehet, ma csak néző leszek...
Kár, de sztem ma az én karim úgyis halott lesz, legalább lesz mit nézned
beküldve: 2007-07-17 21:17:13
(#876) Sziasztok!
beküldve: 2007-07-17 21:08:58
(#875) beküldve: 2007-07-17 18:05:34
(#874) Ok, folytatom
Sűrű, sötét éjszaka. A motor gyorsan suhant át az ég alatt, míg végül tulajdonosa csak az egyik, városon kívüli kastély előtt állt meg. Az épületet, utolsó látogatása óta, ami már 11 éve volt, felujították. Most abban a pompában tündökölt, ami Baraemus fénykorának idején jellemezte. Két autó közé parkol be, majd leszállás után azonnal befelé veszi útját. A hallban két komornyik lesegíti róla a köpenyt, így feltűnik az alatta viselt éjfekete bőrből készült top és nadrág, valamint a magassarkú csizma. Haját szabadon leengedve hagyta, arcát enyhe smink elemte ki. Egy démon érkezik, aki a karját nyújtja felé. Ő azonban csak megrázza a fejét. Nem kell neki kíséret. A Nagyterembe érve, újra lenyűgözi annak nagysága, és a benne lévő sok száz, talán ezer démon. A gondolatra, hogy ezek a szertartás után mind az ő szolgái lesznek, elmosolyodik.
A dzertartást most nem részletezem, mert ötletem sincs hozzá, szval az utána levő részek következnek
Két órával később kilép a kastélyból, mely azon nyomban el is tűnik, hogy az avatalan szemek ne szerezzenek róla tudomást. A külsején csak egyetlen változás esett: a jobb karján végighúzódó tetoválás. mely a "népe jelképét" egy tekergőző kígyót ábrázol. Mostmár ő a Sazbah-klán új vezetője. Innen már nincs visszaút a számára.