Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-18 12:32:20
(#948) Sziasztok!
Bocs,hogy közbeszólok...
Látom már nappal is játszotok.
Beszállhatok???
Ugyanis esténként nem tudok jönni,csak ilyenkor...
Már ötltem is lenne,hogyan kapcsolódnék be...
Bocs,hogy közbeszólok...
Látom már nappal is játszotok.
Beszállhatok???
Ugyanis esténként nem tudok jönni,csak ilyenkor...
Már ötltem is lenne,hogyan kapcsolódnék be...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
- Igen, bár te ezt nem hallottad. Az aurám pedig azért más, mert ugyanaz az ember támasztott fel, aki téged. Ennyi - von vállat - Ha peches vagyok, ugyanarra a szintre fogok eljutni, mint te.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
-Kértél?-kérdez vissza furcsán.
-Erre nem emlékszem. Viszont megváltoztál. Az aurád...más lett. Érzem. Olyan...hasonlít az enyémhez.
-Erre nem emlékszem. Viszont megváltoztál. Az aurád...más lett. Érzem. Olyan...hasonlít az enyémhez.
- Azt hiszem azért, mert démon lettem, és még kértelek is. Igaz? - kérdi, miközben még mindig a másikat figyeli.
-És azt is tudod, hogy miért tettem ezt?-kérdezi tőle. Közben odamegy a szekrényhez és ruhát keres a lánynak.
Furcsa emlékképek jellennek meg előtte, rengeteg gyilkosság, verekedés, búcsú, és a halála, amit pont ennek az embernek köszönhet. Végül eltolja a másik kezét, eleget látott már.
- Kösz, Nemo - mondja szárazon, majd megjegyzi - Már tudom, honnan van az a két hegem.
- Kösz, Nemo - mondja szárazon, majd megjegyzi - Már tudom, honnan van az a két hegem.
Nemo nem szól semmit. Odamegy a lányhoz, a homlokára teszi a kezét és hagyja, hogy lássa az emlékeit. Egészen a haláláig. Gondolkodott, hogy megmutassa-e neki, de úgy gondolta, hogy nem lenne fair ha eltitkolná.
- Egy jó akaróm? Bocsánat, de soha az életben nem láttam magát...- jegyzi meg, miközben nekidől az ajtófélfának. Az egész reakciója olyan, mint régen. Kár, hogy nem emlékszik rá. Egy darabig csak nézegeti a férfit, mint aki azt próbálja meg kitalálni, hihet-e neki.
Nemo megtörli az arcát egy törülközővel. Most már jobban látszanak világító rúnái.
-Az út mentén feküdtél eszméletlenül. Egy régi ismerősöd vagyok. Mondhatjuk úgy, hogy egy jóakaród.
-Az út mentén feküdtél eszméletlenül. Egy régi ismerősöd vagyok. Mondhatjuk úgy, hogy egy jóakaród.
És akkor most ki találjon rá szegény csajra? Nemo?
Ha lentebb olvasol, akkor már rátalált.
Bocs, nem figyeltem
Amikor kinyitja a szemét, egy idegen ágyában fekszik. Feláll, kicsit körbenéz, majd halk léptekkel kifelé indul. A nyitott fürdőszoba ajtóban megáll, és ránéz az épp magát tisztítgató férfira:
- Elnézést, hogy kerültem én ide? És ki maga? - néz kissé idegesen az ismeretlenre.
- Elnézést, hogy kerültem én ide? És ki maga? - néz kissé idegesen az ismeretlenre.
Ha lentebb olvasol, akkor már rátalált.
Akkor ez most vicces lesz
Naná!
Most én nem vagyok benne ebben, én nem tudok rá mit írni...
De asszem, lehet, én is lecserélem a halandó kis életemet...
De asszem, lehet, én is lecserélem a halandó kis életemet...
Ok, Mya, nem gond, ha felveszlek msnen?
Persze, hogy nem gond!
Felvettelek