Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-19 22:28:44
(#1068) Mikor a férfira tekint, sóhajt egyet, majd belekezd a mondókájába...
- Sajnálom... Én nem akartam ilyen rideg lenni a lánnyal, mert aranyosnak tűnt.. meg minden... de egyszerűen ha ismeretlen emberek közelében vagyok, egyszerűen felveszem ezt a páncélt, mert nem akarok több sérülést magamnak... Igen, szeretnék tanulni. - majd feláll, és a férfi szemeibe néz.
- Nem ezt akartam... - majd lehajtja a fejét...
- Sajnálom... Én nem akartam ilyen rideg lenni a lánnyal, mert aranyosnak tűnt.. meg minden... de egyszerűen ha ismeretlen emberek közelében vagyok, egyszerűen felveszem ezt a páncélt, mert nem akarok több sérülést magamnak... Igen, szeretnék tanulni. - majd feláll, és a férfi szemeibe néz.
- Nem ezt akartam... - majd lehajtja a fejét...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Ahogy mondod.
A beszólásaidtól néha lefordulok a székről.....
Ki nem?!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ahogy mondod.
A beszólásaidtól néha lefordulok a székről.....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Csak ennyit üzen vissza gondolatban: ~Igen, tudom. De én nem vagyok olyan gyenge, mint ő~ azzal halk léptekkel hazafelé indul.
Ha akarod, gondolatban még lebonyolíthatnak pár szóváltást, úgyis kezdek belejönni.
Szerk: Arishima 2007-07-19 22:23:27
beküldve: 2007-07-19 22:20:40
(#1063) Nemo Seerára néz. A lány fejében megszólal.
-Hasonlítasz Arishimára.
Aztán bezárja az ajtót, majd Sophie-hoz megy.
-Akarsz tanulni?
Nem akar ilyen hideg lenni, de ha nem ilyen, akkor nem megy semmire.
-Hasonlítasz Arishimára.
Aztán bezárja az ajtót, majd Sophie-hoz megy.
-Akarsz tanulni?
Nem akar ilyen hideg lenni, de ha nem ilyen, akkor nem megy semmire.
Ez a sok vélemény.
beküldve: 2007-07-19 22:16:17
(#1061) - Unom a sok dumát! - majd egy lenéző pillantással sarkon fordult.
váááá.... már most elegem van a szabályokból... mi lesz későb....- majd miközben ezen morfondírozik, bemegy a szobába, és leül az ágyra, majd hanyatt dől, és a plafont nézi...
váááá.... már most elegem van a szabályokból... mi lesz későb....- majd miközben ezen morfondírozik, bemegy a szobába, és leül az ágyra, majd hanyatt dől, és a plafont nézi...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-19 22:16:37
Kérlek ne! Ezek károsak. Inkább befogom.
Miért ne?
Gondoltam, hogy beszólsz....
Csak a véleményemet mondtam. Egyébként gondoltam, hogy ezt gondoltad.
..... hát.. én is csak a véleményemet mondtam... de inkább no comment....
Kezet fog a lánnyal:
- Seera vagyok - majd a másikat épp megrovó Nemora néz:
- Nem hagynád őt békén? Te is mindig csak a szabályokból élsz, mint a többi démonvadász... És már megmondtam, miért vagyok itt. Csak a ruháiadt akartam visszaadni. Bocs, hogy ide mertem jönni. Inkább nem zavarlak benneteket - azzal sarkon fordul, és elindul kifelé.
- Seera vagyok - majd a másikat épp megrovó Nemora néz:
- Nem hagynád őt békén? Te is mindig csak a szabályokból élsz, mint a többi démonvadász... És már megmondtam, miért vagyok itt. Csak a ruháiadt akartam visszaadni. Bocs, hogy ide mertem jönni. Inkább nem zavarlak benneteket - azzal sarkon fordul, és elindul kifelé.
Ha továbbra is így húzod az agyam, muszáj leszek élni velük