Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Előbb én csinálok velük valamit, aztán a többi már nem érdekel, hogy mit csinálnak magukkal....
Bele se merek gondolni, hogy mit csinálnál velük.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 00:35:20
Nemo nem akarta ilyennek látni a lányt. Elég, ha csak neki kell fájdalommal élni. Sophie-t talán hosszabb ideig tudja majd távol tartani az ilyesmitől. Nem szólt semmit, csak átölelte őt . Talán igaza van neki.
Hát épp ez az.. ha látnák a gondolataimat, kitudja mit csinálnának velem inkább...
Megint nem jó a kérdés. Ki tudja, hogy mit csinálnának saját magukkal ilyen gondolatok láttán.
Előbb én csinálok velük valamit, aztán a többi már nem érdekel, hogy mit csinálnak magukkal....
Egy a lényeg: Örülök, hogy senki se látja a gondolataimat!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
- És attól, mert ennyire megviselt az élet, ettől még velem is ilyen ridegen kell bánnod? Én is halhatatlan vagyok, tudom mi fog nekem is jutni! De attól velem még beszélgethetnél néha, vagy megengedhetnél magadnak valami kissebb örömet... nem kell mindig csak a rosszra gondolni!
Egyébként az a baj, hogy szeretteim nincsenek is! Senki sincs, aki szeretne engem... - a lány hangja elcsuklott, szemeiben egy egy könnycsepp ült. - A szeretteim tényleg nem maradandóak...
Egyébként az a baj, hogy szeretteim nincsenek is! Senki sincs, aki szeretne engem... - a lány hangja elcsuklott, szemeiben egy egy könnycsepp ült. - A szeretteim tényleg nem maradandóak...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Hát épp ez az.. ha látnák a gondolataimat, kitudja mit csinálnának velem inkább...
Megint nem jó a kérdés. Ki tudja, hogy mit csinálnának saját magukkal ilyen gondolatok láttán.
-Te még nem élted át, milyen, ha elveszíted akit szeretsz. Nem kellemes, nekem elhiheted. Nincsenek barátaim se, csak mert "kiöregednek" mellőlem. Veled ugyanez fog megtörténni. Ezért tanítalak. Legalább a tudás vígasztaljon. Sokkal többet fogsz tudni, mint bárki más. Amit tudsz, az megmard neked. A szertteid nem maradandóak.
beküldve: 2007-07-20 00:13:47
(#1121) Nah, én asszem megyek, hnap délután meg este majd leszek, sziasztok, jóéjt.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Hú.. előre félnék, ha mások is látnák a gondolataimat.... Te jó isten.. mi lenne velem....
Igazából veled nem lenne semmi. Inkább mi lenne azokkal, akik látnák a gondolataidat?
Szerk: Vadóc 2007-07-20 00:13:56
- Hidd el, nagyon is tudom, milyen halhatatlannak lenni! Nem lehet egy normális barátom, mert ha öszekötném vele az életemet, látnám, hogy öregszik, és hogy hal meg, akár csak a gyerekeink.. és a többi... És rengeteget szenvednék...
De nem hiszem, hogy csak ez miatt ne kéne nevetni néha, és ne kellene levenni a pácélt néha....és ne kellene örülni egy egy vidám szónak, vagy egy ölelésnek... - majd a férfi szemeit fürkészte. - igenis néha örülni kell... nem mindig csak a démonokat ölni, és számolni hány év telt el... ennek nem kell így lennie!
Néha igenis megérthetnéd, milyen is az igazi mosoly!
De nem hiszem, hogy csak ez miatt ne kéne nevetni néha, és ne kellene levenni a pácélt néha....és ne kellene örülni egy egy vidám szónak, vagy egy ölelésnek... - majd a férfi szemeit fürkészte. - igenis néha örülni kell... nem mindig csak a démonokat ölni, és számolni hány év telt el... ennek nem kell így lennie!
Néha igenis megérthetnéd, milyen is az igazi mosoly!
Hú.. előre félnék, ha mások is látnák a gondolataimat.... Te jó isten.. mi lenne velem....
Igazából veled nem lenne semmi. Inkább mi lenne azokkal, akik látnák a gondolataidat?
-Ha majd megérted, hogy mit jelent halhatatlannak lenni, akkor te sem fogsz sokat nevetni. Azt hiszem, már soha nem fogok igazán örülni semminek. De ennek így kell lennie.
Én nem tudom, hogy te mire gondolsz, de azt igen, hogy amit én gondolok, az csak az én gondolatom és mindent komolyan is gondolok!
Még szerencse, hogy amit gondolsz az csak a te gondolatod. Képzeld mi lenne, ha nem így lenne.
Agyvérzés
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Én nem tudom, hogy te mire gondolsz, de azt igen, hogy amit én gondolok, az csak az én gondolatom és mindent komolyan is gondolok!
Még szerencse, hogy amit gondolsz az csak a te gondolatod. Képzeld mi lenne, ha nem így lenne.
- Én csak annyit mondok, hogy ne legyél olyan rideg! - majd a férfi tekintetében látja, hogy valami bántja. - Szívesen segítek bármiben, ha kéred! - Majd mégközelebb merészkedett a férfihoz, és a lány rámosolygot a férfira, majd egy gyenge mozdulattal megérintette a férfi jobb karját.
- Néha nevess, és légy vidám. Ne pedig egy jégszekrénybe zárt szív legyél csak...
- Néha nevess, és légy vidám. Ne pedig egy jégszekrénybe zárt szív legyél csak...