![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Úgy nézem, minden lány karaktert cserélt, üdv a klubban
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-20 20:55:25
beküldve: 2007-07-20 20:41:34
(#1187) Sziasztok,én már itt vagyok és végig leszek.Az új karakteremmel.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-20 16:25:45
(#1186) Hát,úgy döntöttem megválok Kószától.Már untam a karakterét,semmit sem tudtam kihozni belőle.
Így létrehozok egy újat.
Név:Shizumu Mareko(az utóbbi a keresztnév
)
Kor:94,de 24-nak néz ki
Foglalkozás:shinigami avagy halálisten(nem olyan randaságok,mint a Death Note-ban,hanem mint a Yami no Matsuei-ben).Halála után az ugynevezett Hádész Minisztériumában kezdett eldolgozni(hááát,igen,itt látszik,hogy az egyik kedvenc animém a Yami...
)A munkája abból áll,hogy a minisztérium által előírt emberek lelkét elszállítsa.Magyarul:ha a minisztériumban úgy látják,hogy egy emberkének leáldozott, azt megöli,s lelkét a minisztéruimba viszi.Az, meg a tárgyalás után vagy a pokolba vagy a mennybe kerül.Az elkóborolt lelkeket is neki kell begyűjtenie.Néha különös halálesetek után nyomoz.Persze csakis a minisztérium megbízásából.Képes az holtak és az élők világában is járni.
Külső:magas,átlagos testalkatú,szürkés haj,lila szem(mint az avatar).Haját lófarokban hordja,ami a háta közepéig ér.Általában földig érő fekete ballonkabátot hord,fekete,fehér hajszálcsíkos kosztümöt,fehér inggel,amit még megspékel egy királykék nyakkendő(ízléses
),hegyes orrú lakkcipővel,ami NEM magassarkú.Gyakran hord még fekete napszemüveget is.
Család:meghaltak
Belső tulajdonság:szerfelett vidám,mindig megnevetetti a körülötte lévőket,de néha elhatalmasodik rajta a szomorúság,de ezt szinte soha nem látni rajta
Egyéb:halálának oka eddig még ismeretlen.Mint az összes shinigami,ő is rendelkezik mágikus képességekkel,pl.:shikigamikat is képes megidézni.Ezek spirituális lények,amelyek a shinigamiknak engedelmeskednek.De leggyakrabban az árnyakat használja védekezésre,támadásra.Mivel már meghalt,nem képes újból meghalni és minden sérülésből képes regerenálódni.
Vegyétek úgy,hogy Tsuzuki női mása.
Aki meg még nem látta a Yami no Matsueit,annak ajánlom,hogy nézze meg,nagyon jó.
Így létrehozok egy újat.
Név:Shizumu Mareko(az utóbbi a keresztnév
Kor:94,de 24-nak néz ki
Foglalkozás:shinigami avagy halálisten(nem olyan randaságok,mint a Death Note-ban,hanem mint a Yami no Matsuei-ben).Halála után az ugynevezett Hádész Minisztériumában kezdett eldolgozni(hááát,igen,itt látszik,hogy az egyik kedvenc animém a Yami...
![](/var/images/emotions/14.png)
Külső:magas,átlagos testalkatú,szürkés haj,lila szem(mint az avatar).Haját lófarokban hordja,ami a háta közepéig ér.Általában földig érő fekete ballonkabátot hord,fekete,fehér hajszálcsíkos kosztümöt,fehér inggel,amit még megspékel egy királykék nyakkendő(ízléses
Család:meghaltak
Belső tulajdonság:szerfelett vidám,mindig megnevetetti a körülötte lévőket,de néha elhatalmasodik rajta a szomorúság,de ezt szinte soha nem látni rajta
Egyéb:halálának oka eddig még ismeretlen.Mint az összes shinigami,ő is rendelkezik mágikus képességekkel,pl.:shikigamikat is képes megidézni.Ezek spirituális lények,amelyek a shinigamiknak engedelmeskednek.De leggyakrabban az árnyakat használja védekezésre,támadásra.Mivel már meghalt,nem képes újból meghalni és minden sérülésből képes regerenálódni.
Vegyétek úgy,hogy Tsuzuki női mása.
Aki meg még nem látta a Yami no Matsueit,annak ajánlom,hogy nézze meg,nagyon jó.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-20 16:31:27
Én is lépek, neked meg jó Balatonozást, Evelyn
Köcce!
Ciao
Ne mya ne menj
![](/var/images/emotions/21.png)
Hiányozni fogsz!!!!!
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
Én is lépek, neked meg jó Balatonozást, Evelyn
Köcce!
Ciao
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-20 14:29:50
(#1183) Hello Nemo!!
Na gyerekek, én is búcsúzom, megyek Balcsira!
A lány durcásan vágta be az ajtót, mert megérezte, hogy a férfi nincs itthon. Bement a szobájába, fogott egy levelet, és egy tolllat, majd írni kezdett!
Kedves Nemo!
Amikor olvasod a levelemet, én már nem leszek itt.
Sajnálom, hogy megbántottalak, nem akartam. De néha olyan makacs vagy!
Azt szeretném, ha továbbra is tanítanál, sokat fejlődtem, amíg melletted voltam. Ezt mind nagyon köszönöm!
De most el kellett, hogy menjek... nem tudom mi van velem... egyszerűen csak félek...
Sajnálom. Pár nap múlva jövök, kérlek ne keress! Gondolkodnom kell egy kicsit! Kérlek!
Zárom soraimat és legyél jó!
Ui: Addig tanulj meg kicsit mosolyogni... (bár úgy is tudom, hogy nem fog menni)
Szeretettel:
Sophie
Majd a levelet összehajtotta, és betette egy borítékba, majd ráírta a férfi nevét. Letette az ágyra, majd összecsomagolt pár napra ruhákat. Felvette az ágyról a levelet, kiment a szobából, és becsukta maga mögött az ajtót.
A levelet letette az asztalra.
- Viszlát Nemo. - majd egy kedves mosoly kíséretében kisétált az ajtón.
Na gyerekek, én is búcsúzom, megyek Balcsira!
A lány durcásan vágta be az ajtót, mert megérezte, hogy a férfi nincs itthon. Bement a szobájába, fogott egy levelet, és egy tolllat, majd írni kezdett!
Kedves Nemo!
Amikor olvasod a levelemet, én már nem leszek itt.
Sajnálom, hogy megbántottalak, nem akartam. De néha olyan makacs vagy!
Azt szeretném, ha továbbra is tanítanál, sokat fejlődtem, amíg melletted voltam. Ezt mind nagyon köszönöm!
De most el kellett, hogy menjek... nem tudom mi van velem... egyszerűen csak félek...
Sajnálom. Pár nap múlva jövök, kérlek ne keress! Gondolkodnom kell egy kicsit! Kérlek!
Zárom soraimat és legyél jó!
Ui: Addig tanulj meg kicsit mosolyogni... (bár úgy is tudom, hogy nem fog menni)
Szeretettel:
Sophie
Majd a levelet összehajtotta, és betette egy borítékba, majd ráírta a férfi nevét. Letette az ágyra, majd összecsomagolt pár napra ruhákat. Felvette az ágyról a levelet, kiment a szobából, és becsukta maga mögött az ajtót.
A levelet letette az asztalra.
- Viszlát Nemo. - majd egy kedves mosoly kíséretében kisétált az ajtón.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-20 14:22:19
(#1182) Én is lépek, neked meg jó Balatonozást, Evelyn
Nemo nem volt otthon, így a lány csak az üres házat találta.
Mennem kell. Sziasztok!
- vááááááá megölöm!!!!!!! - a lány szinte ordított.... - hogy lehet ennyire fafejű...... - Kirohant a vízből, majd felkapta magára a ruhákat, és futásnak eredt. Az utat viszonylag hamar megtette, majd berontott a házba!
- Nemo! Gyere ide!!!!!!!! - üvöltött a lány a dühtől... - hogy neki mindig ilyen makacsnak kell lennnie....
- Nemo! Gyere ide!!!!!!!! - üvöltött a lány a dühtől... - hogy neki mindig ilyen makacsnak kell lennnie....
Igazad van.
Felőlem most is elkezdhetjük a balhét, úgyis régen ordítoztam már Nemoval
![](/var/images/emotions/16.png)
-Rendben.-mondta a lánynak a fejében.-Ha szerinted eltaposlak, akkor nem kell visszajönnöd.-ezután eltűnt.
Hát jó...
Most mi van?
Minek rontsam én ott a levegőt? Úgyis csak megint lenne egy jó kis ordítozás+ Most majd úgyis Nemonak kell eljönnie hozzá. Szval ez majd ráér este, nem?
Szerk: Arishima 2007-07-20 14:09:54
- Akkor maradj továbbra is ilyen, és taposs el mindenkit, amíg én élvezem az életet! - majd a lány felpattant és visszament a vízbe...Hátra se nézett a férfira, csak előre...