Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-21 21:28:13
(#1248) -Kicsit nagyobb fényjelenségre számítottam, de ez attól még érdekes élmény volt a számomra.
Mikor a lány eltűnt ő is fogta magát és belépett a falba.
Mikor a lány eltűnt ő is fogta magát és belépett a falba.
Jó éjt! (<3
-Hm,most igen.Ez nem volt nagy meló.Ez a szerencsétlen mindjárt meg fog halni a sérülések miatt,amiket a démontól szenvedett el.Talán csalódott vagy?Többet szerettél volna látni?-kérdezi miközben a földön heverő alak utolsót lélegzik,majd meghal.-Hát ennek vége.A testét hagyd itt,majd valaki megtalálja.Talán legközelebb szerencséd lesz és láthatsz egy igazi shikigamit.Most viszont el kell kísérnem a lelkét a Minisztériumba.Örülök a találkozásnak-mondja azzal mosollyal az arcán lassan eltűnik a semmibe.
Na,én mára végeztem.Még megvárom a reakciódat,aztán lépek.Remélem majd ma is tudok jönni.Ha nem úgyis szólok előre.
Jó éjszakát!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-21 00:34:15
-Szééép vagy-mondja az előtte fekvő féldémonnak.Ballonkabátja zsebébe nyúl,majd egy pergamen csíkot húz ki belőle.A pergamenre különböző szent jelek vannak festve.Hátrébb lép,majd jobb kezének középső-és mutatóujja közé veszi a papírdarabot és így szól:
-Hádész erénye által ez a ráolvasás törje meg a belédköltözött démont és űzze el az óment!!!-kiáltja majd a pergamendarab lilás fényt vesz fel,majd eltűnik a kezében,sárga fénygömbök jelennek meg,amik a féldémon testén áthaladva megtisztítják a fertőzéstől.
-Na,ez is megvolna.-mondja és felemeli a megtisztult férfi fejét.-Remélem megbántad bűneid.Most a Bíróság elé fogzs kerülni.
-Hádész erénye által ez a ráolvasás törje meg a belédköltözött démont és űzze el az óment!!!-kiáltja majd a pergamendarab lilás fényt vesz fel,majd eltűnik a kezében,sárga fénygömbök jelennek meg,amik a féldémon testén áthaladva megtisztítják a fertőzéstől.
-Na,ez is megvolna.-mondja és felemeli a megtisztult férfi fejét.-Remélem megbántad bűneid.Most a Bíróság elé fogzs kerülni.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Nem szól semmit, csak belép az ódon ház falába. Mikor eltűnt benne, egy pillanatra hullámzott, mint a zselé. Kisvártatva egy furcsa lény repül ki a 2. emeleti ablakon keresztül egyenesen a halálisten lába elé. Ezután a lány mellett kiemelkedik az betonból. Most, hogy jobban megnézi a démonembert elég viccesnek találja, mivel az alak öltönyben van, emellett, pedig négy füllel és két agyarral rendelkezik.
-Tessék.-mondja vidoran.
-Tessék.-mondja vidoran.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-21 00:11:46
-Ó,ez nem ilyen egyszerű.Először meg kell tisztítani a testét a fertőzéstől.Tiszta,emberi tudatában kell a Bíróság elé vinnem.
Ki tudnád nekem csalogatni valahogy?
Ki tudnád nekem csalogatni valahogy?
Axon elsüllyed a homokban, majd a lánnyal szemben kilép a házfalból.
-És most? Akár innen is megölhetem.
-És most? Akár innen is megölhetem.
-Jól van,nyertél.Látom érdekel ez az ügy.És ha tudni akarod,nem szükésges az hogy megérintselek.-mondja majd a fiúhoz sétál,s mutatóujját annak homloka közepére nyomja.Látja az elhagyatott épületet.-Ígéretemhez híven,velem jöhetsz.Most az egyszer.Gyere utánam.-lép el a fiútól,majd újra köddé válik.Ahogy eltűnt,fel is bukkant az üres épület előtt.
-Már megérintettelek. Ráadásul kétszer. Az első a kézfogás volt.-mondta vigyorogva.
-Várj egy pillanatot.-közben becsukta a szemét és végigsimított a sebhelyén. Amikor koncetrált vagy gondolkozott, akkor néha ezt csinálta. Pár másodperc múlva kinyitotta a szemét.
-Valami elhagyatott épületben van elég messzire innen. El is vihetlek, persze ehhez meg kell fognod a vállam.
-Várj egy pillanatot.-közben becsukta a szemét és végigsimított a sebhelyén. Amikor koncetrált vagy gondolkozott, akkor néha ezt csinálta. Pár másodperc múlva kinyitotta a szemét.
-Valami elhagyatott épületben van elég messzire innen. El is vihetlek, persze ehhez meg kell fognod a vállam.
-Nem nyúlkálunk-csap a srác jobb kezére jó erősen,majd leporolja élére vasalt nadrágját.-Ha majd hazamész dicsekedhetsz,hogy egy shinigamival találkoztál.
Visszatérve ehhez a démonos dologhoz.Nagyon úgy látszik hogy ez a nyitja,hogy miért nem jelent meg a Bíróságon a lélek.
Meg tudod határozni ennek a torzszülöttnek a pontos helyzetét?Ha ügyes leszel talán elviszlek magammal és megláthatod,hogyan is dolgozunk,mi halálistenek.És ez nagy szó.
Visszatérve ehhez a démonos dologhoz.Nagyon úgy látszik hogy ez a nyitja,hogy miért nem jelent meg a Bíróságon a lélek.
Meg tudod határozni ennek a torzszülöttnek a pontos helyzetét?Ha ügyes leszel talán elviszlek magammal és megláthatod,hogyan is dolgozunk,mi halálistenek.És ez nagy szó.
Szerk: Nimlodel 2007-07-20 23:44:18
-Az ember akkor sem találkozik mindig egy halálistennel A mesterem is csak egyszer találkozott az elődöddel. Én pedig meg is érinthettem egyet.-emeli fel a jobb kezét.
-A fertőzés lehetséges. Az átalakulást én inkább torzulásnak nevezném, mivel a démonok az emberek elméjébe férkőznek. A belső torzulás kívül is meglátszik.
-A fertőzés lehetséges. Az átalakulást én inkább torzulásnak nevezném, mivel a démonok az emberek elméjébe férkőznek. A belső torzulás kívül is meglátszik.
-Nem csak én dolgozom halálistenként a Minisztériumban-mondja és kirázza a cipőjéből az utolsó homokszemet is,majd felhúzza és feláll.-Szóval,démontámadás ok.Az lehetséges,hogy egy démon megfertőz egy embert,így az életben marad?Az is lehetséges,hogy valamivé átváltozik?Sajnos,nem nagyon értek a démon-ügyekhez.
-A korodhoz képest nagyon jól nézel ki. Ne vedd sértésnek, csak hát öregebbre számítottam. Úgy tudom, hogy 5000 évente választank új halálistent. Ha mindent összevetek, akkor jelenleg idősebb vagyok nálad, szóval elhagyhatom a formaiságokat. Egy démontámadás volt nemrég a sikátor környékén. Éppen a szemtanúk emlékeit módosítottam. A hullaház onnan két utcányira van.
-Pislogj is néha,különben kiszárad a szemed-mondja nevetve.Észrevette,hogy a srác,mint egy istenre,úgy néz rá.Végülis isten.Halálisten.-És tudd meg az a 70 év igenis szép hosszú idő.Na mindegy.Szóval érdekel az ügyem?
Nos,ha olvastál rólunk akkor tudod,hogy a shinigamik feladata az elkóborolt lelkek begyűjtése.Többek között.Nos,egy ilyen elkóborolt lelket keresek.Nem jelent meg a Bíróság előtt.Állítólag abban a sikátorban halt meg,ahol összefutottunk.Meg kéne vizsgálnom a holttestet,de van egy olyan érzésem,hogy nem fogom megtalálni.Lehet,hogy valaki feltámasztotta.Vagy valami más lénykét kóricál a városban.Nem történt semmi szokatlan mostanában?
Nos,ha olvastál rólunk akkor tudod,hogy a shinigamik feladata az elkóborolt lelkek begyűjtése.Többek között.Nos,egy ilyen elkóborolt lelket keresek.Nem jelent meg a Bíróság előtt.Állítólag abban a sikátorban halt meg,ahol összefutottunk.Meg kéne vizsgálnom a holttestet,de van egy olyan érzésem,hogy nem fogom megtalálni.Lehet,hogy valaki feltámasztotta.Vagy valami más lénykét kóricál a városban.Nem történt semmi szokatlan mostanában?