Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
-Csak 70 éve?-kérdezi, majd miután kimondta a szájára tette a kezét. Egy pillanatig így maradt, aztán megszólalt.
-A Mágus Liga egyik elnöke vagyok. Szerintem neked nem kell bemutatnom a munkámat. Miben segíthetek?
Egyszerűen nem tudja levenni a szemét a lányról. Úgy rajong, mint egy gyerek.
-A Mágus Liga egyik elnöke vagyok. Szerintem neked nem kell bemutatnom a munkámat. Miben segíthetek?
Egyszerűen nem tudja levenni a szemét a lányról. Úgy rajong, mint egy gyerek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 23:21:01
Cak ennyit mond a hirtelen megjelenő nőcskének:
- Bocs, jól tudok úszni nem fogok megfulladni - von vállat, azzal újra eltűnik valahol a vízfelszín alatt. Valahogy nem tudja értékelni, ha akárki is pont az ő életét félti a sajátja helyett.
- Bocs, jól tudok úszni nem fogok megfulladni - von vállat, azzal újra eltűnik valahol a vízfelszín alatt. Valahogy nem tudja értékelni, ha akárki is pont az ő életét félti a sajátja helyett.
Mivel ebbe a játékba megint lehetetlen és értelmetlen (lenne) ennél az egy bejegyzésnél jobban belefolynom, inkább lelépek. Jóéjt, további jó játékot, sziasztok
Jóccakát!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
*Mivel a lány nem törődik intelmeivel,hátatfordít a víznek és Axon felé fordul.
-Új???Neeem.Már 70 éve ez a foglalkozásom.Adhatnának már egy kis prémiumot.-mondja,majd megrázza a lábát.-Teliment a cipőm homokkal-majd ugrálva a köves részekhez igyekszik,miközben Axonhoz intézi szavait.-De te sem vagy egyszerű ember.Csak nem egy mágushoz van szerencsém?Talán még tudnál is nekem segíteni-mondja majd leül egy sziklára,leveszi a cipőjét és egy nagyadag homokat szór ki belőle.-Megint boxolhatom ki.*
-Új???Neeem.Már 70 éve ez a foglalkozásom.Adhatnának már egy kis prémiumot.-mondja,majd megrázza a lábát.-Teliment a cipőm homokkal-majd ugrálva a köves részekhez igyekszik,miközben Axonhoz intézi szavait.-De te sem vagy egyszerű ember.Csak nem egy mágushoz van szerencsém?Talán még tudnál is nekem segíteni-mondja majd leül egy sziklára,leveszi a cipőjét és egy nagyadag homokat szór ki belőle.-Megint boxolhatom ki.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-20 22:58:48
(#1230) Mareko mellett egy ember nagyságú bucka emelkedik ki a földből, aztán visszaesik. Axon vigyorgó arca jelenik meg. Egyfolytában a lányt nézi.
-Olvastam rólatok. Nagyon érdekes a munkátok. Ha elmondom a többieknek, hogy egy halálistennel találkoztam, tutira elmennek majd farmernek. Új vagy a szakmádban, vagy egy nagy múltú lénnyel állok szemben?
-Olvastam rólatok. Nagyon érdekes a munkátok. Ha elmondom a többieknek, hogy egy halálistennel találkoztam, tutira elmennek majd farmernek. Új vagy a szakmádban, vagy egy nagy múltú lénnyel állok szemben?
Cak ennyit mond a hirtelen megjelenő nőcskének:
Mivel ebbe a játékba megint lehetetlen és értelmetlen (lenne) ennél az egy bejegyzésnél jobban belefolynom, inkább lelépek. Jóéjt, további jó játékot, sziasztok
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-20 22:56:52
*-Na jó,ez nem vicces.Fogalmam sincs honnan tudod,hogy nem vagyok ember,de te sem nézel ki éppen halandónak.-néz rá a férfire Mareko,majd elfogadja annak jobbját.-A nevem,Mareko.Shizumu Mareko.És ha már így tudod,shinigami vagyok.Hádész Minisztériuma küldött ki...egy ügyben...óóó.Valaki az életével játszik.Ezt mindig megérzem.Ha nem hagyja abba,akkor a bíróság elé kerül.A tengerparton van.Ha gondolod gyere velem..-azzal fogja magát és semmivé foszlik.Hirtelen a tengerparton jelenik meg.Vár egy ideig,majd bekiált a vízben úszó lánynak:
-Ezt nagyon gyorsan hagyjd abba,ha nem akarsz meghalni!*
-Ezt nagyon gyorsan hagyjd abba,ha nem akarsz meghalni!*
beküldve: 2007-07-20 22:40:55
(#1227) -Hölgyem?-kérdezte, majd nevetett egyet. Lehúzta a fejéből a csukját és odament a lányhoz.
-Látom, hogy keresel valamit. Bár nem tudom, hogy mit keres itt ilyenkor egy emberfeletti lény.Axon vagyok.-nyújtja a kezét neki.
-Látom, hogy keresel valamit. Bár nem tudom, hogy mit keres itt ilyenkor egy emberfeletti lény.Axon vagyok.-nyújtja a kezét neki.
Végül úgy dönt, úszik egyet. Leveszi a ruháját, mely így halkan a porba hull, ő pedig a fekete fürdőruhában bgázol a hullámok közé. Másodpercekkel később már el is nyelik. Ő pedig csak hosszú percek múltán jön felszínre, levegő után kapkodva. Hiába, mindig is szeretett az életével játszani.
beküldve: 2007-07-20 22:28:48
(#1225) *Egy kiáltás hall oldalról.Egy taláros alakot lát kilépni egy épületből.
Leveszi fekete szemüvegét,hogy jobban lássa az alakot,majdhitetlenkedő képpel körbenéz.
-Hozzám szólt,uram?Vagy hölgyem?Nem sokminden látszik attól a csukjától...*
Leveszi fekete szemüvegét,hogy jobban lássa az alakot,majdhitetlenkedő képpel körbenéz.
-Hozzám szólt,uram?Vagy hölgyem?Nem sokminden látszik attól a csukjától...*
beküldve: 2007-07-20 22:23:02
(#1224) Éppen a sikátor melletti házból lép ki egy zöld taláros alak. A csukjája a fejébe van húzva. Rohadt démonok. Most miattuk kell olyan piti feladatokat csinálnom, mint az emberek emlékezetének módosítása. Amíg így elmélkedik, egy nőt lát meg a közelben:
-Hé!-szól oda neki.
-Hé!-szól oda neki.
beküldve: 2007-07-20 22:18:37
(#1223) beküldve: 2007-07-20 22:13:40
(#1222) Na,vak vagyok.
Akkor most nem én jövök.Ugye?
Szerk: Nimlodel 2007-07-20 22:16:22
beküldve: 2007-07-20 22:13:36
(#1221) Név: Axon
Nem: Férfi
Kor: 118 év (ez nem látszik rajta, általában 20-nak nézik)
Megjelenés:
Fekete haj, majdnem teljesen fekete szem. Jobb oldalon, az arcán egy sebhely van.Magassága 178 cm.
Foglalkozás: Mágus. A Mágus Liga tagja.
Háttér:
A szüleit nem ismerte. Már egészen kis korában jelentkeztek nála a különleges képességek, ezért 5 éves kora óta a Mágus Liga tagja. Itt tanították meg mindenre, amit tud. Nem rég került be a Liga elnökségébe, ami a kora miatt rekordnak számít, ugyanis az elnökség legtöbb tagja a 800 éves kor körül van. A mágusok nagyon lassan öregednek, akár 2000 évig is élhetnek. A Liga feladata, hogy ellenőrizzék a különböző természetfeletti ügyekkkel foglalkozó szervezetek munkáját, illetve egy-egy félresikerült ügy elsimítása.
Fegyverei:
A puszta tudása és egy megidézhető, zöld pengéjű kard.
Nem: Férfi
Kor: 118 év (ez nem látszik rajta, általában 20-nak nézik)
Megjelenés:
Fekete haj, majdnem teljesen fekete szem. Jobb oldalon, az arcán egy sebhely van.Magassága 178 cm.
Foglalkozás: Mágus. A Mágus Liga tagja.
Háttér:
A szüleit nem ismerte. Már egészen kis korában jelentkeztek nála a különleges képességek, ezért 5 éves kora óta a Mágus Liga tagja. Itt tanították meg mindenre, amit tud. Nem rég került be a Liga elnökségébe, ami a kora miatt rekordnak számít, ugyanis az elnökség legtöbb tagja a 800 éves kor körül van. A mágusok nagyon lassan öregednek, akár 2000 évig is élhetnek. A Liga feladata, hogy ellenőrizzék a különböző természetfeletti ügyekkkel foglalkozó szervezetek munkáját, illetve egy-egy félresikerült ügy elsimítása.
Fegyverei:
A puszta tudása és egy megidézhető, zöld pengéjű kard.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 22:51:38
Na, akkor én is kezdek magammal valamit
A tengerparton mászkál, néha a hullámokat, néha az eget nézi, miközben mezítelen lába bokáig süllyed a homokban, és a fehér egyberuháját cibálja a szél.. Furcsa érzése van: mintha valami új erő jelent volna meg a környéken. Valami, aminek sok köze van a halálhoz, és a mágiához. Míg erre gondol, párszor megrázza a fejét, hiszen úgy van vele: ez képtelenség, vagy mégsem?
beküldve: 2007-07-20 21:56:33
(#1219) *Egy hosszú,fekete ballonkabátos alak áll egy sikátor közepén.A lány kosztümöt visel,fekete napszemüveggel és a kezében lévő jelentést olvasgatja.A Minisztérium szerint egy gyilkosság történt itt.Viszont a halott lelke nem jelent meg a bíróság előtt,hogy eldőljön a mennybe vagy a pokolba kerül-e.
Ez tartozik a ballonkabátos lány feladatai közé.Az elkóborolt lelkek beszállítása a minisztériumba.
Még egyszer rápillant a jelentésre,majd elindul.Nincs semmi nyom.
Fogja magát és kisétál a sikátorból miközben azon gondolkzik,hogy merre lehet a hullaház.Meg kéne vizsgálnia a holttestet.Felsóhajt.Biztos benne,hogy a hulla sincs a megfelelő helyen.*
Ez tartozik a ballonkabátos lány feladatai közé.Az elkóborolt lelkek beszállítása a minisztériumba.
Még egyszer rápillant a jelentésre,majd elindul.Nincs semmi nyom.
Fogja magát és kisétál a sikátorból miközben azon gondolkzik,hogy merre lehet a hullaház.Meg kéne vizsgálnia a holttestet.Felsóhajt.Biztos benne,hogy a hulla sincs a megfelelő helyen.*
Bocs a gyenge kezdésért,nem tudtam jobbat kitalálni.
Szerk: Nimlodel 2007-07-20 22:11:39