Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Nah,ihen arra kíváncsi leszek,hogy milyen ereje van.
Nekem tegnap este juott eszembe,hogy létrehozok egy új karaktert,annyi volt,hogy shinigami,a többi meg jött a Yami no Matueiből.Az lehet,hogy be fog kavarni a Rendnek,ha elkezd majd nyomozni a furcsa halálesetek miatt,vagy egy-két tagnak elviszi a lelkét,meg hasonlók...
Nekem tegnap este juott eszembe,hogy létrehozok egy új karaktert,annyi volt,hogy shinigami,a többi meg jött a Yami no Matueiből.Az lehet,hogy be fog kavarni a Rendnek,ha elkezd majd nyomozni a furcsa halálesetek miatt,vagy egy-két tagnak elviszi a lelkét,meg hasonlók...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
'Abend, előre kikötöm, második leszek
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-20 21:20:36
beküldve: 2007-07-20 21:19:36
(#1201) Inkább milyeneket nem Elég érdekes személyisége van, az tuti... pláne, hogy a boszorkánymester az unokabátyám ötlete volt... Nekem meg egyből belendült tőle a fantáziám, nesze nektek Arishima féltestvére
Hm,majd meglátjuk.
Eddig jó,bár még nem sokat "szerepelt".Kíváncsi vagyok milyen titkokat őrizget még.
Eddig jó,bár még nem sokat "szerepelt".Kíváncsi vagyok milyen titkokat őrizget még.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Jó, bár nem túl szimpi, tuti beleköp majd párszor az új karim levesébe, és Arishimáéba is, ha visszahozom És neked az enyémről?XD
Szerk: Arishima 2007-07-20 21:13:53
Ennél jobbat el sem tudok képzelni...
Nah,hogy addig is elüssök az időt,mi a véleményed az karimról?
Nah,hogy addig is elüssök az időt,mi a véleményed az karimról?
És várunk, és várunk, és várunk... jó program
Hát,ez nem túl jó...
Akkor nincs más megoldás,várunk...
Akkor nincs más megoldás,várunk...
A múltkor hívtam, de nem jött, sztem becsődölt az erőm...
Szerk: Arishima 2007-07-20 21:04:40
Aham.
Bevethetnéd boszorkányos képességeidet,hogy jól ismert volt-bérgyilkos-most-démonűz karakter is megérkezzen.
Bevethetnéd boszorkányos képességeidet,hogy jól ismert volt-bérgyilkos-most-démonűz karakter is megérkezzen.
Szerk: Nimlodel 2007-07-20 21:02:28
Igen,nagy a valószínűsége,hogy az lesz.De hát akkor majd jön egy úk karakter.
Áh, erre ne fogadj, Kazuya is meghal valszeg... Szval már csak Nemo maradt a régi bandából
Úgy nézem, minden lány karaktert cserélt, üdv a klubban
Szia!
Igen,úgy néz ki,már csak Nemo maradt a régi.Meg Kazuya.