Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
-Ilyen vagyok! Ez van. És már mondtam, hogy semmi bajom. Dolgoztam.-mondta, aztán dühötten belevágta a homokba a kardját, ami a markolatig belement.
Mint a mellékelt ábra mutatja, én sem... A karimnak most nulla oka lenne pont hozzátok odamenni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
A lány forrt a dühtől... már megint kezdi!!!!
- Mivel te nem voltál otthon, gondoltam én is kijövök egy kicsit! Nem zárhatsz be egész nap! Már megint mi a bajod???? Miért kell már megint érzéketlen tuskónak lenned???
A lány fogta magát, majd lehuppant duzzogva a férfi mellé.
- És különben is látom rajtad, hogy nem érzed magad túl jól...
- Mivel te nem voltál otthon, gondoltam én is kijövök egy kicsit! Nem zárhatsz be egész nap! Már megint mi a bajod???? Miért kell már megint érzéketlen tuskónak lenned???
A lány fogta magát, majd lehuppant duzzogva a férfi mellé.
- És különben is látom rajtad, hogy nem érzed magad túl jól...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
-Semmi bajom.-mondta hűvösen.
-Te mit keresel itt? Nem emlékszem rá, hogy azt mondtam volna, hogy pancsikolj. Még nem tudod használni a pajzsmágiát. Gyakoroltál?
-Te mit keresel itt? Nem emlékszem rá, hogy azt mondtam volna, hogy pancsikolj. Még nem tudod használni a pajzsmágiát. Gyakoroltál?
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 13:53:50
beküldve: 2007-07-20 13:49:42
(#1166) A lány vidáman cspkodott a hűsító vízben. Kacagva merült a víz alá, majd bukkant fel újra.
Egy piallanatra megállt... Érezte, hogy itt van Nemo, majd a part felé nézett, és látta, hogy ott ül.
A lány kifelé úszott. Mikor már elérte a szélét, lábra állt, majd kisétált.
Kicsavarta a hajából a vizet, majd mikor a férfi elé ért, látta, hogy a férfin szakadt ruhák vannak.
- Jól vagy? - kérdezte a lány komoly arcal.
Egy piallanatra megállt... Érezte, hogy itt van Nemo, majd a part felé nézett, és látta, hogy ott ül.
A lány kifelé úszott. Mikor már elérte a szélét, lábra állt, majd kisétált.
Kicsavarta a hajából a vizet, majd mikor a férfi elé ért, látta, hogy a férfin szakadt ruhák vannak.
- Jól vagy? - kérdezte a lány komoly arcal.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Oké, akkor én most kiszállok, ebbe úgyse tudok belefolyni sehogyan sem
Nemo tudta, hogy a lány elment a házból. Felkelt és elteleportált. Meglepődve tapasztalta, hogy egy tengerparton van. A teleport miatt most még jobban elfárdt. Szakadt ruhájában leült a földre, pallosát a térdére fektetve. A tanítványát figyelte. Azon gondolkodott, hogy hogyan lehet ilyen jó kedvű egy örökké élő ember.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 13:41:43
beküldve: 2007-07-20 13:26:34
(#1163) Jó kérdés, hogy lesz ebből egy történet...
A lány elunta magát, felkellt az ágyból, majd átöltözött.
Úgy gondolta, ő is kimegy egy kicsit sétálni.
Felvette a bikinijét, majd rá egy fekete koptatott farmert, majd egy piros pólót, és egy kényelmes cipővel. Becsukta maga mögött az ajtót, majd az irányt a tengerpart felé vette. Már fél órája gyalogolhatott, amikor végre leért.
A szellő lágyan simogatta a lányt, talpát a habok nyaldosták.
Levette a cipőjét, majd a ruháját is és belegázolt a vízbe.
Érezte a talpa alatt a homokot. A nap is lágyan sütött.
Majd pár perc pihenés után úszni kezdett...
A lány elunta magát, felkellt az ágyból, majd átöltözött.
Úgy gondolta, ő is kimegy egy kicsit sétálni.
Felvette a bikinijét, majd rá egy fekete koptatott farmert, majd egy piros pólót, és egy kényelmes cipővel. Becsukta maga mögött az ajtót, majd az irányt a tengerpart felé vette. Már fél órája gyalogolhatott, amikor végre leért.
A szellő lágyan simogatta a lányt, talpát a habok nyaldosták.
Levette a cipőjét, majd a ruháját is és belegázolt a vízbe.
Érezte a talpa alatt a homokot. A nap is lágyan sütött.
Majd pár perc pihenés után úszni kezdett...
És ezeket hogy akarjuk összeszőni?
Amikor hazaér, éppen cseng a telefon. Felveszi é beleszól:
- Igen?
- Én vagyok - szó bele egy számára ismerős hang.
- Megmondtam, hogy ne hívj fel! Feleslegesen fárasztod magad.
- Tudom, csak...
- Ne kezdd már megint! Ezt már régen megbeszéltük. Ha már eleget fejlődtél, cserélünk. De addig otthon maradsz. Vita nincs. Szia - azzal lerakja a telefont, és leül kanapéra. Nem hitte volna, hogy egy húggal ilyen nehéz bánni...
Szerk: Arishima 2007-07-20 13:16:16
Nemo közben elment hazuról. Egy sötét alagútban küzd egy démonmesterrel. Már pár helyen elszekadt a ruhája, de már nem voltak sérülései. Ez így nem fog menni. Miközben a démon a karját szorította, energia távozott a testéből és lefejelte a szörnyeteget. Olyan erős volt a fejelés, hogy beszakadt az ellenfele koponyája. Most.-gondolta és előrántotta a kardot és kettévágta a lényt. Csak hamu maradt utána. Fárdtan leült a földre, a kardját maga mellé szúrta. Pihennie kell.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 13:11:08
beküldve: 2007-07-20 13:04:52
(#1160) A lány az ágyon heverészik, és várja, hogy Nemo megérkezzen, és elkezdjék a gyakorlást.
Sophie fejében csak úgy cikáztak az elmúlt napok eseményei...
Tudja, hogy mivel jár ha halhatatlan, de őt ez nem érdekli. Vidáman oldalra fordul, és kitekint. A nap melegen süt, és minden nyugodt és békés...
Sophie fejében csak úgy cikáztak az elmúlt napok eseményei...
Tudja, hogy mivel jár ha halhatatlan, de őt ez nem érdekli. Vidáman oldalra fordul, és kitekint. A nap melegen süt, és minden nyugodt és békés...