Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-20 13:02:02
(#1158) Akkor én jövök!
Pillanat...
Pillanat...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Vagy Alfa Sophia, mi? XD Na az már sok lenne, asszem...
Nem is rossz ötlet...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Én már írtam egyet nem rég.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
A mákos, én tegnap voltam Balcsin És jól lepirultam, mint a rák, kb.
Szerk: Arishima 2007-07-20 13:01:43
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 13:01:01
Vagy Alfa Sophia, mi? XD Na az már sok lenne, asszem...
Alfa, Beta, Gamma, mi? Ha már itt vagyunk, ennyi erővel játszhatnánk is az ökörködés mellett, nem?
De igen, mert én sajnos ma este és holnap este nem leszek! Megyek ma le Balcsira...
Vasárnap asszem már leszek...
Természetesen második leszek!
Szerk: Vadóc 2007-07-20 13:01:04
Alfa, Beta, Gamma, mi? Ha már itt vagyunk, ennyi erővel játszhatnánk is az ökörködés mellett, nem?
Szerk: Arishima 2007-07-20 12:59:18
beküldve: 2007-07-20 12:47:06
(#1149) Hát.... akkor már lehetne Alfa Evelyn is....
Alfa Romeo... jó hogy nem rögtön Alfa Júlia XD
beküldve: 2007-07-20 12:40:54
(#1147) Szerintem jó kocsi az Alfa Romeo...
beküldve: 2007-07-20 12:15:03
(#1146) Lassan két hét telt el a Nemoval történt incidense óta, így magában már könnyedén elkönyvelte: többet nem fog vele találkozni. Közös munkahely ide, vagy oda.
Most éppen kilép a lakás ajtaján, kulcsra zárja, majd beszáll a közelében parkoló fekete Alfába
Most éppen kilép a lakás ajtaján, kulcsra zárja, majd beszáll a közelében parkoló fekete Alfába
Tom, az alapból nem valami nőies autó, de én akkor is azt birom
, beindítja a motort, majd útnak indul. A kocsi könnyedén végighalad a kavicsos bekötő-úton, majd ráfordul a szürke aszfaltra. Az autóval végül az egyik kocsma előtt áll meg. Belökve annak ajtaját, örömmel konstatálja, hogy az üres. A csapos is alszik, vagy már talán halott is, de őt nem érdekli, lemegy a pincébe. Egy óra múlva kezében egy borítékkal jön ki. Benne van az előző munkájáért járó fizetés, valamint az új megbízás leírása. Egy hónapja lsz elvégezni. Hogy ezt mikor teszi meg, rá van bízva.Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Jó éjszakát, ami nemsokára úgyis hajnal lesz. És neked is hasonlókat kívánok. Szia!
Egyetértek! Na akkor jó éjszakát, álmodj rosszakat. . izééé jókat...szóval szia!