Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Én nem tudom, hogy te mire gondolsz, de azt igen, hogy amit én gondolok, az csak az én gondolatom és mindent komolyan is gondolok!
Még szerencse, hogy amit gondolsz az csak a te gondolatod. Képzeld mi lenne, ha nem így lenne.
-Szerinted milyennek kéne lennem?-kérdezi tőle, közben a hátára teszi a pallost.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 00:01:03
................................ .....
Ezt nem gondolod komolyan. Vagy igen?
Én nem tudom, hogy te mire gondolsz, de azt igen, hogy amit én gondolok, az csak az én gondolatom és mindent komolyan is gondolok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerintem egyelőre elég a megtisztelő szó is.
Ti is megértek egy misét, úgy nézem
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
- Én ezt tudom is, meg is tanultam, de nem ezt kérdeztem... - majd felállt és a férfi felé indult. - Miért vagy ilyen jégcsap? Olyan rideg vagy néha... edzésen kívül is alig beszélünk! - majd a férfi előtt állt meg, s hosszasan a szemébe nézett...
Ezt nem gondolod komolyan. Vagy igen?
Ti is megértek egy misét, úgy nézem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
-Komoly? Ha harcolsz, akkor vagy komoly vagy, vagy legyőznek.Ez a két választásod van.Meghalni ugyan nem tudsz, de a sebek piszkosul tudnak fájni.
Mikor a hasában érzett egy szúrós fájdalmat a földre esett.
- Áu!!!!!! Ez fájt, te bolond. - majd a férfira tekintett. - Most meg mi a baj? Miért vagy olyan komoly? - a lány még mindig a földön feküdt, de már nem fájt neki annyira...
- Áu!!!!!! Ez fájt, te bolond. - majd a férfira tekintett. - Most meg mi a baj? Miért vagy olyan komoly? - a lány még mindig a földön feküdt, de már nem fájt neki annyira...
Nemo várt egy kicsit, majd gyomron szúrta a lányt, amitől az összeesett. Nem aggódott miatta, hiszen nemsokára úgyis rendbejön.
Köszönöm a megtisztelő szavakat.
Ez csak természetes.
Hol marad a virág, meg a bombon?
- Pajzsot? oké... - mondtam, majd a lehető legjobban megpróbáltam koncentrálni. Valami mégis, néha nem hagyott...
Becsuktam a szemem. Nem éreztem semmit. Minden elsötétült előttem. Éreztem, ahogy építgetem fel a pajzsomat... egyre feljebb... és feljebb. Azt hittem már készen vagyok...
Becsuktam a szemem. Nem éreztem semmit. Minden elsötétült előttem. Éreztem, ahogy építgetem fel a pajzsomat... egyre feljebb... és feljebb. Azt hittem már készen vagyok...