Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
A rossz az rossz. Egyébként pedig lehet, hogy zárni kéne a témát, mert nem szertném összeszemetelni a topicot.
Nem igaz!! Mert van kis rossz dolog, és van nagy rossz dolog!!!! De én általában kissebbik rosszra szoktam gondolni....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Nem. Nem vagyok én olyan gonosz. Ha rosszra gondolsz, akkor már tökmindegy, hogy mennyire sötét az a gondolat.
Magadra érted azt, hogy van olyan aki folyton a rosszra gondol?
Na jó... talán igazad van, néha én is gondolok egy egy rossz dologra....(de az nem mindegy, hogy milyen rossz is a dolog... )
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Néha erdekes gondolatai vannak az aranyos jó kislánynak. És mindenki gondol néha rosszra. Csak van olyan, aki egyfolytában rosszra gondol.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-20 01:11:44
Vajon, miért nem mertél rosszra gondolni????
Néha félek tőled és egyébként is rossz az, aki rosszra gondol.
Te félsz tőlem??? És ugyan miért?????
(egyébként már mondtam, hogy én soha nem gondolok rosszra )
A lány szomorúan vélte felfedezni, hogy Nemo elteleportálta magát.
- Jó éjt Nemo - suttogta a végtelenbe, majd egy ujjab könny gördült végig az arcán.
Bement a szobájába, lefeküdt az ágyba és zokogott...
Mikor már kissé megnyugodott, letörölte a könnycseppeket, majd felállt az ágyról, és odament az ablakhoz. Kinyitotta, és kiment a teraszra.
A hold ezüstösen ragyogta be a várost.
Sophie tekintete a holdat kémlelte. Leült egy székre és csendben a tájat bámulta, gondolataiba merülve...
- Jó éjt Nemo - suttogta a végtelenbe, majd egy ujjab könny gördült végig az arcán.
Bement a szobájába, lefeküdt az ágyba és zokogott...
Mikor már kissé megnyugodott, letörölte a könnycseppeket, majd felállt az ágyról, és odament az ablakhoz. Kinyitotta, és kiment a teraszra.
A hold ezüstösen ragyogta be a várost.
Sophie tekintete a holdat kémlelte. Leült egy székre és csendben a tájat bámulta, gondolataiba merülve...
Néha félek tőled és egyébként is rossz az, aki rosszra gondol.
-Nekem ez nem fog menni.-mondta csendben, aztán a szobájába teleportált. A lányból talán egy nap majd sokkal jobb halhatatlan válik mint saját maga. Ez örömmel töltötte el.
ÉN??????? Semmi rosszat....
Én sem gondoltam semmi rosszra. Nem mertem.
Mikor a férfi megfordult előtte, hirtelen a lány megfogta a kezét, és visszarántotta.
- Én mégis megköszönném most, hogy segítettél nekem...végül is befogadtál egy idegent a lakásodba, ennit is adtál neki, és még tanítod is... ezt nem lehet elégszer megköszönni... - majd elengedte a férfi kezét és rámosolygott. - És tényleg őszintén mondom, néha levehetnéd a páncélodat! - majd újra megfogta a férfi kezét és annak a szívére tette. - hallgasd, hogyan dobog... és szívből mosolyogj néha...
- Én mégis megköszönném most, hogy segítettél nekem...végül is befogadtál egy idegent a lakásodba, ennit is adtál neki, és még tanítod is... ezt nem lehet elégszer megköszönni... - majd elengedte a férfi kezét és rámosolygott. - És tényleg őszintén mondom, néha levehetnéd a páncélodat! - majd újra megfogta a férfi kezét és annak a szívére tette. - hallgasd, hogyan dobog... és szívből mosolyogj néha...
Én sem gondoltam semmi rosszra. Nem mertem.
-Talán igazad van. Nem tudom. Igazából nem gondolok semmire. Egyébként meg nekem nem kell megköszönnöd semmit. A tanítványom vagy. Maximum, majd, ha már nem leszek a mestered, akkor köszönj meg dolgokat.
-Most menjél és pihenj le.-mondta a lánynak, majd maga is elindult a szobája felé.
-Most menjél és pihenj le.-mondta a lánynak, majd maga is elindult a szobája felé.
Előbb én csinálok velük valamit, aztán a többi már nem érdekel, hogy mit csinálnak magukkal....
Bele se merek gondolni, hogy mit csinálnál velük.
Érezte ahogy a férfi gyengéden átöleli. Sophie-nak eleredtek a könnyei. Pár percig csak némán zokogott a férfi vállán. Mikor kissé megnyugodott, kibontakozott a férfi öleléséből, majd letörölte a könnyeit, és felnézett a férfira.
- Köszönöm! - majd pár pillanat erejéig csak nézte az előtte álló személyt.
- Most mire gondolsz?
- Köszönöm! - majd pár pillanat erejéig csak nézte az előtte álló személyt.
- Most mire gondolsz?