Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Szerintem ugorjuk át az önvédelmi részt, mert kicsit hosszú lenne.
Egy hét telt el az első edzés óta. A lány már nagyon jól forgatta a pengéket. Sokkal jobban, mint a kezdők.
-Ok. Most a mentális energiádra kell öszpontosítanod. Hozz létre a mágikus képességedből egy pajzsot magad köré. Nem biztos, hogy elsőre menni fog. Szólj, ha készen vagy. Akkor majd megszúrlak a kardommal. Ha sikerült, akkor nem fogsz érezni semmit. Ha nem, akkor kellemetlen lesz.
Most viszont neked van igazad. Rég hallottam ill. láttam ilyen bölcs tanácsot.
Köszönöm a megtisztelő szavakat.
Virágot a szobámba, bobonokat az ágyam mellé....
Elég, kérem.. a tapsból... még elpirulok....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Most viszont neked van igazad. Rég hallottam ill. láttam ilyen bölcs tanácsot.
Hogy neked milyen igazad van!
Mint általában.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Sophinak nagyon jók voltak a reflexei. Érezte, hogy a férfi el akarja gáncsolni, ezért ő gyorsabban felugrott, kitérve ezzel a férfi elől, majd egy hátra szaltó kíséretében a földre érekezett két lábbal.
- Mire jó, ha az ember egykor artista akart lenni... - majd rámosolygott a férfira. Bár tudta, hogy ez nem az ő emléke, hanem, még a naplójából olvasta, amikor felébredt a kómából.
- Most még támadjon.... mindig csak a védekezés a fontos... - mondta magában, majd egyre jobban a férfira koncentrállt.
- Mire jó, ha az ember egykor artista akart lenni... - majd rámosolygott a férfira. Bár tudta, hogy ez nem az ő emléke, hanem, még a naplójából olvasta, amikor felébredt a kómából.
- Most még támadjon.... mindig csak a védekezés a fontos... - mondta magában, majd egyre jobban a férfira koncentrállt.
Kard nélkül támadt neki. Persze csak az ereje töredékével. Az alkarja a pengéknek ütközött, de nem ment tovább. Ezzel egy időben a lábával felé rúgott, hogy elgáncsolja.
Ja, hát nem kell védekezni, ha elismered, hogy mi jobbak vagyunk.. igazad van.. tényleg...
A csajok mindig jobbak.
Hogy neked milyen igazad van!
- Összhangban??? Hogy a fenébe, mikor ilyen nehéz??? - majd gondolataiból a férfi zökkentette ki, amikor hozta az újjabb fegyvereket.
- Rendben. - majd átvette a fegyvereket. - Na ez legalább tényleg könnyebb... - majd rámosolygott a férfira.
Felvette a kezdő pózt, majd bólintott a férfinak, jelezve, hogy jöhet.
- Rendben. - majd átvette a fegyvereket. - Na ez legalább tényleg könnyebb... - majd rámosolygott a férfira.
Felvette a kezdő pózt, majd bólintott a férfinak, jelezve, hogy jöhet.
Szerk: Vadóc 2007-07-19 23:07:55
Ja, hát nem kell védekezni, ha elismered, hogy mi jobbak vagyunk.. igazad van.. tényleg...
A csajok mindig jobbak.
-Nem ez így nem jó.-mondta neki, aztán kivette a kezéből a fegyvert. A fegyvernek és neked összhangban kell lennetek, különben nem ér semmit az egész.
Eltűnik, majd nemsokára két könnyű szbjával jelenik meg.
-Ezekkel próbálkozz.
Eltűnik, majd nemsokára két könnyű szbjával jelenik meg.
-Ezekkel próbálkozz.
Már miért lennél az? Sok ember örülne ha fele annyi egoja lenne, mint neked! Egyébként is... néha védekezni is kell két csajszi ellen....
Nem mindig előny az ilyesmi...és miért akarnék én védekezni két csajszi ellen?
Szerk: Vadóc 2007-07-19 23:03:43
Mikor a férfi neki adta a pallost, nehezen, de elbírta.
- Te jó Isten, mibe vágtam bele a fejszémet... - gondolta magában.
Felsóhajtott, majd maga elé emelte a pallost. Védekező pózba lendül, és várja a férfi támadását....
- Gyerünk! - szólt a férfinak, de miközben a fegyvert tartotta a kezében, érezte, hogy nem fogja bírni sokáig...
- Te jó Isten, mibe vágtam bele a fejszémet... - gondolta magában.
Felsóhajtott, majd maga elé emelte a pallost. Védekező pózba lendül, és várja a férfi támadását....
- Gyerünk! - szólt a férfinak, de miközben a fegyvert tartotta a kezében, érezte, hogy nem fogja bírni sokáig...
Már miért lennél az? Sok ember örülne ha fele annyi egoja lenne, mint neked! Egyébként is... néha védekezni is kell két csajszi ellen....
Nem mindig előny az ilyesmi...és miért akarnék én védekezni két csajszi ellen?