Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-05 22:46:19
(#2282) A lány rágyújtott még egy cigire, majd eltette, mikor nem kért belőle a férfi. Beleszívott a cigibe, de nem volt egy kellemes íze.
- Fúj... ez még korai volt - ugyanis kb 10 perce dobta el az előző szálat. Majd egy lendülettel elpöckölte az oltatlan csikket.
*Csak nem gyullad fel. *- gondolja magában a lány.
Carrie figyeli a férfit, amint azt a tekercs formájú valamit nézegeti. Némán ő is végig pásztázza tekintetével a férfit, ha már ő is végigjátszotta vele.
Azonban meglepődött, mikor látta, hogy elteszi a tekercset és a kezét kinyújtja előtte.
- Mit akarsz most? - majd meglepődött tekintettel bámul amaz szemébe, de félszegen nyújtja csak a lány a kezét.
- Fúj... ez még korai volt - ugyanis kb 10 perce dobta el az előző szálat. Majd egy lendülettel elpöckölte az oltatlan csikket.
*Csak nem gyullad fel. *- gondolja magában a lány.
Carrie figyeli a férfit, amint azt a tekercs formájú valamit nézegeti. Némán ő is végig pásztázza tekintetével a férfit, ha már ő is végigjátszotta vele.
Azonban meglepődött, mikor látta, hogy elteszi a tekercset és a kezét kinyújtja előtte.
- Mit akarsz most? - majd meglepődött tekintettel bámul amaz szemébe, de félszegen nyújtja csak a lány a kezét.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-05 22:36:44
(#2281) -Nem kérek , köszönöm.... Nem dohányzom....- mondja Kyane majd mikor meghallja Carrie kérdését odafordul - ööhhmmm, hát..... izé... egy barátom keresm kb innen még 12,45 km-re lehet innen.
Kyane visszaül és elővesz egy hatalmas tekercset, és olvasni kezdi. Egy ideig mélyen nézi a tekercset majd hirtelen felmutat ujjával.
- ÁÁÁÁhÁÁÁÁ.... most már értem.... - majd kicsit csodálkkozva,de megkönnyebülten elteszi és kezét kinyujtja a lány előtt.
Kyane visszaül és elővesz egy hatalmas tekercset, és olvasni kezdi. Egy ideig mélyen nézi a tekercset majd hirtelen felmutat ujjával.
- ÁÁÁÁhÁÁÁÁ.... most már értem.... - majd kicsit csodálkkozva,de megkönnyebülten elteszi és kezét kinyujtja a lány előtt.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-05 22:30:45
(#2280) Carrie felnevetett, ahogy a férfi eljátszott a pisztolyával. Tetszik a lánynak a magabiztossága.
Csendben eltette a fegyvert, mikor elmondta, hogy nem akarja bántani. Megérzi a hazugságot, de most tudta, hogy a férfi tényleg igazat mond. Plusz, ha sárkány harcossal van dolga, nem hiszi, hogy egy revolver csak úgy legyűrné.
- Az én nevem pedig Carrie. - felhúzott szemöldökkel vizslatta végig a férfit.
- Assassin? Nem bővelkedem a sárkányok tudásával... - majd elgondolkodhatott mit is jelenthet, közben pedig egy újabb szál cigit vett elő - Kérsz? - fordítja felé a dobozt.
Miközben nyújtja a cigit, észrevett Kyane nyakán egy furcsa tetoválást, de nem szólt egyenlőre semmit. A férfi felállt a padra.
- Kit keresel olyan bőszen? Talán segíthetek, ha már egy ideje itt élek - a mondat végét már csak morogta maga elé, nem mindig élvezte az itteni életet. Néha egy nyugodt, csöndes vidékre vágyott, a szmogos város helyett.
Csendben eltette a fegyvert, mikor elmondta, hogy nem akarja bántani. Megérzi a hazugságot, de most tudta, hogy a férfi tényleg igazat mond. Plusz, ha sárkány harcossal van dolga, nem hiszi, hogy egy revolver csak úgy legyűrné.
- Az én nevem pedig Carrie. - felhúzott szemöldökkel vizslatta végig a férfit.
- Assassin? Nem bővelkedem a sárkányok tudásával... - majd elgondolkodhatott mit is jelenthet, közben pedig egy újabb szál cigit vett elő - Kérsz? - fordítja felé a dobozt.
Miközben nyújtja a cigit, észrevett Kyane nyakán egy furcsa tetoválást, de nem szólt egyenlőre semmit. A férfi felállt a padra.
- Kit keresel olyan bőszen? Talán segíthetek, ha már egy ideje itt élek - a mondat végét már csak morogta maga elé, nem mindig élvezte az itteni életet. Néha egy nyugodt, csöndes vidékre vágyott, a szmogos város helyett.
beküldve: 2010-01-05 22:17:51
(#2279) Kyane mikor megérzi a revolver csővét a fején halkan felnevet. Tekintete Carrie felé fordul, majd egy ujjal eltolja a csővet a fejétől.
-Hogy ki vagyok...?? Téged mit zavar Assassin... Nem vadászom rád... Ilyen példányra mint te főleg nem...- mondja Kyane miközben végigméri alaposan kacér tekintettel, majd visszahelyezi a fegyvercsővét a fejére és nézi tovább a tájat. Csönd, majd hirtelen megszólal Kyane.
- A nevem Kyane .... Sárkány Harcos vagyok ... Nem vadászom halandókra ... Assassinokra meg főleg nem .... Öltem már Assassin-t nem egyet, bár ahogy jól érzem te kivételes tehetséggel és erővel bírsz mint a többi... De engem akkor sem tudnál megölni ha akarnál - Kyane elfordítja fejét egy párra nézve és a nyakán egy furcsa jel tünik elő. Kyane tekintete visszafordul Carrie-re majd rákacsintt barátiasan és feláll a pad támlájára, körbenéz, mintha keres vmit.
-Hogy ki vagyok...?? Téged mit zavar Assassin... Nem vadászom rád... Ilyen példányra mint te főleg nem...- mondja Kyane miközben végigméri alaposan kacér tekintettel, majd visszahelyezi a fegyvercsővét a fejére és nézi tovább a tájat. Csönd, majd hirtelen megszólal Kyane.
- A nevem Kyane .... Sárkány Harcos vagyok ... Nem vadászom halandókra ... Assassinokra meg főleg nem .... Öltem már Assassin-t nem egyet, bár ahogy jól érzem te kivételes tehetséggel és erővel bírsz mint a többi... De engem akkor sem tudnál megölni ha akarnál - Kyane elfordítja fejét egy párra nézve és a nyakán egy furcsa jel tünik elő. Kyane tekintete visszafordul Carrie-re majd rákacsintt barátiasan és feláll a pad támlájára, körbenéz, mintha keres vmit.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-05 22:07:45
(#2278) A lány meg se lepődik, hallotta, hogy nem messze tőle egy férfi ugrik le egy faágról, és lassan mellé sétál. Nyugodtan bámulta tovább a napfelkeltét.
Mikor felugrott a férfi a pad támlájára, már Carrie kezében ott virított a revolvere és egyenesen a férfi fejére célzott.
- Merre jársz, ahol a madár is elkerül? - ha nem melóról van szó, vagy épp nem őrá vadásznak, szívesen bájcseveg kedves fiatalemberekkel egy kávé mellett, pisztoly nélkül. - Ki vagy és mit akarsz tőlem? - örült volna, ha csak egy halandóval lett volna dolga, de már rég megérezte, hogy nem a szimpla halandó kategóriájába tartozik.
Mikor felugrott a férfi a pad támlájára, már Carrie kezében ott virított a revolvere és egyenesen a férfi fejére célzott.
- Merre jársz, ahol a madár is elkerül? - ha nem melóról van szó, vagy épp nem őrá vadásznak, szívesen bájcseveg kedves fiatalemberekkel egy kávé mellett, pisztoly nélkül. - Ki vagy és mit akarsz tőlem? - örült volna, ha csak egy halandóval lett volna dolga, de már rég megérezte, hogy nem a szimpla halandó kategóriájába tartozik.
beküldve: 2010-01-05 21:59:16
(#2277) Kyane egy fa ágáról épp lefelé nézett , bámulta a fiatal srácot és kutyáját. Tekintete komor és bús hangulatot vet mikor észreveszi a felkelő napot.
Kyane figyel, szemét a nap fényes sugara világítja meg, szeme vörösen izzani kezd és hirtelen leugrik a fáról. Gondolatai egy lány felé fordul mikor észreveszi a padon Carrie-t. Hirtelen valami fura érzés járja át egészét, majd lassan megfordul Carrie felé és elindul. Kyane amint odaér felugrik a pad támlájára Carrie mellé s figyeli tovább a felkelő napot.
Kyane figyel, szemét a nap fényes sugara világítja meg, szeme vörösen izzani kezd és hirtelen leugrik a fáról. Gondolatai egy lány felé fordul mikor észreveszi a padon Carrie-t. Hirtelen valami fura érzés járja át egészét, majd lassan megfordul Carrie felé és elindul. Kyane amint odaér felugrik a pad támlájára Carrie mellé s figyeli tovább a felkelő napot.
Szerk: Kyane 2010-01-05 22:00:18
beküldve: 2010-01-05 21:00:09
(#2276) Egy fekete hajú lány üldögélt egy padon és nézte a feljövő nap első vörösesen megcsillanó sugarait és gondolkodott. Ha nincs meló gyakran ül ki a domboldalon lévő park egyik kedvenc padjára. Szereti nézni a különböző színek varázslatos játékát.
Carrie elővett egy szál cigit a belső kabátzsebéből és rágyújtott. Lassan fújta ki a füstöt, élvezte ahogy a nyugalom lengi körbe.
Messzebb egy fiatal, egyszerű srácot fedezett fel, ahogy kutyáját sétáltatta. Boldog nevetés, boldog ugatás, csak egy idegen, aki a mindennapok szürke hétköznapjaiban tengi életét. A lány gyakran figyeli az embereket, milyen egyszerű életük is lehet, nem úgy, mint neki. De amit hoz a sors, azt neki végig kell játszani.
A nagy melankólia közepette eldobta a cigijét és tovább nézte a tájat.
Carrie elővett egy szál cigit a belső kabátzsebéből és rágyújtott. Lassan fújta ki a füstöt, élvezte ahogy a nyugalom lengi körbe.
Messzebb egy fiatal, egyszerű srácot fedezett fel, ahogy kutyáját sétáltatta. Boldog nevetés, boldog ugatás, csak egy idegen, aki a mindennapok szürke hétköznapjaiban tengi életét. A lány gyakran figyeli az embereket, milyen egyszerű életük is lehet, nem úgy, mint neki. De amit hoz a sors, azt neki végig kell játszani.
A nagy melankólia közepette eldobta a cigijét és tovább nézte a tájat.
Háttér: Egy panel lakásban él (...)
Ez nem tűnik úgy, mintha valahol Yneven lenne....
plusz azon gondolkodtam, hogy miért éppen ez a dolog üti meg a fejed, miközben egy olyan helyen vagyunk, ahol sárkányok és "kitudjamégmilyen" képzeletbeli lények vannak?
Szerk: Dead Lady 2010-01-05 21:01:48
beküldve: 2010-01-05 20:43:20
(#2274) Név:Ryuu Kyane Hikari
Kor: több mint 130 éves
Kinézet:
Szeme: vörös
Haja: piros
Viselet:
- egy ujjatlan poló rajta saját kimono-jával
- egy fekete vászon nadrág
- egy fekete papucs
Háttér: Kyane már kisebb korában tudott erejéről és kezdte elsajátítani erejét, mindhiába. Városról városra járt, mikor találkozott egy idős emberrel aki mint kiderült ugyanolyan képeségekkel rendelkezett, mint Kyane és mellé szegődött h eltanulja az öregtől hogy használja erejét. Később az öregnél lakik egy ideig majd, majd az öreg meghal Kyane egyedül marad. Most épp egy kastélyban él Sárkány Földén mint uralkodó.
Kor: több mint 130 éves
Kinézet:
Szeme: vörös
Haja: piros
Viselet:
- egy ujjatlan poló rajta saját kimono-jával
- egy fekete vászon nadrág
- egy fekete papucs
Háttér: Kyane már kisebb korában tudott erejéről és kezdte elsajátítani erejét, mindhiába. Városról városra járt, mikor találkozott egy idős emberrel aki mint kiderült ugyanolyan képeségekkel rendelkezett, mint Kyane és mellé szegődött h eltanulja az öregtől hogy használja erejét. Később az öregnél lakik egy ideig majd, majd az öreg meghal Kyane egyedül marad. Most épp egy kastélyban él Sárkány Földén mint uralkodó.
Kitalált történet, kitalált helyen.
F*ck reality!
beküldve: 2010-01-05 20:17:03
(#2271) Nos, akkor kezdődjön egy játék:
Név: Carrie Kyle
Kor: 25
Kinézet: Egy átlagos magasságú , fiatal lány. Hosszú fekete haja van, szemeit pedig mindig napszemüveg takarja. Ékszerként egy fordított keresztet visel.
Ruházata egyszerű , fekete vászonnadrágot és fekete blúzt hord, lábán pedig tiszta fekete csizma van.
Háttér: Egy panel lakásban él egy perzsa macskával egyedül. Hétköznap asszisztensként dolgozik egy jól menő cégnél, esténként avagy, hétvégenként motor versenyzik.
Nagybátyja nem messze él tőle, aki folyamatosan ellátja pénzzel.
Szülei már meghaltak, csak egy bátyja van még.
Emellett bérgyilkos…
Név: Carrie Kyle
Kor: 25
Kinézet: Egy átlagos magasságú , fiatal lány. Hosszú fekete haja van, szemeit pedig mindig napszemüveg takarja. Ékszerként egy fordított keresztet visel.
Ruházata egyszerű , fekete vászonnadrágot és fekete blúzt hord, lábán pedig tiszta fekete csizma van.
Háttér: Egy panel lakásban él egy perzsa macskával egyedül. Hétköznap asszisztensként dolgozik egy jól menő cégnél, esténként avagy, hétvégenként motor versenyzik.
Nagybátyja nem messze él tőle, aki folyamatosan ellátja pénzzel.
Szülei már meghaltak, csak egy bátyja van még.
Emellett bérgyilkos…
beküldve: 2010-01-05 20:03:52
(#2270) Béke poraitokra földi halandók.... Megjött Kyane-senpai.... A sárkányok biradalmának ura ... én félig ember és félig sárkány vagyok... h azt h csinálták h ien legyek ne kérdezd .. o_O XD CSAK FÉÉÉÉÉÉÉLLJJ...
beküldve: 2010-01-05 10:06:04
(#2269) No, aloha... elég rég jártam erre. De mivel új év, új élet, gondoltam, hogy nyithatnánk egy új játékot, már akinek kedve van. Rég játszottam már, és őszintén most kedvet kaptam hozzá!
Valaki?
Valaki?
Háth az az igasság hogy ehhez egy nap nem elég... Minimum 5-6 orát igényel a legrövidebb modul deh annyi idö meg nem marad az egyéb tevékenységek mellett mert hát nem magusozni megy az ember a conra
<<<Látcik hogy nem ért hozzá. Igen a con arra való hogy az ember vadásszon.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-23 19:33:26