Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-14 15:50:52
(#2328) Carrei figyelmeztetése hirtelen és erőteljesen kiszakítja Meimei-t gondolatai fogságából...-hehh?!-majd jelentőségteljesen nővérére szemébe néz tudatva h újra a földön jár, s immár képben van.Próbál a lehető legtermészetesebben tovább gyalogolni ahogy csak tőle telik.
-hmm ki lehet ez az alak?-gondolja
-hmm ki lehet ez az alak?-gondolja
Amint sétálnak a torony felé, Carrie-t rossz érzés fogja el. Majd ránéz a húgára, és látja, hogy ő is nyugtalan.
Olyan nyugodt minden, csöndes. - Talán túlságosan is csöndes - gondolja magában Carrie. A kabátja alatt megfogja kedvenc fegyvere markolatát, ami megnyugtatja, nem lehet semmi baj.
- Mi a baj Meime? - kérdezi a lány a húgát.
De még felelni sem tudott, már Carrie súgta is, hogy baj van
- Ne nézz oda, de jobb oldalt egy fickó követ minket. Nem tudom mit akarhat. - Carrie bal kezével még mindig húgába karol, de a jobb keze szabadon van, ha szüksége lenne arra, hogy előrántsa a fegyvert.
Olyan nyugodt minden, csöndes. - Talán túlságosan is csöndes - gondolja magában Carrie. A kabátja alatt megfogja kedvenc fegyvere markolatát, ami megnyugtatja, nem lehet semmi baj.
- Mi a baj Meime? - kérdezi a lány a húgát.
De még felelni sem tudott, már Carrie súgta is, hogy baj van
- Ne nézz oda, de jobb oldalt egy fickó követ minket. Nem tudom mit akarhat. - Carrie bal kezével még mindig húgába karol, de a jobb keze szabadon van, ha szüksége lenne arra, hogy előrántsa a fegyvert.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-13 22:02:19
(#2326) Meimei csöndben figyeli az eseményeket, és követi az utasításokat. Azt reméli h a városban fülöncsípi a tolvajt, és örül h addig is míg itt van, nővérével lehet. Mikor Kyane belökdösi a kapun puffogni kezd.- Hééé ez fáj, egyedül is tudok menni!!!
Mikor belépnek a kapun ismerős érzés fogja el Meimei-t, mintha már járt volna itt.-hmm különös...-suttogja alig hallhatóan. Egy perc se telik bele és ámulatából felébredve, érzi a levegőben lévő feszültséget, és Kyane mondandója beigazolja h a megérzései nem alaptalanok. A puszi láttán elvigyorodik és elégedetten kuncog magában. Szó nélkül követi nővérét, s közben nagyban gondolkodik miért olyan ismerősek a házak az emberek, és az egész város hangulata...
Mikor belépnek a kapun ismerős érzés fogja el Meimei-t, mintha már járt volna itt.-hmm különös...-suttogja alig hallhatóan. Egy perc se telik bele és ámulatából felébredve, érzi a levegőben lévő feszültséget, és Kyane mondandója beigazolja h a megérzései nem alaptalanok. A puszi láttán elvigyorodik és elégedetten kuncog magában. Szó nélkül követi nővérét, s közben nagyban gondolkodik miért olyan ismerősek a házak az emberek, és az egész város hangulata...
A lány örül, amikor megtudja, hogy húga is bejöhet. Megvárta míg felsegíti Kyane, majd leporolta magát. A kapun könnyedén túljutottak, de amint megpillantja a várost földbe gyökerezett lábbakkal tekint körül.
- Aztaaa - tátja el a száját.
Gyönyörű és elegáns ruhák mindenütt. Maga a tökély a lány számára.
Hirtelen marad abba az ámuldozás, ugyanis Kyane szerint baj van és el kell menniük egy kocsmába
- Rendben, már megyünk is - aggódik a lány, mert nem tudja mi lehet. De már megígérte neki, hogy amit mondd, azt csinálni fogja.
A végén még kap egy búcsú puszit, amitől elpirul.
- Na, azt várhatod, hogy melegítem neked az ágyat! - vigyorog gonoszul a lány a férfira, de a következő pillanatban eltűnik és ketten maradnak a városi forgatagban.
- Gyere Meime - karol húgába Carrie - baj van, és innen mennünk kell. Valamilyen óra toronyhoz.
Sűrűn lépkedve elindulnak, de Carrie félszemmel figyeli a a lakókat, akik szúrós szemmel figyelik, mint idegeneket.
- Szerinted feltűnőek vagyunk? - vigyorog a lány Meime-re.
- Aztaaa - tátja el a száját.
Gyönyörű és elegáns ruhák mindenütt. Maga a tökély a lány számára.
Hirtelen marad abba az ámuldozás, ugyanis Kyane szerint baj van és el kell menniük egy kocsmába
- Rendben, már megyünk is - aggódik a lány, mert nem tudja mi lehet. De már megígérte neki, hogy amit mondd, azt csinálni fogja.
A végén még kap egy búcsú puszit, amitől elpirul.
- Na, azt várhatod, hogy melegítem neked az ágyat! - vigyorog gonoszul a lány a férfira, de a következő pillanatban eltűnik és ketten maradnak a városi forgatagban.
- Gyere Meime - karol húgába Carrie - baj van, és innen mennünk kell. Valamilyen óra toronyhoz.
Sűrűn lépkedve elindulnak, de Carrie félszemmel figyeli a a lakókat, akik szúrós szemmel figyelik, mint idegeneket.
- Szerinted feltűnőek vagyunk? - vigyorog a lány Meime-re.
beküldve: 2010-01-13 14:41:46
(#2324) Kyane ránéz Mei-re majd hosszas tétovázás és nagy sóhaj után így szól.
- Rendben...... de az van amit én mondok.... amint meg tudom hogy valami rosszat csinál vagy rosszban sántikál én teszem ki a városból..... kapis..?
Majd feláll kétkezét a lányok felé nyújtja és felsegíti őket.
- Indulás .... különben nem engednek be - mondja Kyane kicsit aggodóan.
Amint odaérnek a kapuhoz Kyane rábólint arra az őrre aki odajött hozzá, majd az őr észreveszi a férfi jelzését visszabólinz és kinyitja a kis ajtót.
- Köszönöm ... - köszöni meg az őrnek.
= Semmiség csak ne tudják meg - válaszol az őr.
- Nem fogják ... megigérem.... - kicsit elmosolyodik majd kezet fog az őrrel.
Amint kinyílik az ajtó áttuszkolja Mei-t majd Carrie-t engedi hogy bemenjen. Mikor Kyane is átlép az ajtón és átkerülnek a kapu tulsó oldalára, hihetelten látvány tárúl eléjük. Hatalmas házak, régi padok, jól öltözött nők és férfiak, mintha z ipari forradalomi London-t látnák.
- Üdv Assassoriában ^^ .... - mondja a két lány mögött - kövessetek, még a végén balhé lesz - hangja határozott és erőteljes lesz, tekintete a bejárattól közvetlen lévő házak ablakát és tetőjét bámulva. Kyane hirtelen felkarolja a két lányt és elindul velük majd odahajol óvatosan Carrie-hez.
- Gond van .... vidd el Mei-t a hatalmas óratoronyhoz, annak a lábában van egy kocsma, amint beértél mond meg a csaposnak hogy az élet kegyetlen, de még kegyetlenebb az Assassin, majd tudja mit kell csinálni, csak kövesd amit mond a csapos, én majd később jövök - majd álcázva ennek információ leadását mikor elhajol Caarie-től rámosolyog megcsókolja gyengéden az arcát majd így szólal - Rendben cica .... csak melegítsétek be az ágyat - kacsintt majd hirtelen eltünik.
- Rendben...... de az van amit én mondok.... amint meg tudom hogy valami rosszat csinál vagy rosszban sántikál én teszem ki a városból..... kapis..?
Majd feláll kétkezét a lányok felé nyújtja és felsegíti őket.
- Indulás .... különben nem engednek be - mondja Kyane kicsit aggodóan.
Amint odaérnek a kapuhoz Kyane rábólint arra az őrre aki odajött hozzá, majd az őr észreveszi a férfi jelzését visszabólinz és kinyitja a kis ajtót.
- Köszönöm ... - köszöni meg az őrnek.
= Semmiség csak ne tudják meg - válaszol az őr.
- Nem fogják ... megigérem.... - kicsit elmosolyodik majd kezet fog az őrrel.
Amint kinyílik az ajtó áttuszkolja Mei-t majd Carrie-t engedi hogy bemenjen. Mikor Kyane is átlép az ajtón és átkerülnek a kapu tulsó oldalára, hihetelten látvány tárúl eléjük. Hatalmas házak, régi padok, jól öltözött nők és férfiak, mintha z ipari forradalomi London-t látnák.
- Üdv Assassoriában ^^ .... - mondja a két lány mögött - kövessetek, még a végén balhé lesz - hangja határozott és erőteljes lesz, tekintete a bejárattól közvetlen lévő házak ablakát és tetőjét bámulva. Kyane hirtelen felkarolja a két lányt és elindul velük majd odahajol óvatosan Carrie-hez.
- Gond van .... vidd el Mei-t a hatalmas óratoronyhoz, annak a lábában van egy kocsma, amint beértél mond meg a csaposnak hogy az élet kegyetlen, de még kegyetlenebb az Assassin, majd tudja mit kell csinálni, csak kövesd amit mond a csapos, én majd később jövök - majd álcázva ennek információ leadását mikor elhajol Caarie-től rámosolyog megcsókolja gyengéden az arcát majd így szólal - Rendben cica .... csak melegítsétek be az ágyat - kacsintt majd hirtelen eltünik.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-13 12:52:59
(#2323) Carrie nagyon örül húgának és reménykedik benne, hogy még vele marad egy ideig.
- Akkor keressük meg együtt a kardodat és intézzük el, aki megfújta - vigyorog a lány Meime-re. De amint hallgatja a lányt, közben fél szemmel látja, hogy egy kapu őr megy Kyane-hez, és mondd neki valamit, de csak az utolsó mondatot hallotta tisztán.
*- Csak aztán vigyázz testvér, nem kéne elveszíteni még egy virágszálat.* - mondja az őr.
A lány egyből lereagálta, hogy valószínűleg egy hozzá kedves személyt veszített el Kyane. Sajnálta a lány a férfit.
Majd feléjük fordul és mondja, hogy menni kellene.
- Nem, nem szeretnék a szabad ég alatt dekkolni. - vágja rá egyből a lány.
- Szerinted Meime is velünk jöhet? - kérdi reménykedve a férfit.
- Akkor keressük meg együtt a kardodat és intézzük el, aki megfújta - vigyorog a lány Meime-re. De amint hallgatja a lányt, közben fél szemmel látja, hogy egy kapu őr megy Kyane-hez, és mondd neki valamit, de csak az utolsó mondatot hallotta tisztán.
*- Csak aztán vigyázz testvér, nem kéne elveszíteni még egy virágszálat.* - mondja az őr.
A lány egyből lereagálta, hogy valószínűleg egy hozzá kedves személyt veszített el Kyane. Sajnálta a lány a férfit.
Majd feléjük fordul és mondja, hogy menni kellene.
- Nem, nem szeretnék a szabad ég alatt dekkolni. - vágja rá egyből a lány.
- Szerinted Meime is velünk jöhet? - kérdi reménykedve a férfit.
Szerk: Dead Lady 2010-01-13 12:53:08
beküldve: 2010-01-12 18:14:36
(#2322) Kyane figyeli az eseményeket amint a két lány beszélget. pár perc mulva odajön az egyik kapuőr és valamit odasuttog Kyane fülébe,majd amint végzet mondantával egy pillantást vesz az őr Carrie-re,majd hangosan így szólal meg - Csak aztán vigyázz testvér, nem kéne elveszíteni még egy virágszálat.
Azzal az őr visszamegy a helyére, Kyane pedig a lányokra néz.
- Menni kell Carrie ... ameddig lehet .... - mondja határozottan Kyane - sietnünk kell különben nem fognak beengedni csak két nap múlva, és szerintem te szeretnél még két napot kint dekkolni a szabadég alatt -néz rá félelmet nem ismerő szemekkel.
- Vagy igen ...??? -kérdi Kyane.
Azzal az őr visszamegy a helyére, Kyane pedig a lányokra néz.
- Menni kell Carrie ... ameddig lehet .... - mondja határozottan Kyane - sietnünk kell különben nem fognak beengedni csak két nap múlva, és szerintem te szeretnél még két napot kint dekkolni a szabadég alatt -néz rá félelmet nem ismerő szemekkel.
- Vagy igen ...??? -kérdi Kyane.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-12 18:16:15
beküldve: 2010-01-11 21:42:54
(#2321) beküldve: 2010-01-11 21:40:24
(#2320) beküldve: 2010-01-11 21:31:08
(#2319) - Ne haragudjatok, még be sem mutattalak egymásnak
titeket - néz zavartan a lány a férfire majd a húgára. Belekarol Meime-be és magával húzza.
- Ő Kyane! - mutat a férfire és elmosolyodik majd átáll a férfi oldalára - Ő pedig az én kicsi húgom, Meime! - vigyorog a lány örömében.
- Reggel futottunk csak össze, épp megakart valaki ölni. Kyane pedig segített nekem. És azóta együtt vagyunk, tud nekem segíteni - próbálja pár mondatba bele sulykolni a mai nap történteket több kevesebb sikerrel.
- Kire vadásztál Meime? - kérdezi a lányt
titeket - néz zavartan a lány a férfire majd a húgára. Belekarol Meime-be és magával húzza.
- Ő Kyane! - mutat a férfire és elmosolyodik majd átáll a férfi oldalára - Ő pedig az én kicsi húgom, Meime! - vigyorog a lány örömében.
- Reggel futottunk csak össze, épp megakart valaki ölni. Kyane pedig segített nekem. És azóta együtt vagyunk, tud nekem segíteni - próbálja pár mondatba bele sulykolni a mai nap történteket több kevesebb sikerrel.
- Kire vadásztál Meime? - kérdezi a lányt
Szerk: Dead Lady 2010-01-11 21:31:43
beküldve: 2010-01-11 21:04:21
(#2318) A lány megnyugszik, látja h nem kell mitől tartania.-Hi! Meimei vagyok, Carrie huga.^^ ööö egyébként, Ti mit kerestek itt?
beküldve: 2010-01-11 20:56:53
(#2317) Kyane tekintete még mindig vörösen izzó mint mikor megérkeztek volna Assasoria kapuihoz, szeme végig pásztáz az idegenen majd mikor úgy látja nem jelent nagyobb veszélyt rá elmosolyodik és int. ^^
- Helló ... ^^ - köszön barátásgosan.
- Helló ... ^^ - köszön barátásgosan.
beküldve: 2010-01-11 20:48:15
(#2316) beküldve: 2010-01-11 20:46:44
(#2315) Szia Carrie!!! el sem hiszem h te vagy az...^^ a közelben vadásztam mikor megéreztem a véred szagát, így ide siettem...
A lány hirtelen megijed, amikor valaki hátulról szinte felborítja. Épp hogy csak egy oldal pillantást vetett rá, hogy tudja ellenség e vagy sem, hogy elő kell e rántania a fegyvert vagy sem, amikor látja, hogy már nagyon régen kishúga vetette csak rá magát.
- Meime!! - kiállt föl a lány örömében. - Mit keresel itt???? És hogy? és miért? - árad belőle a sok szó és a kérdés és a meglepetés, hogy már nincs egyedül.
- Meime!! - kiállt föl a lány örömében. - Mit keresel itt???? És hogy? és miért? - árad belőle a sok szó és a kérdés és a meglepetés, hogy már nincs egyedül.