Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-18 21:59:34
(#2358) -Noshát, az Alapitó Atyák nevei vannak rajta latta pedig a következő szöveg:
"Volt valaha a 7 mester,
és ök elérré a Nagy hegyhez,
és ök mondák itt lészen Assoria,
a bátrak hazája,
ki vitéz fogjon kardot,
és kalapácsot.
És élék ök életöket boldogan
de nem tudták ök a
Próféciát
mely igy szóla vala:
Assoria élete alkonya
eljövendé 2020-ba
de a végén minden jó lesz
megmenté öt a négyek,
egyik aranyszárnyas fejedelem
a másik sötétben kúszó veszedelem
harmadiknak mosolya kardja is éles
negyedik ereje a szelet dicsérje"
-NOshát egyéb kérdés?
-Akkor igyunk!Juteszembe holvan Meimei? És kegyed megtisztelnél azzal hogy beavat az életébe?
"Volt valaha a 7 mester,
és ök elérré a Nagy hegyhez,
és ök mondák itt lészen Assoria,
a bátrak hazája,
ki vitéz fogjon kardot,
és kalapácsot.
És élék ök életöket boldogan
de nem tudták ök a
Próféciát
mely igy szóla vala:
Assoria élete alkonya
eljövendé 2020-ba
de a végén minden jó lesz
megmenté öt a négyek,
egyik aranyszárnyas fejedelem
a másik sötétben kúszó veszedelem
harmadiknak mosolya kardja is éles
negyedik ereje a szelet dicsérje"
Jobb igy hirtelenjébe nem jutott az eszembe
-NOshát egyéb kérdés?
-Akkor igyunk!Juteszembe holvan Meimei? És kegyed megtisztelnél azzal hogy beavat az életébe?
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-18 21:47:59
(#2357) -Pssszzzzttt cica... - mutatja fel mutatóujját felé nem nézve rá és Quint-tel csak a lámát nézik - meg van ..?? - kérdi Quint-től - ne mond h nem te vagy itt a szöveg zseni..... -mondja miközben keresi magában a szavak értelmét és nézi erőteljesen hátha jól kivehetőbb lesz a szöveg a lámpán.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-18 21:43:44
(#2356) - Ágy!!!!!! - ugrik bele a a lány első kézből a frissen megvetett ágyba - De elfáradtam! - sóhajt egy nagyot a lány. - Jó, hogy pihenünk egy kicsit.
Carrie körülnéz a szobában, majd konstatálja magában, hogy ízlésének éppen megfelelő, kellemes hangulatú, tiszta szobát kaptak két ággyal.
- Leélném itt az életem! - mondja a lány elgondolkozva - Talán váltanom is kellene! Csak csendesedjen el a háborgó tenger...- halkul el a lány hangja.
- De, most akkor mentsük meg az életemet! - vigyorog a lány a húgára majd felpattan az ágyról. - Gyerünk a fiúkhoz, vár rám egy ital!
Majd belekarol a húgába és lefelé veszik az irányt.
A kocsmába érve már messziről két férfit látnak, ahogy az asztalon állnak és nagyon nézik a lámpát.
- Hé srácok! Repülni próbáltok? - röhögi el magát a lány, amint nézi a két szerencsétlen férfit, akik az asztalon állva egyensúlyoznak és fölfelé bámulnak valamit.
- Hol marad a Martinim? - kérdi pimaszul a srácoktól, majd a csapos felé int és egy martinit rendel magának.
- De egyébként mit néztek?
Carrie körülnéz a szobában, majd konstatálja magában, hogy ízlésének éppen megfelelő, kellemes hangulatú, tiszta szobát kaptak két ággyal.
- Leélném itt az életem! - mondja a lány elgondolkozva - Talán váltanom is kellene! Csak csendesedjen el a háborgó tenger...- halkul el a lány hangja.
- De, most akkor mentsük meg az életemet! - vigyorog a lány a húgára majd felpattan az ágyról. - Gyerünk a fiúkhoz, vár rám egy ital!
Majd belekarol a húgába és lefelé veszik az irányt.
A kocsmába érve már messziről két férfit látnak, ahogy az asztalon állnak és nagyon nézik a lámpát.
- Hé srácok! Repülni próbáltok? - röhögi el magát a lány, amint nézi a két szerencsétlen férfit, akik az asztalon állva egyensúlyoznak és fölfelé bámulnak valamit.
- Hol marad a Martinim? - kérdi pimaszul a srácoktól, majd a csapos felé int és egy martinit rendel magának.
- De egyébként mit néztek?
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-18 21:14:33
(#2355) Kyane és Quint az asztalon állva próbálják leolvasni a szöveget és ezzel mindekire felhívva figyelmüket.
Eközben a lányokkal.....
Eközben a lányokkal.....
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-18 21:12:01
(#2354) *Hmm tényleg*
-na hadd 'ném' én is...
Megprobálja elsöként elolvasni a feliratot.
-na hadd 'ném' én is...
Megprobálja elsöként elolvasni a feliratot.
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-18 21:10:32
(#2353) Kyane csóválja a fejét. Nem érti érzéseit és fél h nem tud urrá lenni magán ha oan helyzetbe kerülnek.
- De mért érzem ....?? Eddig sose volt ien... nem értem,.... -néz fel a palfonra.
Tekintete megakad a fönti csilláron, egyre jobban hunyorítva bámulja mintha látna vmit a csilláron.
- Nézd.... - mutat fel - a kiégett izzós ágnál mintha fel lenne írva vmi szöveg - Kyane feláll az asztalra és közelebbről nézi meg.
- De mért érzem ....?? Eddig sose volt ien... nem értem,.... -néz fel a palfonra.
Tekintete megakad a fönti csilláron, egyre jobban hunyorítva bámulja mintha látna vmit a csilláron.
- Nézd.... - mutat fel - a kiégett izzós ágnál mintha fel lenne írva vmi szöveg - Kyane feláll az asztalra és közelebbről nézi meg.
beküldve: 2010-01-18 21:00:20
(#2352) *Jajj érzések, mintha én... na jó... mit kell ilyenkor mondni ja megvan!*
-Ömm, normális hogy félsz, emberi reakció azért lehet mert fontos neked a lány.-hadarja szinte gépiesen...
-Ömm, normális hogy félsz, emberi reakció azért lehet mert fontos neked a lány.-hadarja szinte gépiesen...
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-18 20:55:25
(#2351) -Semmi különös ... Sárkány Földe uralkodója lettem.... de kb ennyi... most meg ez.... - döl Kyane is hátra egy kicsit - Kataki prübál rést találni rajtam , megpróbál megint felnyitni hátha most megy..... és lehet h menni fog.... - sóhajt egyet ,majd előveszi Carrie eltört pengéjű tisztitőrét.
- Féltem... normális ez...?? Vagy csak meg vagyok hibbanva- kérdi értetlenül Kyane miközben belekortyol a sörébe.
- Féltem... normális ez...?? Vagy csak meg vagyok hibbanva- kérdi értetlenül Kyane miközben belekortyol a sörébe.
beküldve: 2010-01-18 20:51:47
(#2350) -Hát éppenséggel szabadidőm az van... Nyugi nem nyulom le a csajod, de egy-két pajzán történrtrt azért megoszthatók vele nem igaz?
-Egyépként pedig nem Én vagyok szarba hanem a lány, de mivel jó arc vagyok segitek természetesen egy régi barátnak, csak intézd el a szobát, öreg.
Majd kényelmesen hátradöl kalapját kissé hátradönti.
-Naés mi történt veled mióta nem láttalak? ;)
-Egyépként pedig nem Én vagyok szarba hanem a lány, de mivel jó arc vagyok segitek természetesen egy régi barátnak, csak intézd el a szobát, öreg.
Majd kényelmesen hátradöl kalapját kissé hátradönti.
-Naés mi történt veled mióta nem láttalak? ;)
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-18 20:52:37
beküldve: 2010-01-18 20:46:43
(#2349) - Carrie... a lány... a fekete.... 1. bejün nekem szval leszállsz róla.... 2. Kataki egyik embere tette fel a Halál Listára..... 3. igyunk meg egy sört...- mondja miközben tekintete ide-oda cikáz a körülötük lévőre.
Kyane leül Quint-tel és rendel 2 sört.
- Carrie-nek nem rég volt egy melója ő is bérgyilkos de nem nem valódi Assassin, kapott egy melót és Kataki embere Kyo Hokashi apját ölte meg... az apa rákban szenvedett és már alig maradt hátra pár hónapja, halála előtt szétosztotta volna a földet és vagyont és annak ellenére h Kyo a legfiatalabb a két testvér közül ő örökölt volna mindent ha az apja kimondta volna ... de mivel halála előtt egy hónappal megölte Carrie az oreg Hokashi-t és nem tudta kimondani h kié lesz az egész vagyon így Tendou Hokshi Kyo bátyja kapta meg. Kyo most bosszuból meg akarja öletni Carrie-t és utána a bátyját, és azé jöttünk Assassoriába h több infót tudjak meg és hamar elintézzem ezt a cirkuszt egyedül, de már mind1..... - néz rá kicsit megvetően Kyane Quint-re.
- Nem baj.... - veregeti meg a vállát - ha segítesz és úgy dolgozunk mint rég ako talán hamarabb végezhetünk ..... benne vagy.... társam.. ~ egy régi szó melyet évekóta nem mondott ki együk sem egy szó mely egymáshoz való kötődésüket pecsételte meg és most ismét előjött mint ako rég ~ - Kyane rákacsintt Quint-re - ....tom h benne vagy...
Kyane leül Quint-tel és rendel 2 sört.
- Carrie-nek nem rég volt egy melója ő is bérgyilkos de nem nem valódi Assassin, kapott egy melót és Kataki embere Kyo Hokashi apját ölte meg... az apa rákban szenvedett és már alig maradt hátra pár hónapja, halála előtt szétosztotta volna a földet és vagyont és annak ellenére h Kyo a legfiatalabb a két testvér közül ő örökölt volna mindent ha az apja kimondta volna ... de mivel halála előtt egy hónappal megölte Carrie az oreg Hokashi-t és nem tudta kimondani h kié lesz az egész vagyon így Tendou Hokshi Kyo bátyja kapta meg. Kyo most bosszuból meg akarja öletni Carrie-t és utána a bátyját, és azé jöttünk Assassoriába h több infót tudjak meg és hamar elintézzem ezt a cirkuszt egyedül, de már mind1..... - néz rá kicsit megvetően Kyane Quint-re.
- Nem baj.... - veregeti meg a vállát - ha segítesz és úgy dolgozunk mint rég ako talán hamarabb végezhetünk ..... benne vagy.... társam.. ~ egy régi szó melyet évekóta nem mondott ki együk sem egy szó mely egymáshoz való kötődésüket pecsételte meg és most ismét előjött mint ako rég ~ - Kyane rákacsintt Quint-re - ....tom h benne vagy...
beküldve: 2010-01-18 20:34:42
(#2348) -hmm, én épp csak erre jártam, téged üldöznek kyane meg csak itt van és hösies halált próbál halni... sajnos még nem sikerült neki,-kacsint kajánul Carrie-re.
-Jaj Kyane úgy ismersz engem aki egy ujjal is bántana egy ilyen csinos hölgyet?
Amikor leérnek a kocsmába Quint meglátva a lilahajú férfit...
*Hmm szóval ő a besúgó...*
barátságosan üdvözli.
-Uram, örülök a találkozásnak, Gróf Quint Weiss, szolgálatára, ha nem lenne probléma, szeretnék egy lakosztályt bérelni...
Majd miután mindenki elment...
-Szarban? Merhogyésmié'?-mondja egy szusszra...
-Jaj Kyane úgy ismersz engem aki egy ujjal is bántana egy ilyen csinos hölgyet?
Amikor leérnek a kocsmába Quint meglátva a lilahajú férfit...
*Hmm szóval ő a besúgó...*
barátságosan üdvözli.
-Uram, örülök a találkozásnak, Gróf Quint Weiss, szolgálatára, ha nem lenne probléma, szeretnék egy lakosztályt bérelni...
Majd miután mindenki elment...
-Szarban? Merhogyésmié'?-mondja egy szusszra...
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-18 20:35:25
beküldve: 2010-01-18 20:25:31
(#2347) Kyane megfogja a fülénél fogva és elindul vele lefelé.
- Jöttök ..??- kérdi Kyane a lányoktól - mindjá oan lejebb-et kapsz mint amit 6 évvel ezelőtt kaptál, ők velem vannak és ha még egyszer vmeikre is .... - itt megáll a mondattal Kyane , majd felnéz Mei-re és Carrie-re - na szval ..- megy tovább lefelé - ha csak egy ujjal is hozzá nyúlsz Carrie-hez komolyan mondom úgy kifosztalak mint úgy soha ... - mondja hangosan Kyane.
- Egybk Mei a tiéd lehet a narancssárga hajú - mondja suttogva Quint fülébe majd rákacsintt - Carrie a fekete az enyém.
Amint leérnek a kocsmába , egy lila hajú kék szemű férfi fogadja őket.
= ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ .... Kyane ... de rég láttalak barátom -mondja jó kedvel.
- Üdv Kataki.... - Kataki egy régi Halál Osztagos , ő a Besúgó csapatban dolgozott , sok infóval és érdekes dolgokkal rendelkezik mindenkiről, kivéve Quint-ről és Kyane-ről - rég láttalak én is... -mondja kedvesen - aaa két hölgynek megmutatnád a lakosztályát ha lehet....
= Hogyne ... persze.. hölgyeim ... erre kérem- mondja kicsit megvető pillantással Kyane-re és Quint-re majd elindul.
Kyane elengedi Qunint-et.
- Szarban vagy....
- Jöttök ..??- kérdi Kyane a lányoktól - mindjá oan lejebb-et kapsz mint amit 6 évvel ezelőtt kaptál, ők velem vannak és ha még egyszer vmeikre is .... - itt megáll a mondattal Kyane , majd felnéz Mei-re és Carrie-re - na szval ..- megy tovább lefelé - ha csak egy ujjal is hozzá nyúlsz Carrie-hez komolyan mondom úgy kifosztalak mint úgy soha ... - mondja hangosan Kyane.
- Egybk Mei a tiéd lehet a narancssárga hajú - mondja suttogva Quint fülébe majd rákacsintt - Carrie a fekete az enyém.
Amint leérnek a kocsmába , egy lila hajú kék szemű férfi fogadja őket.
= ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ .... Kyane ... de rég láttalak barátom -mondja jó kedvel.
- Üdv Kataki.... - Kataki egy régi Halál Osztagos , ő a Besúgó csapatban dolgozott , sok infóval és érdekes dolgokkal rendelkezik mindenkiről, kivéve Quint-ről és Kyane-ről - rég láttalak én is... -mondja kedvesen - aaa két hölgynek megmutatnád a lakosztályát ha lehet....
= Hogyne ... persze.. hölgyeim ... erre kérem- mondja kicsit megvető pillantással Kyane-re és Quint-re majd elindul.
Kyane elengedi Qunint-et.
- Szarban vagy....
beküldve: 2010-01-18 20:25:00
(#2346) - Aki gyors, jól jár -zárja le a témát egy mondattal, hogy hogyan is kerültek ők is ide.
Carrie is majdnem hanyatt dobta magát, amikor a csuklyás férfi kezet csókolt mind a kettőjüknek.
-Hmmm... - vigyorog a lány a férfira, majd Kyane-ra néz, és szemmel próbálja mondani, hogy igen, ő egy igazi férfi, aki kedvesen bókol a lányoknak és még kezet is csókol.
- Engem üldöznek, valaki megakar ölni. Kyane pedig... öm.. - gondolkodik el a lány - megmentett másodszor. De segít nekem, ja és mellesleg eltörte a kedvenc tiszti tőrömet! - vigyorog a lány.
- Meime-vel meg épp a város kapui előtt találkoztunk. És te mi járatban erre felé? - kérdezi Quint a lány. - Ja és persze elfogadjuk a meghívást a bizonyos sörre! - majd bályosan mosolyogva figyeli őket és elindul a kocsma felé - Vagy nem jöttök? - fodul vissza a srácokhoz.
Carrie is majdnem hanyatt dobta magát, amikor a csuklyás férfi kezet csókolt mind a kettőjüknek.
-Hmmm... - vigyorog a lány a férfira, majd Kyane-ra néz, és szemmel próbálja mondani, hogy igen, ő egy igazi férfi, aki kedvesen bókol a lányoknak és még kezet is csókol.
- Engem üldöznek, valaki megakar ölni. Kyane pedig... öm.. - gondolkodik el a lány - megmentett másodszor. De segít nekem, ja és mellesleg eltörte a kedvenc tiszti tőrömet! - vigyorog a lány.
- Meime-vel meg épp a város kapui előtt találkoztunk. És te mi járatban erre felé? - kérdezi Quint a lány. - Ja és persze elfogadjuk a meghívást a bizonyos sörre! - majd bályosan mosolyogva figyeli őket és elindul a kocsma felé - Vagy nem jöttök? - fodul vissza a srácokhoz.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-18 20:10:28
(#2345) -Hát énsem értem hogy kerültek ide, na de ez nem fontos itt vannak és talán ez igy jobb is, hisz két ilyen szép és finom hölgy feldobja unalmas társaságod...
Kacsint Kyanre.
-Hmm, Big Ben... elég egy alpári név... Dehát ha itt vagyunk fáradjunk is beljebb, vagy lejebb?
Egy kacér mosolyt dob a hölgyek felé...
Kacsint Kyanre.
-Hmm, Big Ben... elég egy alpári név... Dehát ha itt vagyunk fáradjunk is beljebb, vagy lejebb?
Egy kacér mosolyt dob a hölgyek felé...
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-18 20:12:32
beküldve: 2010-01-18 20:07:16
(#2344) Kyane dob egy hanyast mikor észre veszi Mei-t és Carrie-t az óraműnél.
- Hát ti ..?? o_O -kérdi meglepően az álruhában -mit kerestek itt..?? Quint nem megmondtam h úgy teleportálj h ne zuhanjanak át mások is a teleporton...?? ><
Kyane feláll majd leporolja magát.
- Öcsém ennél hangosabban sem tudtál volna ordibálni... Jajj cimbi... - néz Quintre majd a két lányra.
- Lányok .... ^^" üdv a Big Ben kocsmázó tornyában ... ehhhee.. ^^".
- Hát ti ..?? o_O -kérdi meglepően az álruhában -mit kerestek itt..?? Quint nem megmondtam h úgy teleportálj h ne zuhanjanak át mások is a teleporton...?? ><
Kyane feláll majd leporolja magát.
- Öcsém ennél hangosabban sem tudtál volna ordibálni... Jajj cimbi... - néz Quintre majd a két lányra.
- Lányok .... ^^" üdv a Big Ben kocsmázó tornyában ... ehhhee.. ^^".