Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-20 20:01:48
(#2419) -Éhes voltál, és kicsit eldurvult. de mostmár minden rendben.-szól majd látván hogy a lány zavarba jött hozzáteszi.-Ne csak te lakj jól, menjünk enni!- mad elmosolyodik és int a fejével hogy induljunk.
-ömm ok... -mondaná Quint de nem tudja befejezni mert Kyane elviharzik.
-ömm ok... -mondaná Quint de nem tudja befejezni mert Kyane elviharzik.
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-20 20:03:00
beküldve: 2010-01-20 20:00:45
(#2418) Kyane lassan közelít Mei-hez és Quint-hez.
- Meg van a lány ...?? kérdi miközben odamegy és legugol - remélem jobb h belőled evett..... az én vérem sztem megölte volna... -mondja kicsit aggódva - amint tudja uralni magát vidd fel a szobájába és mára elég a feles energia pazarlásból ..... ha így ment volna megölöm... -teszi megjegyzésképp.
Kyane lassan feláll és Carrie-re viszi tekintetét, Kyane szemében a sajnálat, megaláztatás és szégyen látszik h mindezt megtette és h belement az egészbe. Kyane hátat fordít Quint-nek.
- El kell mennem ..... vmi zavar és rá akarok jönni ....a szokásos 2 órás intervalumot tartom h visszajöjjek.... majd még jelentkezem ..... -mondja és azzal el is tünik mindeki szeme elől.
- Meg van a lány ...?? kérdi miközben odamegy és legugol - remélem jobb h belőled evett..... az én vérem sztem megölte volna... -mondja kicsit aggódva - amint tudja uralni magát vidd fel a szobájába és mára elég a feles energia pazarlásból ..... ha így ment volna megölöm... -teszi megjegyzésképp.
Kyane lassan feláll és Carrie-re viszi tekintetét, Kyane szemében a sajnálat, megaláztatás és szégyen látszik h mindezt megtette és h belement az egészbe. Kyane hátat fordít Quint-nek.
- El kell mennem ..... vmi zavar és rá akarok jönni ....a szokásos 2 órás intervalumot tartom h visszajöjjek.... majd még jelentkezem ..... -mondja és azzal el is tünik mindeki szeme elől.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
-áhh hasogat a fejem...de köszi meg vok-kezd kitisztulni a feje-...ööö várjunk csak... mit keresek itt? és miért ölelgetlek én itt a földön Téged?-tágra nyitja pupilláját, elpirul, zavarba jön. Körbe néz...észreveszi Carrie-t és Kyanét, és az összetört padra kúszik tekintete.-öö mi a...?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-21 16:50:49
beküldve: 2010-01-20 19:53:32
(#2416) *Aha, kislányom önuralom egyes. Megbukott...*
Quint nem zavartatja magát haggya hogy a lány lakmározzon belöle.
Majd mikor végzett igy szól.
-Na jobban vagy már, édes?- És a lány szemébe nézz.
És egy apró csók kiséretébe lenyalja a lány ajkain lévő még friss vért.
Quint nem zavartatja magát haggya hogy a lány lakmározzon belöle.
Majd mikor végzett igy szól.
-Na jobban vagy már, édes?- És a lány szemébe nézz.
És egy apró csók kiséretébe lenyalja a lány ajkain lévő még friss vért.
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-20 19:56:40
Mei próbálja megőrizni tudatát, belenéz a férfi szemébe, s kissé el is pirul a figyelmességétől... De ekkor végleg elpattan benne valami, és ráveti magát Quint-re. Vérszomjasan végignyal a nyakán...érzi a vére lüktetését,a meleget.. a lány szeme kéken felizzik és belemélyeszti fogait a srácba.
beküldve: 2010-01-20 19:44:27
(#2414) *hmm, kifogyot, sejtettem, ez probléma.*
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLJ!!!!!! !!!!!!- KIáltja Quint odarohan Meimeihez. Megfogja a Meimei aprócska kezét.
-Jól vagy?- kérdezi kétséégbeesett hangon.Fekete szemeit a lányéba furja.
*Egész jó kétségbeesés... Frenetikus vagyok.*
-Srácok elég lesz, majd adok én a véremböl csak ne bántástok egymást.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLJ!!!!!! !!!!!!- KIáltja Quint odarohan Meimeihez. Megfogja a Meimei aprócska kezét.
-Jól vagy?- kérdezi kétséégbeesett hangon.Fekete szemeit a lányéba furja.
*Egész jó kétségbeesés... Frenetikus vagyok.*
-Srácok elég lesz, majd adok én a véremböl csak ne bántástok egymást.
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-20 19:49:07
Mei a a föld fele csap a két legyezővel és sebesen emelkedni kezd...Érzi h nem bírja már soká gyorsan le kell tudnia dolgot különben elájul v rosszabb...a tűz és a jég meglepi-Hahh? Mi az isten?! nem is tudtam h van varázsereje.-mondja halkan szuszogva. - No jól van most aztán tényleg mindent bele!!!-mindkét legyezőjével rengeteg éles hegyes kis légáramlatot küld Kyane-ra... ekkor megtántorodik kicsit és a földre ül...forog vele a világ...szeme kéken izzik...-Ne!!! csak még egy kicsit..!!!-itt hangja elcsuklik
Szerk: Meimei 2010-01-20 19:44:39
beküldve: 2010-01-20 19:26:30
(#2412) Ezt látván Quint kimegy az udvarra, körülnézz és elkiabálja magát:
-SRÁCOK ELÉG LESZ!!! Nyugi... Mert még valaki megsérül.
Lassan lobálja a szél köpenyét. és kezével az állj nemzetközi jelét mutatja.
-Tartalékoljátok az erötöket Katarinára, juteszembe erő, menjünk enni...
-SRÁCOK ELÉG LESZ!!! Nyugi... Mert még valaki megsérül.
Lassan lobálja a szél köpenyét. és kezével az állj nemzetközi jelét mutatja.
-Tartalékoljátok az erötöket Katarinára, juteszembe erő, menjünk enni...
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-20 19:34:28
beküldve: 2010-01-20 19:22:47
(#2411) Kyane vállán végighalad a penge így kénytelen előbújni, megjelenik és Mei körül körbe-körbe fut oan gyorsan h csak a vonala látszik. Kyane tekintetét Mei-re helyezi majd felugrik Mei feje fölé, mutat egy gyors 500 jeles kézjelet, és Mei körül haltamas türkizkék láng nyelvek csapódnak ki a földből. Kyane leereszkedik a türkizkék tűzfal külső részére felkap egy padot és Mei felé hajítja. A pad repül egyenesen Mei felé de amint a tűzfalba csapódik megfagy hirtelen és széttörik mintha egy beton falhoz vágták volna a padot.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-20 19:23:15
beküldve: 2010-01-20 19:17:11
(#2410) -A szél a 6. érzékszervem...érzem ha valamibe ütközik Kyane... és azt se felejtsd el h vámpír vagyok... a szaglásom igen kifinomult, és a szél hordja az illatokat...-közben lágyan de határozottan kezdi áramoltatni a szelet maga körül, a feje felett és maga alatt is...De egyre rosszabb az állapota kicsit megszédül...-megvagy Kyane, a fuvallat megtalált!!! és oda küld az egyik legyezővel egy levegő pengét
Szerk: Meimei 2010-01-20 19:33:47
beküldve: 2010-01-20 19:10:44
(#2409) Kyane körül az aura eltünik és várja h az örvény közelebb kerüljön majd amint elkapja a végét befut a közepébe és az örvénnyel párhutzamosan középen halad. Nem látni semmit mi történik odabent csak Kyane körvonala és vörösen izzó szeme. Pár percig csak a lassan mozgó örvényt látni majd hirtelen furcsán kezd viselkedni és szétesik az örvény és elünik .... Kyane-nel együtt.
Szerk: Kyane 2010-01-20 19:17:25
Ahogy kívánod Kyane!-Mei előkap két legyezőt a szoknyája alatti combfixéről... és lassan elkezd velük forogni, majd egyre gyorsabban és gyorsabba és a körötte támadó hatalmas forgószelet Kyane felé írányítja...
beküldve: 2010-01-20 18:57:55
(#2407) Kyane lazán veszi a dolgot nem siet, körbenéz jól, majd megáll egyensen testét elforgatja kicsit sréhen Mei-nek és jobb kezét maga elé emeli.
- Mei drága..... -mondja Kyane kicsit viszhangozva - kezdheted.
Kyane tekintete hirtelen átmegy mély vörösbe és körülötte vörös színű aura jelenik meg.
- Mei drága..... -mondja Kyane kicsit viszhangozva - kezdheted.
Kyane tekintete hirtelen átmegy mély vörösbe és körülötte vörös színű aura jelenik meg.
beküldve: 2010-01-20 18:57:29
(#2406) - De emlékszem Meimei... de nem akarom, hogy bármelyikőtöknek is baja essen! - majd belenéz Meimei szemébe, majd Kyane felé fordul és nagyot sóhajt.
- Ne legyen túl komoly! Ha bárkinek is baja esik, lefújjuk az egészet! - mondja komolyan Carrie
- Ne legyen túl komoly! Ha bárkinek is baja esik, lefújjuk az egészet! - mondja komolyan Carrie
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerk: Dead Lady 2010-01-20 18:57:55
beküldve: 2010-01-20 18:49:13
(#2405) Mei nyugtatólag Carrie-re pillant:- Ugyan Carrei, nem emlékszel miket játszottunk régen a kastély kertjében? ez azokhoz képest semmiség lesz...nyugi-s bár próbál nyugodt hangot megütni, egyre inkább érzi h az ereje kezd elszabadulni, az elméje elborulni... követi Kyanet.
Szerk: Meimei 2010-01-20 18:53:16