Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-24 16:17:34
(#2450) Quint elked szabadkozni.
-Itt álltatok az ajtó elött és én tehetek róla hogy ez a hülye kinyitja az ablakot?- majd fölnevet.
Ránézz a lányra odahajol hozzá és egész a nyakánál szimatol egyet.Egy apró sóhajt halatt.
-Hmmmmmm. -majd a lány fülébe suttog. - Nagyon jó illatod van, tudod-e?
Majd mikor hallja mit súg Kyanenek. Egy apró kuncogás haggya el bensőjét.
-Hogy be jössz-e neki az nem volt kérdés. Ó, a nagy Kyane, a Sárkány ivadéka csak nem berezelt. Fél egy nőtöl, miközben kitudja miket ölt le.- mondja ki bántóan élesen (bár nem túl hangosan) Kyane gondolatit.
*Hmm, na mi van, tudom persze hogy tudom hogy mire gondolsz...*
-Szeintem szeret és te is szereted.-Sajnos, teszi hozzá gondolatba.- szép kis románc van itt alakulóba.-Kacsint barátjára.
-Itt álltatok az ajtó elött és én tehetek róla hogy ez a hülye kinyitja az ablakot?- majd fölnevet.
Ránézz a lányra odahajol hozzá és egész a nyakánál szimatol egyet.Egy apró sóhajt halatt.
-Hmmmmmm. -majd a lány fülébe suttog. - Nagyon jó illatod van, tudod-e?
Majd mikor hallja mit súg Kyanenek. Egy apró kuncogás haggya el bensőjét.
-Hogy be jössz-e neki az nem volt kérdés. Ó, a nagy Kyane, a Sárkány ivadéka csak nem berezelt. Fél egy nőtöl, miközben kitudja miket ölt le.- mondja ki bántóan élesen (bár nem túl hangosan) Kyane gondolatit.
*Hmm, na mi van, tudom persze hogy tudom hogy mire gondolsz...*
-Szeintem szeret és te is szereted.-Sajnos, teszi hozzá gondolatba.- szép kis románc van itt alakulóba.-Kacsint barátjára.
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-24 16:02:56
(#2449) Kyane felnéz Mei-re.
- Ne aggódj.... nem fogok meghalni a naptól.... tom h vámpírvért csepegtettél a számba... de nem sokára nem fog hatni ... a sárkányvér visszaveszi az irányítást és a vámpírvért sárkánnyá változtatja....- mondja Kyane - ne aggódj ....
Kyane rámosolyog Mei-re, majd mikor meghallja h Carrie mit mondott, teljesen vörös lesz.
- Tényleg =^.^"= ... ?? - kérdi Mei-től de Mei addigra kimegy - *jeszom.... oda van értem.... átyám ... mit mondjak h idejön vagy ha megszólít...nem hiszem el.... mien vagy Kyane ... félsz egy nő közelségétől.... hisz embereket, szörnyeket, sárkányokat és minden féle bestiát öltél már.... nem félsz ... semmit.... de egy nőtől...?? szedd össze magad Kyane ... ez nem mehet tovább*
Kyane odagordul Quint-hez.
- Hééé .. Quint ... szted mennyire jövök be Carrie-nek ..?? - kérdi Kyane halkan.
- Ne aggódj.... nem fogok meghalni a naptól.... tom h vámpírvért csepegtettél a számba... de nem sokára nem fog hatni ... a sárkányvér visszaveszi az irányítást és a vámpírvért sárkánnyá változtatja....- mondja Kyane - ne aggódj ....
Kyane rámosolyog Mei-re, majd mikor meghallja h Carrie mit mondott, teljesen vörös lesz.
- Tényleg =^.^"= ... ?? - kérdi Mei-től de Mei addigra kimegy - *jeszom.... oda van értem.... átyám ... mit mondjak h idejön vagy ha megszólít...nem hiszem el.... mien vagy Kyane ... félsz egy nő közelségétől.... hisz embereket, szörnyeket, sárkányokat és minden féle bestiát öltél már.... nem félsz ... semmit.... de egy nőtől...?? szedd össze magad Kyane ... ez nem mehet tovább*
Kyane odagordul Quint-hez.
- Hééé .. Quint ... szted mennyire jövök be Carrie-nek ..?? - kérdi Kyane halkan.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-24 15:32:26
(#2448) Mei nővérével beszélget amikor megüti az orrát egy ismerős szag-Ó a fenébe hát nem úgy volt h Quint vigyáz a szerencsétlenre?! Bemegy a szobába látja h a fiúk beszélgetnek...-Bocsi srácok csak érzetem az égett szagot...Mutasd az égést Kyane!-Mei megvizsgálja, majd egy kis táskából elővesz egy kenőcsöt és kezeli az égést. Egyébként mi a fenét csinálsz Quint, így vigyázol a barátodra? Szerencse h nem kapta telibe a nap, különben most sepregethetnénk össze a maradványait.- Kyane kérlek, kerüld a napot nehogy baj legyen!!! Látom iszol, nagyon helyes! Mutasd kérlek a sebeidet! Hmm szépen gyógyulnak, gyorsabban mint hittem... ez jó :) Majd odasúg Kyanenak:-Egyébként Carrie odáig van érted!! Nagyon aggódott, olyan kis édes.^^ ;D -Azzal Mei fogta magát és kiröppent az ajtón.
beküldve: 2010-01-24 12:26:49
(#2447) - Nem tom .... mostanába furcsa vagyok... túl furcsa...- Kyane átveszi a pohaat és belekortyol - nem tom mi van velem .... állandóan ez a jel a nyakamon .... meg ez a szöveg a csilláron .... súlyos volt... -_-"
Kyane kicsit felnevet mikor visszaemlékezik a csillárra ami ráesett. Lassan megissza a maradék vizet majd gondolatával az éjjeli szekrényre teszi.
- Mi történt...?? -kérdi érdeklődöen- mi történt velem...?? Addig emlékszem h kijövök a napra onnantól sötétség... semmi nem rémlik....
Kyane kicsit felnevet mikor visszaemlékezik a csillárra ami ráesett. Lassan megissza a maradék vizet majd gondolatával az éjjeli szekrényre teszi.
- Mi történt...?? -kérdi érdeklődöen- mi történt velem...?? Addig emlékszem h kijövök a napra onnantól sötétség... semmi nem rémlik....
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-24 12:14:28
(#2446) -Persze. - vágja rá a férfi, és hűs víz halk csobogása hgalltaszika hogy a hideg vizeskancsóbol egy pohárba öti az éltető nedűt.
-Egyépként jól vannak, mind a ketten. Kint állnak és beszélgetnek. De te mit ketestél az ajtónál?- nézz kérdön Quint
-Egyépként jól vannak, mind a ketten. Kint állnak és beszélgetnek. De te mit ketestél az ajtónál?- nézz kérdön Quint
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-24 11:24:48
(#2445) - AAUUCCSS.... te örült.... - mondja Kyane a fejét fogva - legközelebb kopogj....
Kyane leül az ágyra és fejét fogva ránéz Quint-re. Csóválja a fejét majd meg szólal.
- Ha megtennéd kérlek öntenél nekem egy pohár vizet..... - kezét elemeli a fejétől, majd ránéz a gyűrűre és sóhajt egyet.
- Carrie , Mei ....?? - h vannak ..? -kérdi kicsit aggódó hangon- remélem jól vannak... nem akarom h bajuk essen föleg nem Carrie-nek....
Kyane leül az ágyra és fejét fogva ránéz Quint-re. Csóválja a fejét majd meg szólal.
- Ha megtennéd kérlek öntenél nekem egy pohár vizet..... - kezét elemeli a fejétől, majd ránéz a gyűrűre és sóhajt egyet.
- Carrie , Mei ....?? - h vannak ..? -kérdi kicsit aggódó hangon- remélem jól vannak... nem akarom h bajuk essen föleg nem Carrie-nek....
beküldve: 2010-01-24 11:14:39
(#2444) Ahogy igy gondolkodott Quint egyszer csak égett szag ütötte meg az orrát.
*Úristen Kyane.*
Átrohant a férfi szobájához, elötte találta a két lányt, elrohant melletük és kicsapta az ajtót, ezzel fejbetalálván az épp halgatozzó Sárkányört.
-Jól vagy ember? - kérdezi kitágul pupiilával.
Mikor látja hogy minden oké, fölkiált.
-Te szerencsétlen a frászt hozzod rám. nem vagy szomjas?
*Úristen Kyane.*
Átrohant a férfi szobájához, elötte találta a két lányt, elrohant melletük és kicsapta az ajtót, ezzel fejbetalálván az épp halgatozzó Sárkányört.
-Jól vagy ember? - kérdezi kitágul pupiilával.
Mikor látja hogy minden oké, fölkiált.
-Te szerencsétlen a frászt hozzod rám. nem vagy szomjas?
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-24 10:27:36
(#2443) Az ablak kinyilik lassan, szellő folyja át a szobát, a függöny lassú táncot jár rá, a szobát a szellő suttogása járja át majd hirtelen Kyane kinyitja a szemét, egy nagy levegőt, mellkasa a levegőbe emelkedikmjad mikor visszazuhan lihegve és izzadtan néz körül a szobában. Lassan felül, érzi h vmi miatt fáj a nyaka. Amint odanyúl érzi h a jel a nyakán nem csak kis fényével, hanem energiájával izzik, égettő érzés és nem kellemes, iet Kyane csak 2 évente 1x érez, de kevesebb mint egy hét leforgása alatt ez az ötödik. Nem érti mi történik vele. Kyane kinéz az ablakon és látja h reggel van, a nap besüt rajta és hallja az assassoriai reggeli zajt. Kimászik az ágyból, odamegy az ablakhoz de amint nap a kezére süt égni kezd és füstölni egy kicsit. Kyane visszarántja a kezét és visszahúzodik a sötétebb szobába.
- *Ez mi volt....??? -gondolja magában- itt vmi nem stimmel .... a nap megégette a bőröm -néz a karjára ami azzonnal regenerálodik- nem értem ....*
Kyane értetlenül néz majd meghallja Carrie hangját. Az ajtó felé fordítja a fejét és hallja h kintről Mei-vel beszélget. Kyane odamegy az ajtóhoz és hallgatózni kezd.
- *Ez mi volt....??? -gondolja magában- itt vmi nem stimmel .... a nap megégette a bőröm -néz a karjára ami azzonnal regenerálodik- nem értem ....*
Kyane értetlenül néz majd meghallja Carrie hangját. Az ajtó felé fordítja a fejét és hallja h kintről Mei-vel beszélget. Kyane odamegy az ajtóhoz és hallgatózni kezd.
Szerk: Kyane 2010-01-24 10:28:31
beküldve: 2010-01-23 20:43:47
(#2442) Quint bológatva hallgatja a lányt. Majd kitisztítja alkohollal a sebeit
-Rendben értettem. Más valami? - nézz aggodva Kyanere.
Majd ha nincs más parancs, akkor Quint lemegy a kocsmába, megreggelizik és fölmegy a szobájába, kiül az erkélyre és gondolataiba merül.
A hűsítő keleti szellő nyaldossa arcát és közben a múltjában kódorog. Képzelete szárnyán visszarepül akkora, amikor a világ még nem is létezett, amikor még a csillagok sem égtek, amikor a szívek nem dobogtak, amikor az idő homokja még nem perget.
Aztán mikor En'yah megteremtette a földet és éget, és mindent mi benne élhet.
S mikor a földre léppé az első halandó, megjövé vele együtt Azroth a Bűn, és jövé véle a Káosz.
Ythoth a Jó és az Igazság megtestesítője halhatatlan ajkait szörnyű átok hagyá el ám Azroth legyengülé vala ám visszaveré az átok egy részét így Ythoth és Azroth is lesüppedé az idő végtelen homokjába és ott szövögeté kiszabadulásuk tervét.
És En'yah megteremté a Tanút ki időtlen időkig figyelé vala a halandókat.
És megteremté a Sárkányt, mint a rend őrzőjét.
És az idő mint a folyó, csobogá a megfelelő mederbe ám akkor, Azroth így szolá a Tanúnak.
-Ha te segíted végtelen hatalmamat, én adok, neked egy Testet mivel lemehetsz és segítheted tervem beteljesülését.
Ez volt sajnos a Tanú gyengepontja ugyanis minden vágya volt belekóstolni a hűsítő patakvízbe, süttetni arcát a napfénybe, érezni a friss tengeri szellőt, érezni a mezei virágok bódító illatát.
Ezért sajnos a Tanú belemegyé a szörnyű alkuba, megkapá ő az időtlen testet hogy a halandók közt járván rontást vessen és halált arasson. Így Azroth közelebb kerülvén az Ébredéshez.
Ám a Sárkány sem késlekidé felhigitá ő a saját vérét néhány szerencsés halandóval és megalapitá a Sárkánykolostort hol képezék a Sárkányőröket, a Rend őrzőit, hatalmas erők birtokosait.
A Tanú Mivel elárulá En'yah-t büntetést szenvedett nem érzett többet és csak akkor érezhetett valaha is újra ha valami hatalmas jó dolgot csinál amivel kiegyenlité a harcot a két bukott istenség között.
És a Tanú szenvedé már 600 éve.
De Most először dobbant a szíve.
-Rendben értettem. Más valami? - nézz aggodva Kyanere.
Majd ha nincs más parancs, akkor Quint lemegy a kocsmába, megreggelizik és fölmegy a szobájába, kiül az erkélyre és gondolataiba merül.
A hűsítő keleti szellő nyaldossa arcát és közben a múltjában kódorog. Képzelete szárnyán visszarepül akkora, amikor a világ még nem is létezett, amikor még a csillagok sem égtek, amikor a szívek nem dobogtak, amikor az idő homokja még nem perget.
Aztán mikor En'yah megteremtette a földet és éget, és mindent mi benne élhet.
S mikor a földre léppé az első halandó, megjövé vele együtt Azroth a Bűn, és jövé véle a Káosz.
Ythoth a Jó és az Igazság megtestesítője halhatatlan ajkait szörnyű átok hagyá el ám Azroth legyengülé vala ám visszaveré az átok egy részét így Ythoth és Azroth is lesüppedé az idő végtelen homokjába és ott szövögeté kiszabadulásuk tervét.
És En'yah megteremté a Tanút ki időtlen időkig figyelé vala a halandókat.
És megteremté a Sárkányt, mint a rend őrzőjét.
És az idő mint a folyó, csobogá a megfelelő mederbe ám akkor, Azroth így szolá a Tanúnak.
-Ha te segíted végtelen hatalmamat, én adok, neked egy Testet mivel lemehetsz és segítheted tervem beteljesülését.
Ez volt sajnos a Tanú gyengepontja ugyanis minden vágya volt belekóstolni a hűsítő patakvízbe, süttetni arcát a napfénybe, érezni a friss tengeri szellőt, érezni a mezei virágok bódító illatát.
Ezért sajnos a Tanú belemegyé a szörnyű alkuba, megkapá ő az időtlen testet hogy a halandók közt járván rontást vessen és halált arasson. Így Azroth közelebb kerülvén az Ébredéshez.
Ám a Sárkány sem késlekidé felhigitá ő a saját vérét néhány szerencsés halandóval és megalapitá a Sárkánykolostort hol képezék a Sárkányőröket, a Rend őrzőit, hatalmas erők birtokosait.
A Tanú Mivel elárulá En'yah-t büntetést szenvedett nem érzett többet és csak akkor érezhetett valaha is újra ha valami hatalmas jó dolgot csinál amivel kiegyenlité a harcot a két bukott istenség között.
És a Tanú szenvedé már 600 éve.
De Most először dobbant a szíve.
Quint Weiss L'Markein
Mei követi Quint-et és figyel, egyrészt azért nehogy túl nagy feltűnést keltsenek, másrészt meg Kyanet figyeli, h ha valami probléma lép föl, tudjon segíteni azon nyomban. De biztonságosan eljutnak a toronyba, és Kyanen semmi különöset nem lát.
Quinthez fordul:-először is ma mindenképp pihennie kell meg se moccanhat és csak inni kaphat de abból rengeteget h pótolja a folyadékot amit a vérrel vesztett, ma még ne egyen, mert az emésztés is energiába kerül, és a vámpírvérben sok a tápanyag, elég mára... a sebeit gyorsan kis alkohollal tisztítsuk ki, egyébként, már holnap heges lesz, holnap után meg szinte már nem is fognak látszani...gyorsan felépül, és jobb lesz mint újkorában, és ezt szó szerint vegyétek...a vámpírvér nagy erőt ad de nem szabad sokszor alkalmazni.Holnap már élénk lesz, és ehet rendesen. de 3 napig figyelni kell h ne érje napfény a bőrét... hát ennyi lenne...
Ritkán alkalmazom ezt a gyógymódot, de nagyon brutálisan nézett ki, akár meg is halhatott volna...de most már minden rendben lesz ha követitek az utasításaimat.
Quinthez fordul:-először is ma mindenképp pihennie kell meg se moccanhat és csak inni kaphat de abból rengeteget h pótolja a folyadékot amit a vérrel vesztett, ma még ne egyen, mert az emésztés is energiába kerül, és a vámpírvérben sok a tápanyag, elég mára... a sebeit gyorsan kis alkohollal tisztítsuk ki, egyébként, már holnap heges lesz, holnap után meg szinte már nem is fognak látszani...gyorsan felépül, és jobb lesz mint újkorában, és ezt szó szerint vegyétek...a vámpírvér nagy erőt ad de nem szabad sokszor alkalmazni.Holnap már élénk lesz, és ehet rendesen. de 3 napig figyelni kell h ne érje napfény a bőrét... hát ennyi lenne...
Ritkán alkalmazom ezt a gyógymódot, de nagyon brutálisan nézett ki, akár meg is halhatott volna...de most már minden rendben lesz ha követitek az utasításaimat.
beküldve: 2010-01-22 22:34:25
(#2440) Quint, amilyen gyorsan csak tud elviszi Kyane testét az óratoronyhoz a szobába.
Apró halk lépések halltszanak ahogy siet.
Néha a válla felett hátra-hátra tekinget hogy nem megy-e túl gyorsan. Amikor Kyane szobájához ér berúgja az ajtót, ledobja az ágyra a fiú alvó testét, besötétitt, majd rácskja az ajtót.
-Carrie, itt maradsz vagy mész aludni? -kérdezi.
-Meimei, mit kell tudni Kyane jelenlegi állapotáról?- néz aggódva a lányra.
-Tudok valamit segiteni?
Apró halk lépések halltszanak ahogy siet.
Néha a válla felett hátra-hátra tekinget hogy nem megy-e túl gyorsan. Amikor Kyane szobájához ér berúgja az ajtót, ledobja az ágyra a fiú alvó testét, besötétitt, majd rácskja az ajtót.
-Carrie, itt maradsz vagy mész aludni? -kérdezi.
-Meimei, mit kell tudni Kyane jelenlegi állapotáról?- néz aggódva a lányra.
-Tudok valamit segiteni?
Fúú, nagyon perverzséget találtunk ki Gyulával az jutott az eszünkbe hogy mind a négyünk valamielyik ősi nagyhatalmú lény egyik aspektusa és az jutott az eszünkbe hogy a Tarot nagy arkánumának felel meg ugymond mindenki. hülyeség?
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-22 22:48:01
ahogy a sós könnycsepp gyémánt lesz.
- Mi a fene vagy te? - kérdezi ledöbbenve a lány.
Dead lady, a könnye nem lesz gyémánt igazából csak kötlői akartam lenni...
húúúpsz, de félre néztem bocsiiii.... nagyon este volt már, és fáradt voltam..
Figyelj maradjon a könny gyémánt mert adtál egy ku**a jó ötletett, úgyhogy marad minden...
Quint Weiss L'Markein
húúúpsz, de félre néztem bocsiiii.... nagyon este volt már, és fáradt voltam..
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerk: Dead Lady 2010-01-22 14:44:59
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-21 22:32:00
(#2436) Épp, hogy egy pillanatra nyitotta csak ki a szemét Kyane, már vissza is aludt, de ezzel is megnyugtatva kicsit Carrie-t.
- Csak nem lesz nagy baj - bár ahogy kimondta ezt, vissza is szívta volna, amikor meghallotta, hogy Mei szerint kővé dermedhet és akár porrá is zúzódhat.
- Kösz, ezzel megnyugtattál... - ráncolta a homlokát a lány.
- A szobájába tényleg jó lesz, tud egy kicsit pihenni! - mondja a többieknek.
Quint is segít és könnyedén kapja Kyane-t fel, gyorsabban haladnak egy ideig, de mikor hirtelen elkiáltja magát a férfi, Carrie megijed, hogy most mi fog történni és csak némán néz. De amint elmúlt a fájdalma vissza veszi Kyane-t és tovább megy, de a lány látja, ahogy a sós könnycsepp gyémánt lesz.
- Mi a fene vagy te? - kérdezi ledöbbenve a lány. Most nem akar botrányt rendezni, mert Kyane bajban van és nem szeretné, hogy bármi baja essen, az ő hülyeségéből, de nem fogja elfelejteni.
- Csak nem lesz nagy baj - bár ahogy kimondta ezt, vissza is szívta volna, amikor meghallotta, hogy Mei szerint kővé dermedhet és akár porrá is zúzódhat.
- Kösz, ezzel megnyugtattál... - ráncolta a homlokát a lány.
- A szobájába tényleg jó lesz, tud egy kicsit pihenni! - mondja a többieknek.
Quint is segít és könnyedén kapja Kyane-t fel, gyorsabban haladnak egy ideig, de mikor hirtelen elkiáltja magát a férfi, Carrie megijed, hogy most mi fog történni és csak némán néz. De amint elmúlt a fájdalma vissza veszi Kyane-t és tovább megy, de a lány látja, ahogy a sós könnycsepp gyémánt lesz.
- Mi a fene vagy te? - kérdezi ledöbbenve a lány. Most nem akar botrányt rendezni, mert Kyane bajban van és nem szeretné, hogy bármi baja essen, az ő hülyeségéből, de nem fogja elfelejteni.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...