Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-25 18:28:36
(#2480) Kyane aggódva de csodálkozva néz Quint-re kéken izzó szemeivel.
- Mért tartasz velem..?? - kérdi, miközben a kapuhoz érnek - mért vagy ien ha jól tudod h veszély jár a nyomomban és bármikor baj történhet.... mért..??
Kyane kérdő tekintete mély és erős, válaszra vár, ami nyughatatlan szomjat éreztet az igazság kiderítése véget.
- Ostoba vagy ha azt hiszed kibírod mind azt amit..... ez nem gyerek játék.... ezt a Véneim is átélték és mindegyik rosszat mondott ami megtörtént velük... mert rossz helyne voltak rossz időben ... nem akarom Véneim véletlen hibájit elkövetni .... túlságosan fontosak vagytok ..... Te és Mei mint barát és Carrie - itt szava megcsulik és könnyezni kezd - nem akarom h bármi bajotok essen, itt az életetekről van szó és az enyémről is.... és mindenki máséról ... nekem egyedül kell ezt az utat megjárni.
Kyane megérinti a kaput és az lassan kinyílik, a fény beszűrödik és kitartot kezét amint megérinti száradni és füstölni kezd, majd Kyane lassan leteszi maga mellé a kezét. A semmiből megjelenik Mei és Kyane meglepődik.Végighallgatja Mei-t majd így szól.
- Ez nem chakrális probláma... nekem nem chakra energiám van... én mindenségből szerzem .... és ezt nem lehet pár testponti ujjbegy nyomással elmulasztani .... bocsáss meg az ien nemű kijelentésért.
Kyane hátranéz mikor egy ismeretlen kéz tevődik vállára, hátra néz és Calintz mosolyog rá kedvesen.
- Te ki vagy..?? -kérdi kicsit tolakodóan.
- Mért tartasz velem..?? - kérdi, miközben a kapuhoz érnek - mért vagy ien ha jól tudod h veszély jár a nyomomban és bármikor baj történhet.... mért..??
Kyane kérdő tekintete mély és erős, válaszra vár, ami nyughatatlan szomjat éreztet az igazság kiderítése véget.
- Ostoba vagy ha azt hiszed kibírod mind azt amit..... ez nem gyerek játék.... ezt a Véneim is átélték és mindegyik rosszat mondott ami megtörtént velük... mert rossz helyne voltak rossz időben ... nem akarom Véneim véletlen hibájit elkövetni .... túlságosan fontosak vagytok ..... Te és Mei mint barát és Carrie - itt szava megcsulik és könnyezni kezd - nem akarom h bármi bajotok essen, itt az életetekről van szó és az enyémről is.... és mindenki máséról ... nekem egyedül kell ezt az utat megjárni.
Kyane megérinti a kaput és az lassan kinyílik, a fény beszűrödik és kitartot kezét amint megérinti száradni és füstölni kezd, majd Kyane lassan leteszi maga mellé a kezét. A semmiből megjelenik Mei és Kyane meglepődik.Végighallgatja Mei-t majd így szól.
- Ez nem chakrális probláma... nekem nem chakra energiám van... én mindenségből szerzem .... és ezt nem lehet pár testponti ujjbegy nyomással elmulasztani .... bocsáss meg az ien nemű kijelentésért.
Kyane hátranéz mikor egy ismeretlen kéz tevődik vállára, hátra néz és Calintz mosolyog rá kedvesen.
- Te ki vagy..?? -kérdi kicsit tolakodóan.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-25 18:33:17
Mei Kyane elé szökken. -Hová hová hapsikám? Csak nem gondoltad komolyan h itt hagyod Carriet? szüksége van rád, egyébként meg a problémád nem olyan nagy mint hiszed csak ismerni kell a nyitját a csakra pontok megnyitásának és az erőd egyensúlyba helyezésének. Calintz ismeri a varázslatot ő segíthet rajtad, és Carrie szíve se fog megszakadni...
Szerk: Meimei 2010-01-25 18:23:32
beküldve: 2010-01-25 18:20:19
(#2478) Calintz kis idő mulva rájön h itt nem lesznek rendben mikor érzi Kyane újabb energia lökésést, a tempót gyorsabbra veszi és egy pillanat alatt beér Mei alá. Tekintetét felfelé fordítja majd ugrásból Mei magaságába ugrik, ugrás közben karjában landol Mei , majd Calintz megindul vele a kapu felé. Örült tempót diktál, nem lassít, amint észreveszik a kaput Quint és Kyane alakja is körvonalazódik a kapu árnyékában.
- Mei .... kik ezek az alakok ..?? - kérdi szerelmétől - és mi a gond ..? mert érzem h vmi nem stimmel .... az egyikkel lehet gond...
Calintz megáll és a kaputól nem messzelévő ház tetjén leteszi Mei-t leül és ölébe ülteti.
- Hol ismerkedtettek meg nővéreddel velük..?? - Calintz érdeklödő tekintettel figyel kedvesére.
- Mei .... kik ezek az alakok ..?? - kérdi szerelmétől - és mi a gond ..? mert érzem h vmi nem stimmel .... az egyikkel lehet gond...
Calintz megáll és a kaputól nem messzelévő ház tetjén leteszi Mei-t leül és ölébe ülteti.
- Hol ismerkedtettek meg nővéreddel velük..?? - Calintz érdeklödő tekintettel figyel kedvesére.
-Márpedig nem hagysz itt. Jövök veled. Nyugi hidd el nem vagyok énse egy virágszál. Kibirok néhány energialöketet.
Kiált rá a férfi majd utánafut, és mellette megy.
Kiált rá a férfi majd utánafut, és mellette megy.
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-25 18:11:37
(#2476) Kyane felordít amint elkapja Quint.
- Hagy békén... nem szabad itt lennem, el kell mennem .... mert meghaltok ha itt maradok tovább... -üvölt, miközben próbál rést keresni a fogáson - ha visszatartasz mind meghalunk.
Kyane szeme kéken kezd izzani, ereje megint felkerekedik rajta majd egy kisebb energia hullámmal eltaszítja magától Quint-et.
- Menj el , hagyál és ne gyertek utánam ha még élni akartok .... túlzottan veszélyes vagyok ebben az állapotban ... -mondja miközben test is fényleni kezd halványan - kérlek ....
Kyane figyeli egy ideig Quint-et, majd hátrálni kezd és elindul a kapu felé magára borítva a köpenyet.
- Hagy békén... nem szabad itt lennem, el kell mennem .... mert meghaltok ha itt maradok tovább... -üvölt, miközben próbál rést keresni a fogáson - ha visszatartasz mind meghalunk.
Kyane szeme kéken kezd izzani, ereje megint felkerekedik rajta majd egy kisebb energia hullámmal eltaszítja magától Quint-et.
- Menj el , hagyál és ne gyertek utánam ha még élni akartok .... túlzottan veszélyes vagyok ebben az állapotban ... -mondja miközben test is fényleni kezd halványan - kérlek ....
Kyane figyeli egy ideig Quint-et, majd hátrálni kezd és elindul a kapu felé magára borítva a köpenyet.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-25 18:02:53
(#2475) Calintz egy gyengéd biccentéssel jelzi h nyugodtan távozhat Mei , majd kiugrik az ablakon és szépen lassan Mei után gyalogol h lássa mi történik valójában. Észreveszi amint Mei a magasban egy sötét alakot üldöz.
- * Mily bájos egy teremtés ^^ egy barátját megy megmenteni ... bár nem tom mi értelme ha jól érzem az ereje most instabil... hihetetlen még innen is érzem... erős ellenfél lehet... deeee , mindegy ... amig nem csinál semmi bajt felém és nem bántja Mei-t addig semmi gond.... na de Calintz elveszíted Mei-t -mondja magában Calintz.
Calintz tekintetét erősen Mei-re helyezi h ne veszítse szemelől és megy tovább gyalog.
- * Mily bájos egy teremtés ^^ egy barátját megy megmenteni ... bár nem tom mi értelme ha jól érzem az ereje most instabil... hihetetlen még innen is érzem... erős ellenfél lehet... deeee , mindegy ... amig nem csinál semmi bajt felém és nem bántja Mei-t addig semmi gond.... na de Calintz elveszíted Mei-t -mondja magában Calintz.
Calintz tekintetét erősen Mei-re helyezi h ne veszítse szemelől és megy tovább gyalog.
beküldve: 2010-01-25 17:58:10
(#2474) - Ugyan, Quint! Nem kell udvariaskodni - néz hátra a lány a férfira - Nem kell a színjáték! - mondja szomorúan, majd vissza fordul a víz felé és tenyerét a víz felszínére teszi és eljátszik vele.
Hirtelen a semmiből egy erős energia löket kelti ki Carrie-t a nyugalomból. A víz is hullámozni kezd.
- Baj van! - mondja csöndesen a lány. Belül a szíve kalapál, de tudja, hogy ő rá most nincs szükség, abban a pillanatban Quint is eltűnik, bocsánatot kérve, és Carrie újra egyedül marad.
Tudja, hogy Kyane csinált valami hülyeséget.
Hirtelen a semmiből egy erős energia löket kelti ki Carrie-t a nyugalomból. A víz is hullámozni kezd.
- Baj van! - mondja csöndesen a lány. Belül a szíve kalapál, de tudja, hogy ő rá most nincs szükség, abban a pillanatban Quint is eltűnik, bocsánatot kérve, és Carrie újra egyedül marad.
Tudja, hogy Kyane csinált valami hülyeséget.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-25 17:49:51
(#2473) -Bocsánat, mademoiselle, ha zavarok. Nem akartam tolakodó lenni. - Leolvad az a félmosoly a szájáról ami ott volt ezidáig.
Amint látja hogy a lány belemegy a vizbe, és kérleli hogy jöjjön ránéz majd egy megrázza egy kicsit a fejét.
-Köszönöm, én ezt most kihagyom. -Nézzi a lányt ahogy lógatja a lábát a hüsitő vízbe.
Aztán ahogy fölnézz az égre egy apró foltot lát suhanni.
*Meimei, ha ő repül akkor ott van Kyane, a francba. *
-Bocsánat két perc és itt vagyok.- szól Carrienek, majd eltünik. ahol látja Meimeit arra megy szembe, tudja hogy nemsoká ott lesz Kyane is, már érzi is az illatát.
Egyszercsak elfutnak mellete, (mivel ő is sprintelt meg Kyane is ezért nem vették észre egymást de nagyon gyorsan távolodtak)
Quint levágja hogy Kyane az, és elkezd szaladni utána, utol is éri elég hamar, és mint egy puma, ráugrik hátulról.
-Te meg hova a fenébe futsz te idióta?- És berántja a nap elöl egy sötét sikátorba.-NORMÁLIS VAGY?!?!? Hova mész ember?
Amint látja hogy a lány belemegy a vizbe, és kérleli hogy jöjjön ránéz majd egy megrázza egy kicsit a fejét.
-Köszönöm, én ezt most kihagyom. -Nézzi a lányt ahogy lógatja a lábát a hüsitő vízbe.
Aztán ahogy fölnézz az égre egy apró foltot lát suhanni.
*Meimei, ha ő repül akkor ott van Kyane, a francba. *
-Bocsánat két perc és itt vagyok.- szól Carrienek, majd eltünik. ahol látja Meimeit arra megy szembe, tudja hogy nemsoká ott lesz Kyane is, már érzi is az illatát.
Egyszercsak elfutnak mellete, (mivel ő is sprintelt meg Kyane is ezért nem vették észre egymást de nagyon gyorsan távolodtak)
Quint levágja hogy Kyane az, és elkezd szaladni utána, utol is éri elég hamar, és mint egy puma, ráugrik hátulról.
-Te meg hova a fenébe futsz te idióta?- És berántja a nap elöl egy sötét sikátorba.-NORMÁLIS VAGY?!?!? Hova mész ember?
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-25 17:51:25
Meimei ernyedten alszik az ágyon mikor egy a közelből jövő erőlöket felkelti, még mindig kába kicsit.Meghallja a szomszéd szobából távozó fiú suhanását ahogy elhagyja a tornyot-Úristen Kyane!!! Fejvesztve utána rohan.-Ne haragudj Calintz de meg kell állítanom. Azzal fogja sárkány repülőjét s kiugrik az ablakon.Kyane még látóhatáron belül tartózkodik így Mei észreveszi a fekete alakot a háztetőn s turbó s
ebességre kapcsol. Állj meg te nagy szamááárrr!!!!!!!!>.<
ebességre kapcsol. Állj meg te nagy szamááárrr!!!!!!!!>.<
Szerk: Meimei 2010-01-25 17:36:03
beküldve: 2010-01-25 15:09:36
(#2471) Kyane az ágyban fekszik, rémálmok gyötrik őt. Visszaemlékezések a múltból mestere halála előtti és halálakor még fel nem dolgozatlan emlék. Kyane zihal, forgolódni kezd, nem bír a testével. Hirtelen egy hatalmas energia löket pattan el benne és elszabadul. A ház megremeg még a föld is, a tartó gerendák recsegnek ropognak a hatalmas lökéshullámtól. A hullám végigsöpör egész Assassorián és mindekin átmegy és mint egy közepes erősségű szél csapja meg az emberek arcát. Még Carrie-khez is eljut a hullám. Amint átsöpör a fákon, ketté recsennek kidolnak, a vizet hullámoztatni kezdi. Kyane felriad amint a hullám elhagyta testét, felül fájdalmas nyögések közepette, a jel ismét izzani kezd és most erősebb fénnyel mint régebben.
- *Nem maradhatok .... senki nincs biztonságban .... -mondja magában- el kell tünnöm.... minnél messzebb ki a faluba ... ez nem jó ami van.... túl sok az energia .... meg kell állítani, de itt nem lehet ..... porig rombolná még a hatalmas falakat is....*
Kyane felül, felveszi lassan a ruháit majd mikor végez az ajtó felé megy, de még mielőtt kilépne megáll, visszafordul, leül és ír egy levelet.
Drága Barátaim !!
El kellett mennem.... Az ok, hogy miért egyszerű. Veszélyt jelentek most számotokra, hatalmam eluralkodott rajtam és nem bírom kordában tartani. Ha maradnék lehet h oan energia szabadulna fel ami 3 km-es körzetben mindent elpusztítana. Ezt nem tehetem, és bármennyire fáj meg kell tennem... Igen tudom, nem vagyok olyan állapotban, meg szétégek stb... Ne aggódjatok, megoldom, de ezt csak egyedül tudom. Ezt az erőt elpusztítom de ahoz olyan feltételek kellenek amit Assassoria nem tud nyújtani. Jobb ez így, higyétek el. És Carrie.... Szeretlek ...beléd szerettem attól a perctől fogva h azt a sexy revolveredet olyan sexyn odanyomtad a fejemhez és már az előtt is valami vonzott hozzád, már hetekkel az első találkozásunk előtt. Igen... egy ideje figyeltelek ugyanarról a fáról ahonnan lejöttem.... Kérlek ne légy mérges rám ezért de egy ilyen csodálatos teremtést mint Téged nem láttam. Hozzád foghatóbb nő számomra nincs csak Te .... Nem tudom mennyire számít ez, de azért elmondtam , hogy tud mit is érzek most. Te se aggódj 1-2 héten belül jövök, ha nagyon gyorsan végeznék is mert kell hogy visszaszerezzem az erőm irányítását. Mellékelek egy gyűrűt ami a Tiéd Carrie és szeretném ha vigyáznál rá még ha az életebe kerül is mert fontos lesz a visszatérésemhez. Hiányozni fogtok és vigyázatok magatokra.
Ryuu Kyane Hikari
Kyane amint megirta a levelet elindul, le a lépcsőn körbenéz, h hol lehetnek a többiek de mivel nem látja őket kilép az ajtón. Testét egy fekete köpeny fedi h testét ne érje nap míg nincs rendben a szervezete, arcát eltakarja majd megindul sebesen a kapu felé. Fél úton megáll egy háztetőn és visszanéz a toronyra ahol minden elkezdődött, Kyane arcán apró könnycsepp jelenik, majd visszafordul a kapu irányába és eltünik.
- *Nem maradhatok .... senki nincs biztonságban .... -mondja magában- el kell tünnöm.... minnél messzebb ki a faluba ... ez nem jó ami van.... túl sok az energia .... meg kell állítani, de itt nem lehet ..... porig rombolná még a hatalmas falakat is....*
Kyane felül, felveszi lassan a ruháit majd mikor végez az ajtó felé megy, de még mielőtt kilépne megáll, visszafordul, leül és ír egy levelet.
Drága Barátaim !!
El kellett mennem.... Az ok, hogy miért egyszerű. Veszélyt jelentek most számotokra, hatalmam eluralkodott rajtam és nem bírom kordában tartani. Ha maradnék lehet h oan energia szabadulna fel ami 3 km-es körzetben mindent elpusztítana. Ezt nem tehetem, és bármennyire fáj meg kell tennem... Igen tudom, nem vagyok olyan állapotban, meg szétégek stb... Ne aggódjatok, megoldom, de ezt csak egyedül tudom. Ezt az erőt elpusztítom de ahoz olyan feltételek kellenek amit Assassoria nem tud nyújtani. Jobb ez így, higyétek el. És Carrie.... Szeretlek ...beléd szerettem attól a perctől fogva h azt a sexy revolveredet olyan sexyn odanyomtad a fejemhez és már az előtt is valami vonzott hozzád, már hetekkel az első találkozásunk előtt. Igen... egy ideje figyeltelek ugyanarról a fáról ahonnan lejöttem.... Kérlek ne légy mérges rám ezért de egy ilyen csodálatos teremtést mint Téged nem láttam. Hozzád foghatóbb nő számomra nincs csak Te .... Nem tudom mennyire számít ez, de azért elmondtam , hogy tud mit is érzek most. Te se aggódj 1-2 héten belül jövök, ha nagyon gyorsan végeznék is mert kell hogy visszaszerezzem az erőm irányítását. Mellékelek egy gyűrűt ami a Tiéd Carrie és szeretném ha vigyáznál rá még ha az életebe kerül is mert fontos lesz a visszatérésemhez. Hiányozni fogtok és vigyázatok magatokra.
Ryuu Kyane Hikari
Kyane amint megirta a levelet elindul, le a lépcsőn körbenéz, h hol lehetnek a többiek de mivel nem látja őket kilép az ajtón. Testét egy fekete köpeny fedi h testét ne érje nap míg nincs rendben a szervezete, arcát eltakarja majd megindul sebesen a kapu felé. Fél úton megáll egy háztetőn és visszanéz a toronyra ahol minden elkezdődött, Kyane arcán apró könnycsepp jelenik, majd visszafordul a kapu irányába és eltünik.
beküldve: 2010-01-25 06:54:31
(#2470) Carrie nagyot sóhajt, teleszívja a tüdejét friss levegővel, és élvezi a nyugodt, csöndes pillanatokat. Végre pihenhet, nem üldözi senki ebben a pillanatban.
Végig borzolja a testét a szél kellemes cirógatása, libabőrbe burkolva a lányt.
Már hosszú ideje egyedül üldögél a fa árnyékában, mikor is Quint lelógó testtel ijeszti meg a lányt.
- Jaj! Quint! A frászt hoztad rám! - mosolyodik el a lány. - Itt is megtaláltok? - ül föl teljesen a lány - Igen, süttettem a hasam! - nevet Carrie, majd elkomorul. - Muszáj volt egy kicsit eljönnöm.... - kicsit idegesen beletúr a hajába, majd a másik szemébe néz. - Neked nincs olyan érzésed néha, hogy most el kell menekülnöd?
Föláll és egy remek ötlete támad. Odamegy a tóhoz, leveszi a csizmáját, feltűri fekete farmernadrágját térdig és belelógatja a lábát a hűs vízbe.
- Ez nagyon kellemes! Te nem jössz? Próbáld ki! - vigyorog a lány.
Végig borzolja a testét a szél kellemes cirógatása, libabőrbe burkolva a lányt.
Már hosszú ideje egyedül üldögél a fa árnyékában, mikor is Quint lelógó testtel ijeszti meg a lányt.
- Jaj! Quint! A frászt hoztad rám! - mosolyodik el a lány. - Itt is megtaláltok? - ül föl teljesen a lány - Igen, süttettem a hasam! - nevet Carrie, majd elkomorul. - Muszáj volt egy kicsit eljönnöm.... - kicsit idegesen beletúr a hajába, majd a másik szemébe néz. - Neked nincs olyan érzésed néha, hogy most el kell menekülnöd?
Föláll és egy remek ötlete támad. Odamegy a tóhoz, leveszi a csizmáját, feltűri fekete farmernadrágját térdig és belelógatja a lábát a hűs vízbe.
- Ez nagyon kellemes! Te nem jössz? Próbáld ki! - vigyorog a lány.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-24 22:13:11
(#2469) Quint miután látja, hogy mindenki elment Fölkapja úti csomagját és csuklyáját. Rá se lehet ismerni. Körbeszimatol, majd elindul Kelet felé, lassan komótosan lépdel, és közben dudorászik valami vidám dalocskát. Nincs jó kedve. Unatkozik. Muszáj valamit csinálnia.
*Kéne valamit csinálni, Azroth, mit akarsz te ördögfattya átkozott?*
Ám senki sem válaszol, Quint halad tovább határozottan lépdel és dudorászik. Egyre sötétebb lesz a környék. Elkezdi Quintet követni egy ember. Kettő. Három, négy, öt.
Quint csak megy-megy, majd elkanyarodik és sétál komótosan tovább.
Hallja az üldözői apró lépteit lihegését, megfeszült inak sercegését.
*Na, végre! Egy kis móka!*
Egyre kijjebb megy a városból, elér ahhoz a tavacskához ahonnan érezte Carrie illatát.
*Aha, itt van, jó.*
Újra elkanyarodott be a házak közé és elkezdett körözni, egyre kisebb és kisebb köröket irt le először négy utca, majd kettő, végül körbe-körbement egy tér körül végül leült a szökőkút szélére, és elővett egy almát. Csöndesen elkezdi eszegetni.
Sehol senki.
Ezt az alkalmat választották "üldözői" hogy lecsapjanak.
Apró pendülés hallatszott majd egy halkpuffanás, Aztán egy zöld alma guruló hangja, ahogy pattog a macskakövek között.
Néma csönd majd három halk vágás, majd bugyogás végül egy ordítás. Egy reccsenés, és szétszakadó hús borzalmas sikolya.
*Ezzel is megvolnánk.*
Elősétált Quint az árnyékból, Keszüjén három apró vérfolt.
A hátán két ponton fölszakadt a köpeny. Egyébként sértetlen még össze se kócolódott a haja.
-Nos, hol is tartottam. - mondta halkan. - Ja, Carrie, nézzük, meg hogy van.
Szép halk léptekkel megindult vissza a tóhoz.
Amikor meglátja a lányt, elmosolyodik, majd elkezd lopakodni.
2 perc néma csönd majd egyszer csak.
- Helló, hogy ityeg, a fityeg? Sütetjük a hasunkat?- szól a lány mellett egy hang, egész közel a füléhez. Quint fejjel lefelé lóg a fáról arca a lány arca előtt. A haja előrehullik. És mosolyog.
*Az akasztott ember... *
*Kéne valamit csinálni, Azroth, mit akarsz te ördögfattya átkozott?*
Ám senki sem válaszol, Quint halad tovább határozottan lépdel és dudorászik. Egyre sötétebb lesz a környék. Elkezdi Quintet követni egy ember. Kettő. Három, négy, öt.
Quint csak megy-megy, majd elkanyarodik és sétál komótosan tovább.
Hallja az üldözői apró lépteit lihegését, megfeszült inak sercegését.
*Na, végre! Egy kis móka!*
Egyre kijjebb megy a városból, elér ahhoz a tavacskához ahonnan érezte Carrie illatát.
*Aha, itt van, jó.*
Újra elkanyarodott be a házak közé és elkezdett körözni, egyre kisebb és kisebb köröket irt le először négy utca, majd kettő, végül körbe-körbement egy tér körül végül leült a szökőkút szélére, és elővett egy almát. Csöndesen elkezdi eszegetni.
Sehol senki.
Ezt az alkalmat választották "üldözői" hogy lecsapjanak.
Apró pendülés hallatszott majd egy halkpuffanás, Aztán egy zöld alma guruló hangja, ahogy pattog a macskakövek között.
Néma csönd majd három halk vágás, majd bugyogás végül egy ordítás. Egy reccsenés, és szétszakadó hús borzalmas sikolya.
*Ezzel is megvolnánk.*
Elősétált Quint az árnyékból, Keszüjén három apró vérfolt.
A hátán két ponton fölszakadt a köpeny. Egyébként sértetlen még össze se kócolódott a haja.
-Nos, hol is tartottam. - mondta halkan. - Ja, Carrie, nézzük, meg hogy van.
Szép halk léptekkel megindult vissza a tóhoz.
Amikor meglátja a lányt, elmosolyodik, majd elkezd lopakodni.
2 perc néma csönd majd egyszer csak.
- Helló, hogy ityeg, a fityeg? Sütetjük a hasunkat?- szól a lány mellett egy hang, egész közel a füléhez. Quint fejjel lefelé lóg a fáról arca a lány arca előtt. A haja előrehullik. És mosolyog.
*Az akasztott ember... *
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-24 22:17:21
Mei megszólalni se tud, csak hever az ágyon,és levegő után kapkod, élvezi Calintz közelségét, s bágyadtan figyeli ahogy a zöld szemek visszaváltanak eredeti színükre.-Tudnád Te mennyire hiányoztál nekem, de muszáj volt elhagyjalak-gondolta Meimei.Valóban érdekes mit nem hoz az élet...
Mei visszacsókol, majd álomba merül.
Mei visszacsókol, majd álomba merül.
Szerk: Meimei 2010-01-24 21:42:00
Calintz amint érzi h Mei nem bírja elengedi lassan és Mei az ágyra huppan, Calintz leereszkedik majd leül az ágy szélére és simogatással kényeztetve figyeli egyetlen hercegnőjének fel-le mozgó mellkasát, gyönyörű szép piros ajkát és Mei egészét.
- Jaajjj MeiMei-m.... ha tudnád h mennyire hiányoztál .. -mondja Calintz miközben megtörli a szája sarkát és szeme ismét barnák lesznek - hiányoztál... nem bírtam ki nélküled ... így hát utánad jöttem, de nem találtalak egy ideig .... de a sors úgy hozta mégis h ismét láthasalak mint régen és izleljem véred zamatát ami éltet engem igazán.... - itt szava megáll, a lány felé hajol gyengéd csókot lehel a lány ajkaira, majd leül a szobában lévő ággyal szemben található székre és nem mozdul onnan.
- Jaajjj MeiMei-m.... ha tudnád h mennyire hiányoztál .. -mondja Calintz miközben megtörli a szája sarkát és szeme ismét barnák lesznek - hiányoztál... nem bírtam ki nélküled ... így hát utánad jöttem, de nem találtalak egy ideig .... de a sors úgy hozta mégis h ismét láthasalak mint régen és izleljem véred zamatát ami éltet engem igazán.... - itt szava megáll, a lány felé hajol gyengéd csókot lehel a lány ajkaira, majd leül a szobában lévő ággyal szemben található székre és nem mozdul onnan.
Mei szíve hevesebben ver ahogy a csend és Calinztól áradó nyugodtság növeli benne a kellemes feszültséget.Meimei megborzong az érintéstől majd becsukja szemeit, fejét kicsit megdönti h a fiú könnyedén hozzáférhessen a nyakához.Érzi ahogy a fogak a bőrébe mélyednek kicsit felszisszen, de boldogsággal tölti el mindez, mint bármi amivel kicsit is segíthet Calintznak. A lány kicsit elbódul a vérveszteségtől.-Boldog fáradtság...-gondolja, majd mivel már ereje nem bírja a levegőben tartani az ágyra huppan.