Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Calintz lassan közelít a lányhoz majd mikor igen közelkerül hozzá magához lelei bal kezével, jobb kezével végigsimít Mei nyakának bal oldalán. Calintz szeme már élénk zölden világít annyira éhezik Mei vérére. Lassan megemelkednek mindketten a földtől egy picit majd hátradönti Mei-t és lassan beleforja szemfogait Mei nyakába és inni kezdi a vérét.
- Kövess kedves mesterem!-Mei a torony fele veszi az irányt, s amint oda értek csendesen az Ő és Carrie szobájába kukkant.Most az egyszer megkönnyebbülve tapasztalja h nincs bent nővére, de azért érdekelné hol csatangol...-Kérlek kövess!- majd a szellő behajtja maguk mögött az ajtót. Belenéz a zöld szempárba -Tessék Calintz, csak magunk vagyunk, úgy teszed ahogy kedved tartja.
Szerk: Meimei 2010-01-24 21:08:58
- Na de édesem .... keressünk vmi csendesebb helyet mégse étkezhetem belőled a földön fekve az utca közepén....- mondja kicsit gentle-sen.
Calintz lassan feláll és kezét Mei felé nyújtja h felsegítse őt.
- De rég ittam a véredből ...ohh... fájdítod a lelkem .... na jó .. keresünk egy üres házat vagy egy szobát és aztán dologra... -mondja miközben magához öleli gyengéden Mei-t.
Calintz lassan feláll és kezét Mei felé nyújtja h felsegítse őt.
- De rég ittam a véredből ...ohh... fájdítod a lelkem .... na jó .. keresünk egy üres házat vagy egy szobát és aztán dologra... -mondja miközben magához öleli gyengéden Mei-t.
Szerk: Calintz 2010-01-24 20:51:48
Mei szóra nyitná a száját de egy hang se jön ki, csak elmerülve bámul Calintz szemébe.aztán Ennyi sikerül: megtisztelnél, ha a véremből...-nagyot nyel- ..ha innál..
- Mit szerettél volna mondani ..?? mert úgy nem hallottam a mondat végét , kérlek ismételd meg a kedvemért ..- mondja Calintz zölden világító szemmel - mivel tiszteljelek meg ...?? mert minden módon tisztellek egyetlenem .. - suttogja Mei fülébe.
Velem minden rendben, de nagy újságom van...Ráakadtam a nővéremre. Most vele meg két férfival tartózkodom itt, miközben Karinát kutatom h visszaszerezzem apám kardját.
Mei tágra nyílt pupillákkal néz a fiúra mikor nyakán keresztül átfutja a kellemes meleg borzongás:-Éhes vagy mesterem?Ha igen megtisztelnél vele ha...- s elcsuklott a hangja s arca skarlátvörös lett.
Mei tágra nyílt pupillákkal néz a fiúra mikor nyakán keresztül átfutja a kellemes meleg borzongás:-Éhes vagy mesterem?Ha igen megtisztelnél vele ha...- s elcsuklott a hangja s arca skarlátvörös lett.
Calintz letörli Mei arcáról a könnyeket majd Mei szeretet teljes ölelését viszonozza.
- Meg vagyok kedvesem..... minden rendben, nem kell aggódni .. - válaszol Calintz - épp erre jártam egy assassinos vámpír barátomhoz beszélgetni, rég láttam így úgy döntötettem h eljövök hozzá ... és te h vagy életem..? - kérdi Calintz Mei-től, miközben lassan végighuzza nyelvét Mei nyakán.
- Meg vagyok kedvesem..... minden rendben, nem kell aggódni .. - válaszol Calintz - épp erre jártam egy assassinos vámpír barátomhoz beszélgetni, rég láttam így úgy döntötettem h eljövök hozzá ... és te h vagy életem..? - kérdi Calintz Mei-től, miközben lassan végighuzza nyelvét Mei nyakán.
-hahh? Calintz?! Tényleg Te vagy???- a lány szemében örömkönnyek gyűlnek, pirul mint állat( Mei ugyanis gyengéd érzelmeket táplál mestere iránt. és csodálja is őt...) majd átöleli a fiút.- Borzasztóan hiányoztál!! Minden rendben Calintz-senpai?Mi szél hozott?
Szerk: Meimei 2010-01-24 20:50:15
Calintz tekintete végig Mei-t figyeli, bódító illatától Calintz nem bírja visszafogni magát és hirtelen neki lendől és Mei-re veti magát. Amint a földre kényszeríti a lányt, fölé hajol és mélyen a szemébe néz.
- Egy 1000 évnyi szenvedést vártam h nem láthatlak és most mind eltünt... remélem nem ijedtél meg hercegnőm... - mondja Calintz mosolyogva.
- Egy 1000 évnyi szenvedést vártam h nem láthatlak és most mind eltünt... remélem nem ijedtél meg hercegnőm... - mondja Calintz mosolyogva.
Meimei eszméletlenül boldog a szél szárnyán repülve. Minden gondja semmivé válik, és csak a repülésnek és a levegő érzékelésének él ezekben a pillanatokban. A légáramlatokat a sárkánya alá gyűjti így irányítva a repülő szerkezetet. Lassan emelkedik fel majd elengedi a tartó szelet s élvezi ahogy zuhan.-Wíííííííííííí !!!!!! - s még mielőtt a földhöz érne újra belekap a szél a szárnyakba. Csukott szemmel átadja magát az érzésnek ahogy az arcába csap a szél és lobog a haja, s h teljesen súlytalannak könnyednek érezheti magát, minden értelemben...
Hirtelen felpattan a szemhéja:- Már megint az a vámpír.De ki ez? Most közelebb érzem... hmm itt kell lennie valahol..
Hirtelen felpattan a szemhéja:- Már megint az a vámpír.De ki ez? Most közelebb érzem... hmm itt kell lennie valahol..
beküldve: 2010-01-24 19:48:42
(#2455) Calintz amint megszólítja Carrie-t megérzi Mei illatát amit a szél hoz. Szemei vörösek lesznek és fejét hátra döntve élvezi az illatot.
- Meiii... -szólal meg halkan Calintz, majd hirtelen eltünik Carrie szeme elől. Calintz mint a veszedelem az illat felé halad és minnél erőteljesebben érzi annál jobban gyorsít. Mikor megérzi honnan jön Calintz egy fán megbújva figyeli Mei-t aki épp sárkány repülőzik. Tekintete kiéhezett lesz, hisz rég látta hercegnőjét.
- Meiii... -szólal meg halkan Calintz, majd hirtelen eltünik Carrie szeme elől. Calintz mint a veszedelem az illat felé halad és minnél erőteljesebben érzi annál jobban gyorsít. Mikor megérzi honnan jön Calintz egy fán megbújva figyeli Mei-t aki épp sárkány repülőzik. Tekintete kiéhezett lesz, hisz rég látta hercegnőjét.
beküldve: 2010-01-24 19:16:54
(#2454) Mei az ablakhoz lép, s kihajol. Érzi a bőrén a nap melegét és a finom fuvallatok csiklandozását. ragyogó ötlete támad. Annyira lelkes lesz h el se köszön a többiektől csak hagy egy cetlit "majd jövök" felirattal és már el is viharzik.felkutatja a város barkácsboltját, s vesz fát és papírt, s neki áll h megalkossa a saját összecsukható sárkányrepülőjét. Ekkor egy villanás a tudatában:-Egy vámpír van a közelben!!! De mintha már éreztem volna...ki lehet ez?
beküldve: 2010-01-24 18:59:23
(#2453) Hirtelen a semmiből Calintz tünik fel és beáll Carrie elé. Előveszi távcsővét és nézi a tájat. Majd mikor végzet a táj látványával észreveszi a mögött kicsit már ideges tekintetű Carrie-t.
- Ohh bocsásson meg kegyed h elálltam a kilátását nem vettem észre magát. Remélem nem haragszik rám ...?? - kérdi Calintz nyugodt és határozott tekintettel.
- Ohh bocsásson meg kegyed h elálltam a kilátását nem vettem észre magát. Remélem nem haragszik rám ...?? - kérdi Calintz nyugodt és határozott tekintettel.
beküldve: 2010-01-24 18:22:38
(#2452) Carrie kicsit lemaradva siet be az ajtón, amikor megérezte az égett füst szagot.
- Jobban vagy már? - kérdezi a lány kissé aggódva
Jó kislányhoz méltóan természetes, hogy érdeklődik az egészsége felől.
Mikor látja, hogy Mei a fülébe súg valamit, majd Quint pedig Mei-nek súg oda valamit, Carrie felvonja a szemöldökét.
- Nem tudtátok hogy társaságban nem illik sugdolózni? - mosolyog rá a többiekre, bár kicsit feszengve érzi magát.
- Ha kell segítség Kyane, csak szólj, most viszont azt hiszem... el megyek reggelizni valahová... - a lánynak hirtelen olyan érzése támadt, mintha menekülnie kellene a szobából.
Mikor Mei kiment és becsukta az ajtót, Carrie még áll némán egy darabig majd hátat fordít mindenkinek, és ő is kimegy.
Megy, amerre a szeme viszi, lemegy a lépcsőkön, kimegy az ajtón és elsétál az erdő felé. Néha előtör belőle a félelem és úgy érzi, hogy menekülnie kell.
Egyre szaporábban veszi a lépteit, majd hirtelen az ámulattól szinte felborul, mikor megpillantja az előtte elterülő mesebeli tájat. Egy gyönyörű tó hívogatja az arra tévedőket, ahogy most Carrie-t is.
- Ejj, ha, ez ám az élet! - mosolyodik el a lány.
A megnyugtató látvány ragadja magával, ledobja a dzsekijét a földre és leheveredik az egyik szomorú fűz tövébe és csak a csöndet hallgatja.
- Jobban vagy már? - kérdezi a lány kissé aggódva
Jó kislányhoz méltóan természetes, hogy érdeklődik az egészsége felől.
Mikor látja, hogy Mei a fülébe súg valamit, majd Quint pedig Mei-nek súg oda valamit, Carrie felvonja a szemöldökét.
- Nem tudtátok hogy társaságban nem illik sugdolózni? - mosolyog rá a többiekre, bár kicsit feszengve érzi magát.
- Ha kell segítség Kyane, csak szólj, most viszont azt hiszem... el megyek reggelizni valahová... - a lánynak hirtelen olyan érzése támadt, mintha menekülnie kellene a szobából.
Mikor Mei kiment és becsukta az ajtót, Carrie még áll némán egy darabig majd hátat fordít mindenkinek, és ő is kimegy.
Megy, amerre a szeme viszi, lemegy a lépcsőkön, kimegy az ajtón és elsétál az erdő felé. Néha előtör belőle a félelem és úgy érzi, hogy menekülnie kell.
Egyre szaporábban veszi a lépteit, majd hirtelen az ámulattól szinte felborul, mikor megpillantja az előtte elterülő mesebeli tájat. Egy gyönyörű tó hívogatja az arra tévedőket, ahogy most Carrie-t is.
- Ejj, ha, ez ám az élet! - mosolyodik el a lány.
A megnyugtató látvány ragadja magával, ledobja a dzsekijét a földre és leheveredik az egyik szomorú fűz tövébe és csak a csöndet hallgatja.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Mei irányított szellőjével behajtja maga mögött az ajtót.-"Nagyon jó illatod van, tudod-e?"-Miért tesz folyton ilyen megjegyzéseket? chh... nem gondolhatja h bedőlök az ilyen dumának...