Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-20 18:48:20
(#2404) - Ja, csak én meg mind a kettőt seggbe fogom rúgni! Mi az, hogy egymás ellen fognak harcolni? - a lány hiába kotorászik az agyában valami megoldás után, semmi nem jut az eszébe és csak pillantásokat vet hol az egyikre hol a másikra, miközben csak Quint mellett áll tétlenül.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-20 18:44:58
(#2402) - Mi van? Ne hogy már itt most elkezdjetek küzdeni! - tétlenül áll a lány, hisz nem tud semmit sem csinálni.
beküldve: 2010-01-20 18:44:13
(#2401) *Jajj ne ezek most játszadoznak, most komolyan... -_-*
-De óvatosan aztán!-kiált utánuk.
-Most mond meg.-mondja Carrienek.
-De óvatosan aztán!-kiált utánuk.
-Most mond meg.-mondja Carrienek.
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-20 18:44:44
-Egy percig se aggódtam emiatt, csak aztán nehogy alá becsülj!
Rendben menjünk, vezess!!!
beküldve: 2010-01-20 18:38:27
(#2399) - Ööööhhhhmmmm ^^" ..... megoldom nyugi ... ^^" - mondja Kyane rákacsintva Carrie-re - nem lesz baja a lányzónak ....
Kyane ropgtatni kezdi a nyakát és ugrál mint egy boxoló a mecs előtt kis bemelegítésnek.
- Kint megvárlak Mei.... és ako megnézzük h mennyire vagy méltó h tanulhass.... hidd el .... nem fog fájni.....
Kyane kimegy és el kezd bemelegíteni.
Kyane ropgtatni kezdi a nyakát és ugrál mint egy boxoló a mecs előtt kis bemelegítésnek.
- Kint megvárlak Mei.... és ako megnézzük h mennyire vagy méltó h tanulhass.... hidd el .... nem fog fájni.....
Kyane kimegy és el kezd bemelegíteni.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-20 18:39:50
Mei érzékeli Nővére és Kyane közti szikrákat, de csak magában mosolyog ezen.
-Ohh, rendben-s egy emelő mozdulatot tesz onnan ahol ül, még csak fel se áll s a lámpa a levegőbe emelkedik...aztán ugyanonnan ahol ül másik kezével egy húzó mozdulatot tesz , s így segíti fel a fiút....
-Jajj, kaja? Ne mondjatok előttem ilyeneket!!!-s beleharap alsó ajkába s két aprócska patakban kezd folyni vére...
-Nem bírom!! Kezdjük Kyane!!!-sürgeti a srácot
-Ohh, rendben-s egy emelő mozdulatot tesz onnan ahol ül, még csak fel se áll s a lámpa a levegőbe emelkedik...aztán ugyanonnan ahol ül másik kezével egy húzó mozdulatot tesz , s így segíti fel a fiút....
-Jajj, kaja? Ne mondjatok előttem ilyeneket!!!-s beleharap alsó ajkába s két aprócska patakban kezd folyni vére...
-Nem bírom!! Kezdjük Kyane!!!-sürgeti a srácot
beküldve: 2010-01-20 18:35:44
(#2397) Erre Quint fölkacag.Körülnézz, de mivel senki nem nevet ezért lesüti a szemét.
-Oké, bocsi.
*Egész hiteles volt*
-Oké, bocsi.
*Egész hiteles volt*
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-20 18:34:34
(#2396) Carrie kicsit megijedt, hogy Kyane leesett az asztalról, de hamar megnyugszik, amikor látja, hogy épen feltápászkodik.
- Mi van? Milyen menetet nyomtok le Meime-vel? - kérdezi aggódva a lány, előre tudja, hogy ebből nem lesz jó vége.
- Mi van? Milyen menetet nyomtok le Meime-vel? - kérdezi aggódva a lány, előre tudja, hogy ebből nem lesz jó vége.
Szerk: Dead Lady 2010-01-20 18:35:05
beküldve: 2010-01-20 18:32:09
(#2395) Kyane nagy nehezen feltápászkodik majd Mei szemébe néz.
- Oké skacok, csak lenyomok egy menetet Mei-vel -mondja kicsit félreérthetően.
- Oké skacok, csak lenyomok egy menetet Mei-vel -mondja kicsit félreérthetően.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
*Na erröl beszéltem...*
-Ömm, Kyane, jól vagy? Izé, Kyane? -Aggódó arccal segiti föl barátjaát és leporolja.-Hééé, ember minden oké?
-Egyépként egyetértek Carrievel, menjükn vlaahova ahol teletömhetjük a bendönket.-Kacsint a lányra.
Hirtelen észreveszi hogy Meimei nincs túl jó börbe.
-Meimei, jól vagy? MI a baj? Csak nem éhes vagy?
*Na megint aggodó arc... jó kiváló alakitás... *
-Ömm, Kyane, jól vagy? Izé, Kyane? -Aggódó arccal segiti föl barátjaát és leporolja.-Hééé, ember minden oké?
-Egyépként egyetértek Carrievel, menjükn vlaahova ahol teletömhetjük a bendönket.-Kacsint a lányra.
Hirtelen észreveszi hogy Meimei nincs túl jó börbe.
-Meimei, jól vagy? MI a baj? Csak nem éhes vagy?
*Na megint aggodó arc... jó kiváló alakitás... *
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-20 18:25:40
(#2393) Kyane nézi Mei-t.
- Ööhhmmm ... öööö .. ühhhmmm.... izééé... o_O" -mondja miközben fetreng - rendben Mei .... csak .... segítség....
- Ööhhmmm ... öööö .. ühhhmmm.... izééé... o_O" -mondja miközben fetreng - rendben Mei .... csak .... segítség....
beküldve: 2010-01-20 18:21:47
(#2392) Miközben Quint és Carrei kint beszélgetnek...
Meimei egyre nehezebben bírja kordában tartani vérszomját.-Nem hiszem el már egy hete nem ejtettem prédát, muszáj gyorsan kitalálnom valamit mielőtt nagy baj lesz...-gondolja magában, s gyorsan figyelemelterelésként jól meghajtja a vörösbort.
-Hmm kiváncsi vagyok mennyire nagy legény ez a Kyane...-gondolja
-Kyane...azt mondtad tanítanál engem... de mielőtt beleegyeznék szeretném látni mit is tudsz... állj ki velem!!!
Ha én nyerek, jutalmul kapok a véredből...Ha Te nyersz a tanítványod leszek...-közben próbálja leplezni fizikai állapotát...egyik pillanatban majd elájul az éhségtől, a másikban hatalmas erőt érez ugyanezen ok miatt...(életben maradási ösztön=>adrenalin) S egy lágy körkörös szellő érezhető közelségében mely körülöleli a lányt.
-Megegyeztünk?^^
Meimei egyre nehezebben bírja kordában tartani vérszomját.-Nem hiszem el már egy hete nem ejtettem prédát, muszáj gyorsan kitalálnom valamit mielőtt nagy baj lesz...-gondolja magában, s gyorsan figyelemelterelésként jól meghajtja a vörösbort.
-Hmm kiváncsi vagyok mennyire nagy legény ez a Kyane...-gondolja
-Kyane...azt mondtad tanítanál engem... de mielőtt beleegyeznék szeretném látni mit is tudsz... állj ki velem!!!
Ha én nyerek, jutalmul kapok a véredből...Ha Te nyersz a tanítványod leszek...-közben próbálja leplezni fizikai állapotát...egyik pillanatban majd elájul az éhségtől, a másikban hatalmas erőt érez ugyanezen ok miatt...(életben maradási ösztön=>adrenalin) S egy lágy körkörös szellő érezhető közelségében mely körülöleli a lányt.
-Megegyeztünk?^^
beküldve: 2010-01-20 18:21:43
(#2391) Kyane a meredtségből hirtelen felhajol, feláll az asztalra és ismét a csillárt kezdi nézni. Bámulja egy darabig majd felkap egy széket ráteszi az asztalra és feláll a székre. Leemeli a csillárt óvatosan majd lenyujtja Quint-nek.
- Fogd meg barátom .... most ez a pozíció neked kedvez....- mondja Kyane miközben tartja a csillárt - látok vmit és meg akarom mutatni nektek. Pillantása ismét Carrie fordul el is kapja a lány tekintetét, majd vmi instabillá teszi őt és leborul csillárostul a székről egyenesen a földre. Kyane fetreng rajta a csillárral.
- Ööööhhmmm .... öhmmmm.... izéééé ..ööööööö .... - motyog Kyane - segítség.... ^^"
- Fogd meg barátom .... most ez a pozíció neked kedvez....- mondja Kyane miközben tartja a csillárt - látok vmit és meg akarom mutatni nektek. Pillantása ismét Carrie fordul el is kapja a lány tekintetét, majd vmi instabillá teszi őt és leborul csillárostul a székről egyenesen a földre. Kyane fetreng rajta a csillárral.
- Ööööhhmmm .... öhmmmm.... izéééé ..ööööööö .... - motyog Kyane - segítség.... ^^"
beküldve: 2010-01-20 18:15:25
(#2390) - Déja Vu? Dehogynem, elég sokszor is... miért? Most neked is Déja Vu-d van? - majd még egy gyors pillantást vet Quint szép dobozkájára és elmosolyodik és közbe befelé megy - * Apának is ilyen volt - gondol vissza a régi szép időkre - Ejnye, de sok emlék jut most az eszembe.... Rossz hatással van rám mindenki * - mosolyodik el magában.
Beérve csalódottan hallja, hogy nincs kaja
- Nincs kaja?????! - kiállt fel Carrie - De én éhes vagyok! - majd durcásan keresztbe teszi a karjait a melle alatt.
Carrie észre veszi, ahogy Kyane hosszasan nézi őt, de állja a tekintetét és végig a szemébe néz és érzi, hogy a makacssága lassan elillan és valami más veszi át a helyét.
- Akkor...öm... menjünk máshova! - próbál az éhségre koncentrálni, a másmilyen érzés helyett.
Beérve csalódottan hallja, hogy nincs kaja
- Nincs kaja?????! - kiállt fel Carrie - De én éhes vagyok! - majd durcásan keresztbe teszi a karjait a melle alatt.
Carrie észre veszi, ahogy Kyane hosszasan nézi őt, de állja a tekintetét és végig a szemébe néz és érzi, hogy a makacssága lassan elillan és valami más veszi át a helyét.
- Akkor...öm... menjünk máshova! - próbál az éhségre koncentrálni, a másmilyen érzés helyett.
Szerk: Dead Lady 2010-01-20 18:16:29