Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2010-01-21 22:17:37
(#2435) -Teljesen mind1 Carrie, csak gyorsan...mostantól 3 napig nem érheti napfény a bőrét különben a teste kővé dermed és azon nyomban porrá foszlik, széthull...Okos, az tökéletes lesz Carrie!!! Mei látja Nővére h aggódik, és mélyen meghatja eza helyzet, de muszáj a sebesültre koncentrálnia így visszatér gondolatban a krízishez... Jól van segítsetek srácok vigyük a szobájába, itt nem vagyunk biztonságban ő meg pláne nem hisz süt a nap mint állatt, plusz pihennie kell...-Nyugodj meg Carrie nem lesz semmi gond hidd el!!!-nyugtatólag mosolyog nővérére.
Szerk: Meimei 2010-01-21 22:22:09
beküldve: 2010-01-21 22:04:56
(#2434) Bocsi, apám 40. lett és partiztunk.... XD
*Ennek is itt kellett hősi halált halnia...*
-Kyane, jól vagy?- rohan a fiúhoz és probál segiteni, amikor látja hogy Meimei megoldja megtorpan és megáll Kyane pihegő teste mellett.
-Vigyük valami biztonságos helyre.-szól lassú vontatott hangon, majd fölemeli a férfit a hátára, és kérdön ránézz a lányokra.
-Na hova menjünk?
Majd ahova a lányok mondjék arra elindul és szép kimért mozdulatokkal viszi Kyane testét. Látszik hogy szépen kidolgozott sportos testén feszülnek az izmok.
*Mi ez az érzés? Hmm, csak nem?!?*
Egyszercsak elkezd zihálni, letszi Kyanet és fölkiált.
-MIÉRT MOST? MIÉRT PONT MOST? ELÖBB NEM LEHETETT VOLNA?
Majd megjelenik egy könycsepp a szeme sarkába. Egy IGAZI könnycsepp.
Visszaemeli Kyane alvó testét majd tovább halad.
Útját csak aprócska gyémánt könycseppek jelzik.
Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-21 21:44:05
(#2433) Kyane kezd magához térni, szemei résnyire nyílnak szét és Carrie tekintetét keresik. Szája remeg, teste vacog, nem bír mozdunlni annyira elfáradt. Majd kicsit később vacogása és ajkánan remegése elmúlik, Kyane elalszik, csöndes szuszogásba kezd, ajka résnyire nyitva feje jobbra elfordítva. Mellkasa szép lassú mozgást végez fel-le, jelezve h nincs gond, arc kifejezése boldog. Álom borult a szemeire és végtelenül aranyos alvássával meghittséget sugároz.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-21 21:49:34
beküldve: 2010-01-21 21:02:03
(#2432) Carrie engedelmeskedett Meimei-nek és a Kyane fejét felemelte és próbálta tartaní míg Meime a férfi szájába csöpögtette a vérét.
- Remélem, hogy normális - néz aggódóan húga szemébe, ritkán látott olyat, hogy valakinek rohama volt, ilyenkor sosem tudta, hogy mit is kell csinálni.
* - Oké, megfogadom, hogy ezután elmegyek egy elsősegély tanfolyamra, csak ne legyen semmi baja! * - reménykedett a lány az ég felé.
- Mivel takarjuk be? - de ahogy kimondta a kérdést, márt tudta a választ és ennél per pillanat nem jutott jobb az eszébe.
Carrie levette a derekáról a kabátját és megpróbálta betakarni, de pár számmal kisebb volt a dzseki, de a felső testét azért védte.
Amikor elmúlt a rángatózás közel hajolt a férfihoz és a fülébe súgta
- Ha elmersz menni, utánad megyek és felrúglak! - Carrie nehezen boldogult az érzelem kifejezésekkel, de mindig igyekezett. Soha nem tudott egy síró lányt megvigasztalni, vagy bátorító szavakat mondani. Nehezére esett bármilyen érzelmet is kifejezni.
- Remélem, hogy normális - néz aggódóan húga szemébe, ritkán látott olyat, hogy valakinek rohama volt, ilyenkor sosem tudta, hogy mit is kell csinálni.
* - Oké, megfogadom, hogy ezután elmegyek egy elsősegély tanfolyamra, csak ne legyen semmi baja! * - reménykedett a lány az ég felé.
- Mivel takarjuk be? - de ahogy kimondta a kérdést, márt tudta a választ és ennél per pillanat nem jutott jobb az eszébe.
Carrie levette a derekáról a kabátját és megpróbálta betakarni, de pár számmal kisebb volt a dzseki, de a felső testét azért védte.
Amikor elmúlt a rángatózás közel hajolt a férfihoz és a fülébe súgta
- Ha elmersz menni, utánad megyek és felrúglak! - Carrie nehezen boldogult az érzelem kifejezésekkel, de mindig igyekezett. Soha nem tudott egy síró lányt megvigasztalni, vagy bátorító szavakat mondani. Nehezére esett bármilyen érzelmet is kifejezni.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerk: Dead Lady 2010-01-21 21:02:27
-Uristen!!! Kyane! mit történt vele?-megdöbbenve, s aggódva néz a férfira majd nővérére, majd kérdőn néz Quint-re hiszen ő jól ismeri Kyanet... ő tudja mennyit bír ki...Majd türelmetlenül Kyanehoz szökken, s látja h alig van magánál, s a teste telis- tele sérülésekkel, s valószínűleg rengeteg vért vesztett..., előkapja a legyezőit, a törmelékeket villámgyorsan elsöpri velük, majd egy zsebkést húz elő... s tenyerébe vág vele majd Carrie-hez és Quinthez fordul:-bízzatok bennem nem lesz semmi baja!-Carrie kérlek tartsd a fejét, Quint kérlek biztosíts árnyékot!!!!- Mei a fiú szájába csepegteti vérét. a fiú teste rángatózni kezd.-nyugi ez normális egy nap múlva kutya baja se lesz!-Takarjuk be valamivel, és vigyük gyorsan innen!!!
Szerk: Meimei 2010-01-21 20:07:17
beküldve: 2010-01-21 18:41:49
(#2430) - Igen, emlékszem Mei. - próbál morogni rá, de nem nagyon tud. - De nagyon finom volt a pillecukor!!! - vigyorog a lány, de abban a pillanatban hangos korgás tör elő Carrie felől. - Bocs, kicsit nagyon éhes vagyok már - pirul el a lány.
Amikor meglátja, hogy húga és Quint szemeznek, elmosolyodik, de azért elfordul, hogy ne zavarja őket.
Élvezi ahogy a lágy szellő simogatja.
Elindul észak felé, reméli, hogy most már elérnek egy éttermet és hogy jól belakhat.
Csak egy kis ideig sétált, mikor is észrevette Kyane-t. Épp, hogy a lány megörül a férfinak, már a következő pillanatban látja, hogy összeesik.
- Fenébe, Kyane! - kiállt fel a lány, majd odarohan és letérdel mellé. - Kyane! Kyane! - szólongatja a nő, de a férfi nem felel. - Ugye nincs baja? - kérdi a többiek felé. * Csak a fáradtság miatt legyen! * - könyörög magában a nő.
Amikor meglátja, hogy húga és Quint szemeznek, elmosolyodik, de azért elfordul, hogy ne zavarja őket.
Élvezi ahogy a lágy szellő simogatja.
Elindul észak felé, reméli, hogy most már elérnek egy éttermet és hogy jól belakhat.
Csak egy kis ideig sétált, mikor is észrevette Kyane-t. Épp, hogy a lány megörül a férfinak, már a következő pillanatban látja, hogy összeesik.
- Fenébe, Kyane! - kiállt fel a lány, majd odarohan és letérdel mellé. - Kyane! Kyane! - szólongatja a nő, de a férfi nem felel. - Ugye nincs baja? - kérdi a többiek felé. * Csak a fáradtság miatt legyen! * - könyörög magában a nő.
Szerk: Dead Lady 2010-01-21 18:42:32
beküldve: 2010-01-21 18:06:43
(#2429) Suhogás, sebesség, surranás, lökéshullám. Kyane mint egy veszet vad aki áldoztata után fut, szalad mint a szél, lábai nem állnak meg, a távoli végtelenség a célja. Kyane amint a falhoz és negy sebességgel neki megy, a fal megtartja és az erő amivel neki ment a falnak nyomot hagy a falon, egy nagyobb kráterszerű mélyedést hagy maga után. Mikor lepattan neki csapódik egy fának egyensen a gerincével, Kyane felordít és lecsuszik ülésbe és sírni kezd. Kyane-n az érzések uralkodnak, próbál a szenvedésen, félelmen túl tenni, h rájöjjön mitől van, Arcát kezébe temeti és zokog. Így megy egy 15-20 percen keresztül ,majd kizökkneti magát önmegszólításokkal h összekapja magát. Feláll, megtörli arcát, leporolja magát és lassan elkezd a fal mentén gyalogolni kezét épp h csak pár centire odatartva mintha meg akarná érinteni. Lassan megy, nem siet, érzései kezdenek lecsillapodni, egy idő után megáll a fal mellett egy oan helyen ahol egy nagy jel van. A fal felé fordul tekintetét a jelre szegezi, majd elkezd kézljeleket mutatni megállás nélkül. Reggel van, Kyane már térden állva és hulla fáradtan de még mindig a kézjeleket csinálja, mintha kínozná magát, de nem így van. Kyane előtt egy gyűrű fekszik a földön, szép arany színű, tele sárkány runás írással és Kyane csak mutatja a jeleket megállás nélkül. Hirtelen pár perc elteltével a keze megáll szemét becsukja majd kezét a gyűrűre teszi. Vmit motyogni kezd majd megjelenik körülötte türkiz kék valódi aurája és lassan a kezén át a gyűrűbe mennek. Pár perc elteltével Kyane össze ereje a gyűrűben landol. Felemeli a gyűrűt , az ujjára huzza feláll és elindul a torony felé. Kis vártatva megjelenik a fák közül és meglátja az elsurranó Carrie-t , Mei-t és Quint-et akik az egyik háztetőre érkezve vkit vagy vmit keresnek. Kyane lassan előjön majd mikor kiér a fényre összeesik, fáradt és nehéz testtel a földnek zuhan.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-21 18:16:50
beküldve: 2010-01-21 17:06:11
(#2428) -Köszönöm Carrie!!!-és ő is öleli Carrie-t.-" Mi az, hogy hisztis??? "- Mei huncutul vigyorog nővérére.-Emlékszel mikor egyszer eltévedtünk az erdőben és a legnagyobb problémád az volt h elfogyott a pillecukor? XD Hmm ha jobban belegondolok valami édesség jól esne nekem is^^. Ok Quint csak utánad! XD
A lány észreveszi h a férfi a teret fürkészi szemével...-hmm biztos azon gondolkodik hol lehet Kyane...sajnálom ami történt remélem nem haragszik nagyon.-gondolja Meimei
Mei egy pillanatra elvész Quint szemeibe, mint mikor a cica figyeli a szép fényes csengettyűt.A bók kizökkenti, elpirul.-ohh köszönöm!
A lány észreveszi h a férfi a teret fürkészi szemével...-hmm biztos azon gondolkodik hol lehet Kyane...sajnálom ami történt remélem nem haragszik nagyon.-gondolja Meimei
Mei egy pillanatra elvész Quint szemeibe, mint mikor a cica figyeli a szép fényes csengettyűt.A bók kizökkenti, elpirul.-ohh köszönöm!
beküldve: 2010-01-21 16:17:50
(#2427) -Hát én nem vagyok idevalósi de menjünk mondjuk arra!- bök kelet felé a jobb kezével. -Na jöttök?
*Merre lehet Kyane?*
Morfondirozott Quint. Feket hajába bele-belekapott a szél, a hold ezüstös sugara megcsillant az oldalán lévő tegezen.
-Na nem megyünk?-szólt és Meimei szemébe nézz.
*Hmm, az egyedek átlagos populációjához képest szép szemek.*
-Nagyon szép szemeid vannak Meimei, még észre se vettem. -Mintha megfagyott holdfény lenne. - szólt lágy hangon.
*Na, ez kell a nőknek aszzem...*
*Merre lehet Kyane?*
Morfondirozott Quint. Feket hajába bele-belekapott a szél, a hold ezüstös sugara megcsillant az oldalán lévő tegezen.
-Na nem megyünk?-szólt és Meimei szemébe nézz.
*Hmm, az egyedek átlagos populációjához képest szép szemek.*
-Nagyon szép szemeid vannak Meimei, még észre se vettem. -Mintha megfagyott holdfény lenne. - szólt lágy hangon.
*Na, ez kell a nőknek aszzem...*
Quint Weiss L'Markein
Szerk: A Tanú 2010-01-21 16:22:42
beküldve: 2010-01-20 21:02:18
(#2426) Carrie megnyugszik, amikor látja, hogy jobban van Meimei és már mosolyog is.
- Számomra sosem leszel szörnyeteg, hanem az én édes, kicsi húgom maradsz! - mondja Carrie, majd átöleli a lányt.
- Mi az, hogy hisztis??? - akad ki a megjegyzésen - majd vigyorogva ránéz húgára - Nem is szoktam hisztizni! De akkor tényleg együnk valamit, keressünk egy helyet. Quint nem ismersz itt egy éttermet? Mindegy, mit eszünk, csak kaja legyen!
- Számomra sosem leszel szörnyeteg, hanem az én édes, kicsi húgom maradsz! - mondja Carrie, majd átöleli a lányt.
- Mi az, hogy hisztis??? - akad ki a megjegyzésen - majd vigyorogva ránéz húgára - Nem is szoktam hisztizni! De akkor tényleg együnk valamit, keressünk egy helyet. Quint nem ismersz itt egy éttermet? Mindegy, mit eszünk, csak kaja legyen!
beküldve: 2010-01-20 20:43:02
(#2425) -Rendben akkor induljunk. Carrie mit ennél szivesen?- nézz a lányra. Érzi a félelmet egy kicsit, rendesen megijedhetett.
-Na megyünk? Jössz Meimei, kézenfogja a lányt és elindul arra amerre Carrie mondja.
*Hmm, már eléggé bizik bennem... ez jó*
-Na megyünk? Jössz Meimei, kézenfogja a lányt és elindul arra amerre Carrie mondja.
*Hmm, már eléggé bizik bennem... ez jó*
Quint Weiss L'Markein
-öö nem nem így értettem... :) Én?-elpirul, nem szokott hozzá h egy kicsit is törődnek vele srácok...eddig csak egy srác törődött vele, tőle kapta ezt az új létformát is...-köszönöm, remekül érzem magam, együnk!!!^^ ha nem is
vagy rosszul akkor is kell a vérpótláshoz, és nővérkémnek is kell még a végén hisztissé válik :P
vagy rosszul akkor is kell a vérpótláshoz, és nővérkémnek is kell még a végén hisztissé válik :P
Szerk: Meimei 2010-01-20 20:30:28
beküldve: 2010-01-20 20:23:01
(#2423) -Azt hiszed hogy én egy kis vérszivástól legyengülök? Na azt azért nem!- Nevet föl a srác, és megborzolja Meimei haját.
*Hát azért egy kicsit szédülök, na mindegy*
-Én jól vagyok, de Te biztos jól vagy? Nem akarsz pihenni?
Kérdezi aggódva Quint.Fekete haja tövébe aprócska izzadtságcsöppök gyöngyöznek.
*Hát azért egy kicsit szédülök, na mindegy*
-Én jól vagyok, de Te biztos jól vagy? Nem akarsz pihenni?
Kérdezi aggódva Quint.Fekete haja tövébe aprócska izzadtságcsöppök gyöngyöznek.
Quint Weiss L'Markein
Mei kezdi visszanyerni erejét, jót tett neki a kis uzsonna-Rémlik már.. a párbaj... a tétek... -Kyane várj!!!- kiált a lány...-Köszönöm!!!-Kyane szemébe néz- Szeretném ha tanítanál... :)
Quint-re pillant, majd a nyakára...-Jajj ne haragudj Quint!!! Nem szokásom így elhúzni az evést...Jól vagy? Az emberek ilyenkor legyengülnek pár órára míg a tetsük nem pótolja a hiányt...-néz aggódva a fiúra.
-igen jót fog tenni neked ha eszel az visszaadja az erőd. várj segítek bemenni, nyugodtan támaszkodj rám.
Carrie-re néz...-Nővérem...bocsáss meg... mióta a szüleink, a gyilkosság... azóta...ilyen szánalmas vérszomjas szörnyeteg vok...
-Köszönöm Carrei,-néz hálásan,s egyben bocsánatkérőan nővérére.-de én már jól vagyok...Quint miatt viszont aggódom, kicsit sokat vettem tőle...és neked is enned kell, menjünk szerezzünk valami rendes kaját!! :)
Quint-re pillant, majd a nyakára...-Jajj ne haragudj Quint!!! Nem szokásom így elhúzni az evést...Jól vagy? Az emberek ilyenkor legyengülnek pár órára míg a tetsük nem pótolja a hiányt...-néz aggódva a fiúra.
-igen jót fog tenni neked ha eszel az visszaadja az erőd. várj segítek bemenni, nyugodtan támaszkodj rám.
Carrie-re néz...-Nővérem...bocsáss meg... mióta a szüleink, a gyilkosság... azóta...ilyen szánalmas vérszomjas szörnyeteg vok...
-Köszönöm Carrei,-néz hálásan,s egyben bocsánatkérőan nővérére.-de én már jól vagyok...Quint miatt viszont aggódom, kicsit sokat vettem tőle...és neked is enned kell, menjünk szerezzünk valami rendes kaját!! :)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-21 16:51:41
beküldve: 2010-01-20 20:12:50
(#2420) Carrie csak némán áll, és figyeli az eseményeket. Nem szól bele, nem lenne igazságos. Amikor Meimei rosszul lesz és a földön landol, megijed és egyből oda rohan. Mikor Quint vért ad neki, megnyugszik és lehajol hozzá
- Remélem jobban vagy. - néz rá aggódó szemekkel.
Érzelmeit eltakarja, hogy még véletlenül se lássa senki, hogy majd meg bolondult a harc alatt, fél, hogy bármelyiknek is baja esik.
- És soha többet nem akarok ilyen harcot! - mondja komolyan a lány.
Még Kyane felé sem nézett, a férfi már el is tűnt.
- Remek... - morog egyet maga elé.
- Gyere, Meimei, menjünk fel a szobába és pihenjünk le! - és a kezét nyújtja, hogy felsegítse. - Majd később eszek! - mondja Carrie.
- Remélem jobban vagy. - néz rá aggódó szemekkel.
Érzelmeit eltakarja, hogy még véletlenül se lássa senki, hogy majd meg bolondult a harc alatt, fél, hogy bármelyiknek is baja esik.
- És soha többet nem akarok ilyen harcot! - mondja komolyan a lány.
Még Kyane felé sem nézett, a férfi már el is tűnt.
- Remek... - morog egyet maga elé.
- Gyere, Meimei, menjünk fel a szobába és pihenjünk le! - és a kezét nyújtja, hogy felsegítse. - Majd később eszek! - mondja Carrie.