Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Én is sok embert ismertem meg a szerepjátékoknak köszönhetően, többek között a leendő lakótársamat is, akihez, ha minden jól összejön munka ügyben, akkor felköltözök pestre.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-22 22:36:47
(#2539) Ahol én játszok ott sokakkal szoktunk találkozni nyaranta, pedig szanaszéjjel lakunk az országban. Persze aki felhívott az oldalra, itt lakik tőlem párszáz méterre, szóval sokat nyúzzuk egymást, hiába, születésünk óta össze vagyunk zárva XD
Hála ennek a szerepjáték oldalnak, sok barátra szert tettem, és sokkal nyitottabb lettem mások felé.:) Na meg persze, ők is olyan hülyék mint én, sőt némelyikük még talán jobban is XD Sokat lehet velük baromkodni
Hála ennek a szerepjáték oldalnak, sok barátra szert tettem, és sokkal nyitottabb lettem mások felé.:) Na meg persze, ők is olyan hülyék mint én, sőt némelyikük még talán jobban is XD Sokat lehet velük baromkodni
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 22:33:02
(#2538) Igen, ismerem, habár nem nézem, bár gondoltam, hogy majd valamikor nekikezdek. Én régebben játszottam M.A.G.U.S.-sal is, haveri társaságban. Eddigi életem legszebb nyarait töltöttük el haverokkal szerepjátékozva :)
Persze azért voltak más élményeim is nyaranta, mint fesztiválok, meg hasonlók, de ezek maradtak meg legkedvesebb emlékként.
Persze azért voltak más élményeim is nyaranta, mint fesztiválok, meg hasonlók, de ezek maradtak meg legkedvesebb emlékként.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-22 22:22:51
(#2537) Ja, amúgy igen, egy Fairy Tail-es oldalon játszok, aminek az animéje ugyebár mágusokról szól.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Hát nem is arra gondoltam, hogy itt, hanem hogy amúgy.
beküldve: 2013-03-22 14:05:01
(#2534) Én ITT nem :o
beküldve: 2013-03-22 11:15:58
(#2533) Amúgy a topik címében szereplő M.A.G.U.S. szerepjátékkal játszott itt valaki?
Szerk: A Márk 2013-03-22 11:16:10
beküldve: 2013-03-17 21:16:44
(#2532) Nekem is sok a szabadidőm, gondolkodni is néha kissé túl sokat gondolkodok (néha meg egyáltalán nem XD) de még nem tértem ki erre a részlegre
Nos ha az ember sokat van egyedül, akkor sok mindenről van lehetősége ill. jut eszébe elgendolkodni...
-
beküldve: 2013-03-17 21:03:13
(#2530) imigyen még sosem jutott eszembe megvizsgálni a dolgot, de teljesen igazatok van
beküldve: 2013-03-16 12:33:13
(#2529) Szerintem senki nem csípi őket, csak az az egy személy akit a tükörbe nézve látnak. Viszont az agresszív megoldás sem célra vezető, mert még ha tegyük fel egy meg is ijedne tőled akkor jön a következő, de a gyakoribb szerintem az, hogy ezeknek annyi eszük sincs hogy egy pofonból levonják a célzást. Az értelmes beszédet se tudom javasolni mert az még úgyse jut el az agyukig. Csak azt tudom ajánlani, hogy ne törödj velük, mondván hogy te úgy is jobb vagy mint az ilyen emberek és nem érné meg lemenni az ő szintjükre.
Na meg sok esetben az emberek azért kezdenek el valakivel bunkózni, mert irigykednek.
Na meg sok esetben az emberek azért kezdenek el valakivel bunkózni, mert irigykednek.
-
Szerk: C-san 2013-03-16 06:49:43
beküldve: 2013-03-15 23:17:29
(#2527) sajnos:/ az ilyeneknek én csak egy jól irányzott pofont tudnék adni, nem csípem az ilyen embereket..
beküldve: 2013-03-15 21:32:50
(#2526) Honfoglaló topic lett ebből?
Akkor én mondom, hogy nyolcadikos korom óta nem honfoglalóztam, az meg asszem *gyors fejszámolás* kb. öt éve volt már.
A bunkókkal kapcsolatban meg DÍvának igaza van: Mindenütt összefuthatsz velük, mert sajnos egyszerűen túl sok van belőlük.
Akkor én mondom, hogy nyolcadikos korom óta nem honfoglalóztam, az meg asszem *gyors fejszámolás* kb. öt éve volt már.
A bunkókkal kapcsolatban meg DÍvának igaza van: Mindenütt összefuthatsz velük, mert sajnos egyszerűen túl sok van belőlük.
-
Szerk: C-san 2013-03-15 21:48:55