• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Ruróni Kensin
Segítség!!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2010-02-11 18:19:08
(#2501)
Dead Lady
Dead Lady
[ Gyalog ]
Hirtelen fordul vissza a lány, amikor rosszat sejtve, kigúnyolja a hugát, majd egy sátáni vigyorral előttük alakul át számára teljesen ismeretlen démonná.
- Te jó Isten! - képed el e a lány - Te mi a fene vagy?
Maszk borítja be a férfi arcát és fekete angyalszárnyak röpítik a magasba.
Carrie a sokktól földbe gyökerezett lábakkal nézi végig, ahogy a férfi egy szempillantás alatt eltűnik, még felébredni sincs ideje, hogy megállítsa.
- Fenébe! Ki ez a dög? - áll szájtátva, minden előbbi érzése eltűnt és csak egyenesen a döbbenet maradt.
- Te idióta Kyane! - morgolódik magában Carrie - Ki a fenét akasztottál ránk?
- Most mit csináljunk? - néz Meimei-re, valamilyen választ várva tőle és persze a megoldást is.

Tu me fais craquer, mon chardomeret...
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-02-11 18:10:16
(#2500)
Dead Lady
Dead Lady
[ Gyalog ]
Éledj, te haldokló fórum!!!!!!! Visszatértem!!!!
Na jó, akkor kezdjünk bele a levesbe, folytassuk!

beküldve: 2010-02-07 15:06:46
(#2499)
Kyane
Kyane
[ Gyalog ]
Komolyan mondom felháborító dolog amit műveltek XDXD azt hittem nélkülem is jól fog menni a dolog ennek ellenére úgy érzem mintha hiányozna vmi amitől menne tovább a szerep. Nem hibáztatlak titeket mert nem a ti hibátok inkbb az enyém h nem tok gyakran írni egyes esetek miatt és egybk is most kell egy kis szünet mert szétrobban az agyam ettől a sok hülye humán tantárgytól XDXDXDXD o_O XD hát igen inkbb tömöm magam a matekkal fizikával a fejem mint h történelmet tanuljak XDXD na mind1 most megyek mert LÁNGOS POWA XDXD *-**-* és éhes vok. Hiányoztok egybk mind skacok (Mei Carrie Quint) az életben bár Quint-tel tok talizni péntekenként de úgy érzem h most elveszítettem a felétek nyujtott bizalmamat h mennyire vok én megbízható és most egy időre csönd fog uralkodni rajtam. Ne haragudjatok ....
Csók Kyane

Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-02-01 19:11:37
(#2498) Válasz Nezumi (#2497) üzenetére
A Tanú
A Tanú
[ Gyalog ]
Én erre azt szoktam mondani: ha unod az életed legyél öngyilkos, de ha ráérsz meghalni elég lesz jövőre.

o.o
Kösz a tippet! Én még ráérek!

-_- Beteg....

Amugy jobbulást.

Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-31 18:28:39
(#2497) Válasz Morduk (#2496) üzenetére
Nezumi
Nezumi
[ Rászokóban ]
Én erre azt szoktam mondani: ha unod az életed legyél öngyilkos, de ha ráérsz meghalni elég lesz jövőre.

o.o
Kösz a tippet! Én még ráérek!

Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2010-01-31 18:27:26
(#2496) Válasz Nezumi (#2495) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-31 18:20:39
(#2495)
Nezumi
Nezumi
[ Rászokóban ]
Éledj!Éledj!Éledj!
De unom már az életet! Istenkém, majdnem megéltem 18 évet, és már most unom!!! Mi lesz még???

Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2010-01-31 18:14:30
(#2494)
Dead Lady
Dead Lady
[ Gyalog ]
Nem halt meg!!!! Csak itthon csöndesen haldoklom a náthában....és ilyenkor nem nagyon tudok írni..

beküldve: 2010-01-30 21:12:47
(#2493) Válasz A Tanú (#2492) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Meg

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-30 21:06:50
(#2492)
A Tanú
A Tanú
[ Gyalog ]

Meghalt a forum?

Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-27 20:21:13
(#2491) Válasz Calintz (#2490) üzenetére
Meimei
Meimei
[ Új arc ]
Meimei alig hisz a fülének... hátrál a fiútól-Mi történt veled Calintz? H félhetsz két ilyen alaktól? Te az egyetlen élő tiszta vérű vámpír? És hova lett a hideg vérű éned? aki sose veszíti el a fejét mindig nyugodt, és gondolatai messze másoké felett szárnyalnak? Kivé lettél? Nem így ismertelek...

Szerk: Meimei 2010-01-27 20:21:30
beküldve: 2010-01-27 19:54:40
(#2490)
Calintz
Calintz
[ Új arc ]
Calintz elmosolyodik Mei által hallotatkra és kicsit zavarba jön.
- Hát..... =^^= azé nem minden lény erejét ismerem és Kyane jól mondta ezt nem lehet másképp orvosolni ....Amit pedig Mr. Quint mondott kimondottan bók az ő szájából.... -mondja Meit átölelve, megcsókolja gyengéden majd a szemébe néz- én se tudok még sok mindent.... és nem indokolatlanul mondanak dolgokat Kyane és Quint ... ők nem... a hallottak alapjaán amit assassoriai éveik alatt itt töltöttek igen is magasan csinálták ... két kiváló Ex-Assassin.... nem ismeritek még őket ... bár nem vitatom h Kyane-t legyőzném..... sok mindent hallottam rólad de kevest mutatsz azt tom... mint ha rejtegetnél vmit...de kitudja h csak a szája jár-e vagy sem.... HALLOD..?? SOSEM GYŐZHETSZ LE.... - kiállt oda Kyane-nek.
Calintz sóhajt egyet majd jobban magához öleli Mei-t.
- Ostoba .... nem tud semmit... nem lehet látni nyomát... mondják h híres Qunit-tel együtt.... de csak papírok élő ember vagy lény még nem látta őket úgy harcolni mint mikor gyilkoltak ... soha.... de ki tudja...?? -töpreng Calintz- vmi még is zavar a fiúban, mintha nem mondana el mindent, mintha titkol vmit....de egyszer harcra kerül a sor nem hagyom nyerni... - mondja Calintz határozottan.

beküldve: 2010-01-27 19:30:07
(#2489) Válasz A Tanú (#2488) üzenetére
Meimei
Meimei
[ Új arc ]
Mei csöndbe figyeli az eseményeket, meg se moccan, megmerevedik. Nem szól bele többet. Látja h nagyon okosnak érzi magát Kyane, és inkább elhúz és itt hagyja Carriet minthogy végighallgassa Calintzt aki hatalmas tudásával és varázserejével, s az összes erő és lény ismeretével könnyedén segíthene a problémáján, hisz a lány látta már a gyakorlatban a férfit, tudja h ez a specialitása(többek között Memei is általa lett különleges lény, és az erejéhez is ő jutatta)...-Chh, felfuvalkodottak!!! Mei nem lepődik meg Quint-ten hisz már egy ideje gyanús ez a sok mézes-mázas jelenet neki amit a srác alakított...-Hát istenem, ez van. És?XD
Miért érdekelne mit gondolsz rólam? Hisz nem vagy te senkim és soha nem is voltál... Calintz-senpait meg ne becsméreld, különben letörlöm azt az öntelt mosolyt az arcodról!-.-Véleményem szerint mindkettőtöknek túl nagy a mellénye, indokolatlanul...

Szerk: Meimei 2010-01-27 19:51:16
beküldve: 2010-01-25 22:08:07
(#2488)
A Tanú
A Tanú
[ Gyalog ]
Quint végignézi a jelenetett.
*Na menjünk már... Ne Dramatizáljatok, áá, meghalok wááá, na csók az asszonynak és menünk máááááár...*
Quint körülnéz mégegyszer az arcokon.
Majd behunnya a szemét. És a kezével egy ajtót formál.
-Uram, csak ön után.- engedi elölre Kyanet.
-Ja és Meimei, nem érdekelsz, gondoltam tud.És te se, te meg föképp nem. - mutat Calnitzra. Majd felnevet. És szétszakad a köpeny rajta, kinyilnak hatalmas fekete angyalszárnyai.A szeme elkezd narancssárgán izzani, az arcán egy fekete maszk anyagiasul.
-Az egész színjáték volt, csupán.-énekeli. Majd kacsint és eltünik a kapuba.

Quint Weiss L'Markein
beküldve: 2010-01-25 21:41:58
(#2487)
Dead Lady
Dead Lady
[ Gyalog ]
A lány végig hallgatja a férfit, semmi érzelmet nem mutat, de belül már szenved.
Mikor Kyane egy gyűrűt húz a lány ujjára, csak csöndesen nézi.
Ugyan megcsókolja a lány kézfejét és rá is kacsint a férfi Carrie-re, de a lány továbbra is némán áll és figyeli őt.
Nem szól semmit, majd mikor elfordul a lánytól és elindul Kyane a kapu felé, arcán egy könnycsepp gurul végig. Csak egy.
- Hazudsz! Nem kell a segítséged! - csak ennyit mond a lány maga elé, hogy épp még hallja a férfi és ő is elindul az ellenkező irányba.
- Nélküled is boldogulok! - szinte már csak magának mondja, de tudja, hogy ő is hallja.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>