Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Kár. Tetszett az a rész amit olvastam... Na de biztos amiket helyette írtál azok is jók :)
Tervben van, hogy folytatom mostanában, csak most épp egy d*gós történetet írtam (fogadásból), és még javítanom kell azon is :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2014-04-21 20:32:16
(#2554) *integet Misaki Meinek* Jó téged is újra aktívnak látni.
Ja és nem ismerem azt a játékot, de nem gond az: mint korábban írtam már, kerülöm az MMORPG játékokat.
Ja és nem ismerem azt a játékot, de nem gond az: mint korábban írtam már, kerülöm az MMORPG játékokat.
-
beküldve: 2014-04-21 02:40:09
(#2553) Jó hogy téged is lehet látni erre C-san.
Tényleg elég kihalt volt manapság az oldal...
Én mostanság az Aura Kingdom nevű játékkal szórakozom, nem tudom estleg ismeri-e valaki?
Elég jó, pénz inkább csak az extrákhoz kell, kinézethez (mindenféle öltözet, szárnyak stb)
(rég jártál erre, ...akárcsak én )
Tényleg elég kihalt volt manapság az oldal...
Én mostanság az Aura Kingdom nevű játékkal szórakozom, nem tudom estleg ismeri-e valaki?
Elég jó, pénz inkább csak az extrákhoz kell, kinézethez (mindenféle öltözet, szárnyak stb)
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2014-04-21 02:43:23
Kár. Tetszett az a rész amit olvastam... Na de biztos amiket helyette írtál azok is jók :)
-
Szerk: C-san 2014-04-16 04:54:45
Update: Majd el felejtettem pedig akartam kérdezni: a Juno-val, hogy haladsz? Még mindig írod, nem?
Sajnos, mostanában nem szakítottam rá időt, helyette írtam minden féle mást.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az igazat megvallva mostanában ezt is hanyagolom, vannak fontosabb dolgaim (mint pl készülni az érettségire). De azért gratulálok ehhez a gyűjteményedhez is :)
Update: Majd el felejtettem pedig akartam kérdezni: a Juno-val, hogy haladsz? Még mindig írod, nem?
-
Szerk: C-san 2014-04-14 20:08:22
Mivel szoktál játszani, az asztaliak közül (amúgy szerepjáték könyvekből is van egy kissebb gyűjteményem XD)?
...inkább maradok a papír alapú, asztali szerepjátékoknál.
Dettó, vagy esetleg a fórumosnál (ott sem lehet pénzzél előnyt szerezni).
-
Ennyi. Én is inkább maradok a papír alapú, asztali szerepjátékoknál.
Manapság játszik valaki valamilyen (MMOMRPG) játékon?
Úgyse aktív itt manapság senki, no de nem baj azért még válaszolok: Én nem játszok ilyenekkel mert talán egy két kivétellel mindegyik úgy működik, hogy az élvezheti igazán, aki hajlandó rendes pénzt is rááldozni, én viszont sajnálom az ilyenre a pénzt.
-
tetszik az aláírásod
kár hogy már nem fogod megtudni
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....??
miért nem nekem jutott előbb eszembe
kár hogy már nem fogod megtudni
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....??
miért nem nekem jutott előbb eszembe
Ne hidd azt itt vagyok MÉG
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2014-03-03 18:50:58
beküldve: 2014-03-02 23:14:33
(#2544) Manapság játszik valaki valamilyen (MMOMRPG) játékon?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-23 18:55:32
(#2543) "A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Köszi. Szükség lesz rá :P
beküldve: 2013-03-23 00:55:43
(#2541) Sok sikert!:)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."