Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Háth az az igasság hogy ehhez egy nap nem elég... Minimum 5-6 orát igényel a legrövidebb modul deh annyi idö meg nem marad az egyéb tevékenységek mellett mert hát nem magusozni megy az ember a conra
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-23 19:27:56
(#2266) Ha conon leszel akkor ott játszhatunk XD csak cipeljél mást is. Én senkit nem ismerek itt aki játszana ilyet. Még animéseket is a föld alól kelett elő ásnom.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-23 19:24:56
(#2265) Hát ha 3 évvel ez előtt szólsz akkor játszhattunk vólna XD De már elköltöztünk De szerintem is találsz itt valakit...legalább egy embert xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Pedig biztam benne hogy errefelé laksz ugy láttam érdekel a dolog mind1 hát remélem találok valamit osztálytársam meg egy ismerősőm játszana 3 an vagyunk eddig de ez még mindig kevés...
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Nekem az egy kicsit messze van, de biztos találsz valakit.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 19:17:40
beküldve: 2009-06-23 19:13:19
(#2262) Nekem van M.A.G.U.S. szerepjáték könyvem ^^ bátyám nyomatja a kártyajátékot is meg van D&D is tök jo össze szoktunk ülni igy 5-en és néha játszunk most is össze akarok hozni egyet csak hát már nem nagyon akar jönni senki Valaki lakik Veszprém felé? Mer akkor beszállhatna
beküldve: 2009-06-23 19:08:50
(#2261) Ezt mindíg kiakartam próbálni! Hogy kell?
Nem kéne egyből nekem ugrani és mindent összehasonlítgatni! Eszembe jutott, én meg leírtam! Jobb nevek amúgy se jutottak az eszembe! Nem fogok elővenni egy "japán nevek" szótárat!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-21 12:32:34
Hát nekem ez nagyon is Narutósnak tűnik...
Ninja: Hát ez alapból.
Pein: Hát ő is szerepel.
Álom: Hát amott is van Naruto álom.
Ninja: Hát ez alapból.
Pein: Hát ő is szerepel.
Álom: Hát amott is van Naruto álom.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egyenlőre még csak álom, mert jó, oké, hogy ninja, de még jobb akar lenni! ÉÉrthető?
Am sztem ezt a szerepjátékot jobb volna MSN-en megoldani, mert ott azonnal lehet válaszolni és mindenki csak 1 szerepet játszana el (mondjuk a külső tényezőket is lehet befolyásolni).
Am sztem ezt a szerepjátékot jobb volna MSN-en megoldani, mert ott azonnal lehet válaszolni és mindenki csak 1 szerepet játszana el (mondjuk a külső tényezőket is lehet befolyásolni).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-23 19:17:17
lenne egy érdekesség is!
Foglalkozása: Ninja.
Legnagyobb álma h jó nindja legyen
Nos akkor álom vagy már az?
Foglalkozása: Ninja.
Legnagyobb álma h jó nindja legyen
Nos akkor álom vagy már az?
Szerk: Morduk 2009-06-21 09:06:44
beküldve: 2009-06-21 08:53:31
(#2256) Én is mondhatok 1 karaktert?
Név: Sashi Nara (Sashi-fordítás: Andrea)
Kor: 15
Foglalkozás: ninja
Különleges képesség: egy hatalmas erejű mágikus erőt birtokol, amit profin képes irányítani.
Szülei: Pein Nara, anyját nagy erejű ninják ölték meg.
Fegyverei: kunaiok, dobótűk, shurikenek, ostor, egy mágikus erejű kard és egy úgyszint ezekkel a tulajdonságokkal rerndelkező tőr, amit nagyapja hagyott rá.
Szereti: A Lasagne-t, a tengerpartot, a fekete színe.
Utálja: A bogarakat, a gusztustalan dolgokat, a rossz embereket.
Legnagyobb álma: hogy jó ninja legyen. Ezenkívül szeretne szerelmes is lenni.
Név: Sashi Nara (Sashi-fordítás: Andrea)
Jobb név nem jutott eszembe
Kor: 15
Foglalkozás: ninja
Különleges képesség: egy hatalmas erejű mágikus erőt birtokol, amit profin képes irányítani.
Szülei: Pein Nara, anyját nagy erejű ninják ölték meg.
Fegyverei: kunaiok, dobótűk, shurikenek, ostor, egy mágikus erejű kard és egy úgyszint ezekkel a tulajdonságokkal rerndelkező tőr, amit nagyapja hagyott rá.
Szereti: A Lasagne-t, a tengerpartot, a fekete színe.
Utálja: A bogarakat, a gusztustalan dolgokat, a rossz embereket.
Legnagyobb álma: hogy jó ninja legyen. Ezenkívül szeretne szerelmes is lenni.
Szerk: Sashi 2009-06-21 08:59:09
beküldve: 2009-06-11 15:07:36
(#2255) Hmm. Én inkább valami Fight 4everret szeretnék! Ki szavaz arra hogy kezdjünk egy újjat? Hát ha nincs senki akkor is megkezdem! Ha meg vannak azok folytathatják!
Epilógus:
A földön megjelen az ember... Majd egyre jobban okosodik.. Királyok, csaták, vér, és minden más követi útjukat... Aztán nagy súly érkezik! Megszületik Jézus! Ekkor elindul az idő, és megkezdődik idő számításunk is!..... 1456 körül járunk... A két fél összecsap! Az Idol klán a Hindji (Hindzsi) klán ellen... Az Idol klán veszít... ....1560 a Hindji klánt kivégzik... ...Az uralkodók mindent tagad... ...A Jogos klánok kapják a Hindji klán nagy palotáját... ...De melyik a jogos klán?... ...A uralkodók nem tudnak dönteni... ... Íme itt kezdődik történetünk... ...1561 körül... ...Az uralkodók egy nagy versenyt rendeznek, hogy eldöntsék melyik kláné legyen a palota... Történetünk a Shinaga (Shinágá) klánról szól...
Epilógus:
A földön megjelen az ember... Majd egyre jobban okosodik.. Királyok, csaták, vér, és minden más követi útjukat... Aztán nagy súly érkezik! Megszületik Jézus! Ekkor elindul az idő, és megkezdődik idő számításunk is!..... 1456 körül járunk... A két fél összecsap! Az Idol klán a Hindji (Hindzsi) klán ellen... Az Idol klán veszít... ....1560 a Hindji klánt kivégzik... ...Az uralkodók mindent tagad... ...A Jogos klánok kapják a Hindji klán nagy palotáját... ...De melyik a jogos klán?... ...A uralkodók nem tudnak dönteni... ... Íme itt kezdődik történetünk... ...1561 körül... ...Az uralkodók egy nagy versenyt rendeznek, hogy eldöntsék melyik kláné legyen a palota... Történetünk a Shinaga (Shinágá) klánról szól...
Szerk: Morduk 2009-06-11 15:09:54
Bárhogy lehet folytatni?
No mind1 beszállok:
Kimentek és találkoztak egy szegény emberrel.
- Te meg ki vagy? - kérdezte a lány.
- Engem úgy hívnak hogy: Kajou Kinji (Kiss László) - mondta az ember. Megismerkedtek de a lány nem nagyon örült hogy pont egy szegény ember az úgymond ,,haver"-
ja de, milyen különös pont neki. A lány elszaladt a 2 fiú utána akart volna szaladni de Kinji megálította:
- Hagyjátok. Kell neki egy kis idő. Hagy aludja át ez az egészet. - mondta Kinji. A lány otthon gondolkodik
és átgondolja ezt az egész zűrzavart. - Na de miért pont
egy ilyen ,,szegény" ember? - gondolja magában.
Hirtelen rájött az igazságra és megkereste.
- Te vagy az ugye? - kérdi a lány Kinji-t mikor már megtalálta. - Honnan jöttél rá? - és levette az ál testét.
- Nem emlékszel hogy jártál? Ígyis alig tudsz mozdulni anélkül a áltest nélkül. - mondta a lány. - Ez igaz. -
mondta Kinji. A két fiú megkérdezte: - Valaki megmagyarázná mi történt? - Rendben. Ismerem
Kinji-t. Elsőnek nem ugrott be a neve de, tudom miért.
Mert megváltoztatta. Ő, igazából a rokonom. Balesete
volt így úgy döntött a mi rokonságunk hogy ál szerveket
adunk neki. De ő megszökött este és megváltoztatta a nevét. Felvett egy áltestet és így mászkált a világban.
Aztán egyik nap bekopog a rendőrség hogy nem találták
meg a fiút. 10 évvel később vagyis most végre találkoztam vele, mint egy szegény emberrel. - mondta a lány.
- Aztaa...ebből akár film is készülhetne. - mondta a két srác.
5 percel később a Kinji elmondta hogy mit érzett mikor
azt a döntést hozta a rokonság hogy műszerv kell neki:
- Hirtelen megijedtem. De végülis szembesültem az igazság-
gal utáltam az ál testemet.
No mind1 beszállok:
Kimentek és találkoztak egy szegény emberrel.
- Te meg ki vagy? - kérdezte a lány.
- Engem úgy hívnak hogy: Kajou Kinji (Kiss László) - mondta az ember. Megismerkedtek de a lány nem nagyon örült hogy pont egy szegény ember az úgymond ,,haver"-
ja de, milyen különös pont neki. A lány elszaladt a 2 fiú utána akart volna szaladni de Kinji megálította:
- Hagyjátok. Kell neki egy kis idő. Hagy aludja át ez az egészet. - mondta Kinji. A lány otthon gondolkodik
és átgondolja ezt az egész zűrzavart. - Na de miért pont
egy ilyen ,,szegény" ember? - gondolja magában.
Hirtelen rájött az igazságra és megkereste.
- Te vagy az ugye? - kérdi a lány Kinji-t mikor már megtalálta. - Honnan jöttél rá? - és levette az ál testét.
- Nem emlékszel hogy jártál? Ígyis alig tudsz mozdulni anélkül a áltest nélkül. - mondta a lány. - Ez igaz. -
mondta Kinji. A két fiú megkérdezte: - Valaki megmagyarázná mi történt? - Rendben. Ismerem
Kinji-t. Elsőnek nem ugrott be a neve de, tudom miért.
Mert megváltoztatta. Ő, igazából a rokonom. Balesete
volt így úgy döntött a mi rokonságunk hogy ál szerveket
adunk neki. De ő megszökött este és megváltoztatta a nevét. Felvett egy áltestet és így mászkált a világban.
Aztán egyik nap bekopog a rendőrség hogy nem találták
meg a fiút. 10 évvel később vagyis most végre találkoztam vele, mint egy szegény emberrel. - mondta a lány.
- Aztaa...ebből akár film is készülhetne. - mondta a két srác.
5 percel később a Kinji elmondta hogy mit érzett mikor
azt a döntést hozta a rokonság hogy műszerv kell neki:
- Hirtelen megijedtem. De végülis szembesültem az igazság-
gal utáltam az ál testemet.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-30 20:28:24
*mások is szálljanak be:) kezd érdekes lenni a dolog: gonoszt, szépet, jók, bénát, öreget, fiatalt, kicsit, bármilyen karaktert, de játszatok!^^ légyszi!!*
Akkor beszálhatok??? Lécci!