Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-19 16:02:43
(#16796) Hppá...kicsit elcseztem az írást Szóval kíváncsi vagyok egy igazi Vadmacskára!Hajrá
Zoe!Na mutasd magad kíváncsi vagyok egy igazi vasmacsra Háháááá!!!
vasmacs? -az szetm a vasmacska röviditése, ami a hajókon van. honnan mutassak én olyat te. XD.
Jéééé. nem szóltam? Pedig akartam.
Na most előveszem a gitár füzetet, amig ahzt nem nézem meg, a kották közelébe se megyek. remélem nincs túl sok minden hagyva. *kiszedi az egyik gitártokot, és nyitja a füzetet.*
ÁÁÁÁJJJÁÁÁÁÁÁ.....-S akura féle kiáltás.
*közelről nézi a füzetet*ez nem igaz
*mégközelebbről betűzi*-ilyen nincs
*szemüveggel*-ez kész*
*orra a papiron*- 4 skála! 3 gyakorlat! 4 darab!!!!!!!!! *kikészült, ennyi. vki koporsót rendeljen*
Na most lássuk milyen nehezek......
Na most előveszem a gitár füzetet, amig ahzt nem nézem meg, a kották közelébe se megyek. remélem nincs túl sok minden hagyva. *kiszedi az egyik gitártokot, és nyitja a füzetet.*
ÁÁÁÁJJJÁÁÁÁÁÁ.....-S akura féle kiáltás.
*közelről nézi a füzetet*ez nem igaz
*mégközelebbről betűzi*-ilyen nincs
*szemüveggel*-ez kész*
*orra a papiron*- 4 skála! 3 gyakorlat! 4 darab!!!!!!!!! *kikészült, ennyi. vki koporsót rendeljen*
Na most lássuk milyen nehezek......
Szerk: Zoé 2009-03-19 16:00:48
beküldve: 2009-03-19 15:50:41
(#16792) te jóóó ég te jjóóó éééééég ! csak most veszem ászre h tök rég gyalog vok . Sőt már akk is az voltam mikor Aizen azt mondta , h nekem nem bármit mer új arc vok !!! HÁÁÁÁÁHHHÁHÁHÁHÁHÁHIHI HIHIHIHIIIIIIIIIHÁJUPPPPPPIIIII IIIIII!
na? senki nem örül az (kár)örömömnek ?
na? senki nem örül az (kár)örömömnek ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-19 15:59:46
Aucs.
Hé, ak nem él a csomagtartó-duna-betoncipő terv? pedig milyen szép látvány lett volna hajnalban az a vizivulkán.
Hé, ak nem él a csomagtartó-duna-betoncipő terv? pedig milyen szép látvány lett volna hajnalban az a vizivulkán.
beküldve: 2009-03-19 15:46:03
(#16790) Ohaio!!!
Na hogy vagyunk?
Zoe:tegnapit nem felejtettem ám
Miho:Undorító a tag...én szépoen felszeletelném...de közben tápolom egy kis benzinnel hogy azért nehogy szomjan maradjon...na de tényleg remélek megírtad neki hogy
Vagy valami hasonlót
Na hogy vagyunk?
Zoe:tegnapit nem felejtettem ám
Miho:Undorító a tag...én szépoen felszeletelném...de közben tápolom egy kis benzinnel hogy azért nehogy szomjan maradjon...na de tényleg remélek megírtad neki hogy
Kurv@ anyád te aberált f@asszopó
Vagy valami hasonlót
beküldve: 2009-03-19 15:38:44
(#16789) a bátyám feltette a vámpír fogakat és draculázott 1 kicsit
dzirun : és te még csak olvastál róluk naon szomorú
mondjátok csak , szerintetek mi a ponam töve ,?
dzirun : és te még csak olvastál róluk naon szomorú
mondjátok csak , szerintetek mi a ponam töve ,?
Szerk: Zabpehely 2009-03-19 15:41:40
én emlékeztem, mer már írtad, csak szeretek embereket idegesíteni néha
egy hasonlóság.
én emlékeztem, mer már írtad, csak szeretek embereket idegesíteni néha
Zabi: ez elég durva
Zabi: ez elég durva
-
Szerk: ∂z 2009-03-19 15:32:10
Nem vagyok dühös. Lehet annak tűnök ahogy irok.
Most utoljára szal jegyezzétek meg:
Remélem elég tartalmas leirás.
Z.p.:értem én. ha a közeledben lennék, lehüteném én őket.
Most utoljára szal jegyezzétek meg:
Romániai vaok, És falusi. ha ismeritek Gelencét, ak ott lakom. ha nem, irjátok be a wikibe v google-ba vagy mit tom én. szép szövegek vannak. Közel lakom sepsiszentgyörgyhöz -ahová suliba akarok menni- és brassóhoz. jelenleg kézdivásárhelyre járok iskolába.
Remélem elég tartalmas leirás.
Z.p.:értem én. ha a közeledben lennék, lehüteném én őket.
Szerk: Zoé 2009-03-19 15:31:42
Engem nem mernek beárulni mer ahogy mennének utánukszólok: na tessék, és ti beszéltek nekem? Fiú létetekre megver egy lány és még mentek árulkodni. Átmentetek a szivárvány alatt barbibabák? -stb. ak meg meggondolják, h saját magukat szégyenitik, és a tanárok se hinnék el rólam h annyira verekedős vaok. XD *kisangyal*
ugyan mindenre van válasz ! és ha a közösség úgy dönt akk nem ciki . és ez a séma uralkodik : ciki úgy hozzám szólni ,hogy az ne legye bántó ? akkor ordítsunk a képibe ,h csak úgy nyekkenjen ! és ha gyurcsányoznak az utcára a tibeti tüntetéskor( iskolával szemben kínai követség) akkor meg védjem meg őket? na ÖÜ)Ö(=(/=%!/!%+/=meg ! és ez még nem minden : ott nagy menősködtek ,h milye királyak h kiszóltak az ablakon persze ha jön az ofő tele a gatya ,de még a rendőrnek is beszólnak ! aztán naphosszat zsidóznak az 1házi iskolába ! csak sírni zudok ugye most már érted mi a szitu ?
nem vagy magyaro-i? tényleg és hol élsz?
bocsi, nem szivatlak, mer a végén még megölsz
bocsi, nem szivatlak, mer a végén még megölsz
-
Szerk: ∂z 2009-03-19 15:26:22
Télleg, te mész a SakuraConra?
Ha még 1szer el kell mondanom én belepusztulok.
Nem, mer nem vaok magyaro-i. Ha az lennék, elhiheted, már láttatok volna.