Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amúgy nem ő volt az első "ilyen"... Sajnos már vagy három ilyen esettel találkoztam, bár mindannyian másképp tálalták a dolgot...
Nem tudom miért van ez... Hogy folyton csak ilyenek...?!
No de mindegy... *nyugszik* Kiheverem, nagylány vagyok és hát: "Big girls don't cry..."
No de mindegy... *nyugszik* Kiheverem, nagylány vagyok és hát: "Big girls don't cry..."
Nos ez valóban szívás.

Amúgy hátha felvidítalak: egyszer egy német ismerősünk (72 éves volt) kezdett el stírölni...

Azért leszbikus ne legyél, mert akkor vége a buksisiminek!

LOL...!

Amúgy nem ő volt az első "ilyen"... Sajnos már vagy három ilyen esettel találkoztam, bár mindannyian másképp tálalták a dolgot...
Azta...
Ez brutális.
Mondd meg a nevét és felkoncoljuk a gennyládát!
Nem, nem érdemli meg, hogy hozzáérjünk.
*még mindig csak néz, hogy ilyenek léteznek*
Hát az egyém nem vetemedett ilyenre, csak le "szűzbőrkézett"
De ez nagyon beteg...és hogy jutott eszébe ilyet csinálni? Csak úgy rájött a mutogathatnék?
Őszinte részvétem.
*buksisimi* Azért leszbikus ne legyél, mert akkor vége a buksisiminek!

Ez brutális.

*még mindig csak néz, hogy ilyenek léteznek*

Hát az egyém nem vetemedett ilyenre, csak le "szűzbőrkézett"

De ez nagyon beteg...és hogy jutott eszébe ilyet csinálni? Csak úgy rájött a mutogathatnék?

Őszinte részvétem.

Szerk: Yaven 2009-03-18 22:27:24
beküldve: 2009-03-18 22:16:52
(#16748) Naaagyon ki vagyoook!!!*sír és hisztizik - no persze képletesen*
Yavennek igaza volt - azt hiszem Ő írta... - hogy a srác csak ideiglenesen maradt kedves... Utána megmutatta magát camon. Én meg - baaaka Miho, te buta naiv tyúk, te... - nézek, nézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem...
(!18!)
Gyors egérmunka; katt ide, katt oda éééés: TILTÁS!!!
Miért... miért mindig az ilyenek találnak meg?
Komolyan mondom; lányok reszkessetek, mert leszbikus leszek!!!
Yavennek igaza volt - azt hiszem Ő írta... - hogy a srác csak ideiglenesen maradt kedves... Utána megmutatta magát camon. Én meg - baaaka Miho, te buta naiv tyúk, te... - nézek, nézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem...
(!18!)
egy hosszú egyszemű kígyó látható!!!

Gyors egérmunka; katt ide, katt oda éééés: TILTÁS!!!
Miért... miért mindig az ilyenek találnak meg?

Komolyan mondom; lányok reszkessetek, mert leszbikus leszek!!!

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-18 22:25:39
Ha a magyaroké nem is, de a Fórumé mindenképpen.

Akkor miniszobor lesz és a Momotaróban fogják kiállítani az irritáló macska helyére!

Jó éjt Zoe!

Szerk: Yaven 2009-03-18 22:05:58
Jó éjt Naruto!
wakka: köszönöm, hogy megelőlegezted nekem a szobrot...biztos méltóságteljes lesz.
És ugye a Parlament előtt fogják kiállítani, hiszen a magyarok büszkesége vagyok.
wakka: köszönöm, hogy megelőlegezted nekem a szobrot...biztos méltóságteljes lesz.

Ha a magyaroké nem is, de a Fórumé mindenképpen.

beküldve: 2009-03-18 22:01:22
(#16745) beküldve: 2009-03-18 21:58:57
(#16744) Jó éjt Naruto!
És ugye a Parlament előtt fogják kiállítani, hiszen a magyarok büszkesége vagyok.

Sajnos mutatnod kell magadról egy képet Zoe hogy bizonyítsd az állításodat...iwiw vagy myvip
?

egyik sincs, mer nem szeretek képeket rakni magamról a netre. esetleg ha nagyon, nagyon, nagyon szépen megkérsz, teszek avának pár másodpercre, de akor is csak ha kapok akkorát

Ok erre visszatérünk holnap mert megyek aludni

De tényleg rohadt fáradt vagyok!
Jóéjt mindenkinek!

jajjj , de fáj a hátam ,auuuuuuuuuuuuuu!

かわいいいいいい!!!!!
ez mit jelent??? bocs de nem mindenki tud japánul

am jóéjt , reggel találkozunk!!!
(a tv2-őn most kezdődik a dr house)
Azt hogy szép a szemed, arcod csupaderü, ez a beszólás, hát... nem egyszerü... meg iylenek....

Zoe: print screen rulez...

Szerk: wakka 2009-03-18 21:53:36
Sajnos mutatnod kell magadról egy képet Zoe hogy bizonyítsd az állításodat...iwiw vagy myvip
?

egyik sincs, mer nem szeretek képeket rakni magamról a netre. esetleg ha nagyon, nagyon, nagyon szépen megkérsz, teszek avának pár másodpercre, de akor is csak ha kapok akkorát

jajjj , de fáj a hátam ,auuuuuuuuuuuuuu!

かわいいいいいい!!!!!
ez mit jelent??? bocs de nem mindenki tud japánul

am jóéjt , reggel találkozunk!!!
(a tv2-őn most kezdődik a dr house)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
félve tisztellek... (;
Már leírtam vagy 100-szor, de a te kedvedért (csak) mégegyszer: a szegény, otthonától 250 km-re lakó kisfiú végre ismételten megtér a családi fészekre.
Amúgy még mindig adnék 2 tábla csokit a Naruto 6-odért...
Már leírtam vagy 100-szor, de a te kedvedért (csak) mégegyszer: a szegény, otthonától 250 km-re lakó kisfiú végre ismételten megtér a családi fészekre.

Amúgy még mindig adnék 2 tábla csokit a Naruto 6-odért...

hát igen az bizti,hogy szeretem a csokit de az üzleti érzékem azt súgja,hogy nem éri meg

na majd útközben vigyázz magadra

én meg húzok fürcsizni, további jó fórumozást, és jó éjt mindenkinek

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szegény családod...
mad_chan: Te is gyere most szombaton! Nagyon poén lesz!
Naruto: Hajjé, a többiek meg majd irigykedhetnek, hogy miről maradtak le.
wakka:

mad_chan: Te is gyere most szombaton! Nagyon poén lesz!

Naruto: Hajjé, a többiek meg majd irigykedhetnek, hogy miről maradtak le.

wakka:
NEM VAGYOK NÉNI!!!!!!!!!!

Szerk: Yaven 2009-03-18 21:51:14
?

CIA körözési lista...
Csúzli-néni: vicces, viccses

Szerk: wakka 2009-03-18 21:51:10