Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amúgy nem ő volt az első "ilyen"... Sajnos már vagy három ilyen esettel találkoztam, bár mindannyian másképp tálalták a dolgot...
Nem tudom miért van ez... Hogy folyton csak ilyenek...?!
No de mindegy... *nyugszik* Kiheverem, nagylány vagyok és hát: "Big girls don't cry..."
No de mindegy... *nyugszik* Kiheverem, nagylány vagyok és hát: "Big girls don't cry..."
Nos ez valóban szívás. De te jófej lány vagy, biztos találsz majd valami normális pasit!
Amúgy hátha felvidítalak: egyszer egy német ismerősünk (72 éves volt) kezdett el stírölni... Annál mindenki csak jobb lehet
Azért leszbikus ne legyél, mert akkor vége a buksisiminek!
LOL...!
Amúgy nem ő volt az első "ilyen"... Sajnos már vagy három ilyen esettel találkoztam, bár mindannyian másképp tálalták a dolgot...
Azta...
Ez brutális. Mondd meg a nevét és felkoncoljuk a gennyládát! Nem, nem érdemli meg, hogy hozzáérjünk.
*még mindig csak néz, hogy ilyenek léteznek*
Hát az egyém nem vetemedett ilyenre, csak le "szűzbőrkézett"
De ez nagyon beteg...és hogy jutott eszébe ilyet csinálni? Csak úgy rájött a mutogathatnék?
Őszinte részvétem. *buksisimi* Azért leszbikus ne legyél, mert akkor vége a buksisiminek!
Ez brutális. Mondd meg a nevét és felkoncoljuk a gennyládát! Nem, nem érdemli meg, hogy hozzáérjünk.
*még mindig csak néz, hogy ilyenek léteznek*
Hát az egyém nem vetemedett ilyenre, csak le "szűzbőrkézett"
De ez nagyon beteg...és hogy jutott eszébe ilyet csinálni? Csak úgy rájött a mutogathatnék?
Őszinte részvétem. *buksisimi* Azért leszbikus ne legyél, mert akkor vége a buksisiminek!
Szerk: Yaven 2009-03-18 22:27:24
beküldve: 2009-03-18 22:16:52
(#16748) Naaagyon ki vagyoook!!!*sír és hisztizik - no persze képletesen*
Yavennek igaza volt - azt hiszem Ő írta... - hogy a srác csak ideiglenesen maradt kedves... Utána megmutatta magát camon. Én meg - baaaka Miho, te buta naiv tyúk, te... - nézek, nézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem...
(!18!)
Gyors egérmunka; katt ide, katt oda éééés: TILTÁS!!!
Miért... miért mindig az ilyenek találnak meg?
Komolyan mondom; lányok reszkessetek, mert leszbikus leszek!!!
Yavennek igaza volt - azt hiszem Ő írta... - hogy a srác csak ideiglenesen maradt kedves... Utána megmutatta magát camon. Én meg - baaaka Miho, te buta naiv tyúk, te... - nézek, nézek, és egyszer csak a képernyőn már nem egy arc, hanem...
(!18!)
egy hosszú egyszemű kígyó látható!!!
Gyors egérmunka; katt ide, katt oda éééés: TILTÁS!!!
Miért... miért mindig az ilyenek találnak meg?
Komolyan mondom; lányok reszkessetek, mert leszbikus leszek!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-18 22:25:39
Ha a magyaroké nem is, de a Fórumé mindenképpen.
Akkor miniszobor lesz és a Momotaróban fogják kiállítani az irritáló macska helyére! Bár így belegondolva...az kábé az utolsó hely, ahol látni szeretnének minket
Jó éjt Zoe!
Szerk: Yaven 2009-03-18 22:05:58
Jó éjt Naruto!
wakka: köszönöm, hogy megelőlegezted nekem a szobrot...biztos méltóságteljes lesz. És ugye a Parlament előtt fogják kiállítani, hiszen a magyarok büszkesége vagyok.
wakka: köszönöm, hogy megelőlegezted nekem a szobrot...biztos méltóságteljes lesz. És ugye a Parlament előtt fogják kiállítani, hiszen a magyarok büszkesége vagyok.
Ha a magyaroké nem is, de a Fórumé mindenképpen.
beküldve: 2009-03-18 22:01:22
(#16745) beküldve: 2009-03-18 21:58:57
(#16744) Jó éjt Naruto!
Sajnos mutatnod kell magadról egy képet Zoe hogy bizonyítsd az állításodat...iwiw vagy myvip ?
egyik sincs, mer nem szeretek képeket rakni magamról a netre. esetleg ha nagyon, nagyon, nagyon szépen megkérsz, teszek avának pár másodpercre, de akor is csak ha kapok akkorát -na halljam
Ok erre visszatérünk holnap mert megyek aludni
De tényleg rohadt fáradt vagyok!
Jóéjt mindenkinek! Yatta!Mehetek aludni-cha cha cha....
jajjj , de fáj a hátam ,auuuuuuuuuuuuuu!
かわいいいいいい!!!!!
ez mit jelent??? bocs de nem mindenki tud japánul
am jóéjt , reggel találkozunk!!!
(a tv2-őn most kezdődik a dr house)
Azt hogy szép a szemed, arcod csupaderü, ez a beszólás, hát... nem egyszerü... meg iylenek....
Zoe: print screen rulez...
Szerk: wakka 2009-03-18 21:53:36
Sajnos mutatnod kell magadról egy képet Zoe hogy bizonyítsd az állításodat...iwiw vagy myvip ?
egyik sincs, mer nem szeretek képeket rakni magamról a netre. esetleg ha nagyon, nagyon, nagyon szépen megkérsz, teszek avának pár másodpercre, de akor is csak ha kapok akkorát -na halljam
jajjj , de fáj a hátam ,auuuuuuuuuuuuuu!
かわいいいいいい!!!!!
ez mit jelent??? bocs de nem mindenki tud japánul
am jóéjt , reggel találkozunk!!!
(a tv2-őn most kezdődik a dr house)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
félve tisztellek... (;
Már leírtam vagy 100-szor, de a te kedvedért (csak) mégegyszer: a szegény, otthonától 250 km-re lakó kisfiú végre ismételten megtér a családi fészekre.
Amúgy még mindig adnék 2 tábla csokit a Naruto 6-odért...
Már leírtam vagy 100-szor, de a te kedvedért (csak) mégegyszer: a szegény, otthonától 250 km-re lakó kisfiú végre ismételten megtér a családi fészekre.
Amúgy még mindig adnék 2 tábla csokit a Naruto 6-odért...
hát igen az bizti,hogy szeretem a csokit de az üzleti érzékem azt súgja,hogy nem éri meg
na majd útközben vigyázz magadra
én meg húzok fürcsizni, további jó fórumozást, és jó éjt mindenkinek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szegény családod...
mad_chan: Te is gyere most szombaton! Nagyon poén lesz!
Naruto: Hajjé, a többiek meg majd irigykedhetnek, hogy miről maradtak le.
wakka:
mad_chan: Te is gyere most szombaton! Nagyon poén lesz!
Naruto: Hajjé, a többiek meg majd irigykedhetnek, hogy miről maradtak le.
wakka:
NEM VAGYOK NÉNI!!!!!!!!!!
Szerk: Yaven 2009-03-18 21:51:14
CIA körözési lista...
Csúzli-néni: vicces, viccses Kíváncsi leszek azért, hogy téged hogy fognak visszaadni szoborban...
Szerk: wakka 2009-03-18 21:51:10