Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jó reggelt mindenkinek !-már mennem is kell -
kötekedő-kunnak pedig üzenem , hogy minden jogom megvan a hátfájásra ! ugyanis ferde a gerincem. na erre varjá gombiot
kötekedő-kunnak pedig üzenem , hogy minden jogom megvan a hátfájásra ! ugyanis ferde a gerincem. na erre varjá gombiot
Merem remélni, hogy kötekedő-kunnem én vagyok, de ha mégis, a kavaii az jelenti, hogy cuki és leginkább a felszólalásodra vonatkozott...
A gerincem mellesleg nekem is ferde--- S alakú de gondolom nem csak én vagyok így vele...
Tornázz, sportolj, ússz, de azért legyél fórumon is néha!
alister: Egész nyúgodtan megmutathatod mégis milyen kvalitású humor nívót kellene megütni, mivel eddig nem igazán sikerült...
Miho: fogod a csávót, leborítod rámennel, valahova Naruto közelébe navigálod és még bűnjelek se fognak maradni utánna....
beküldve: 2009-03-19 08:19:15
(#16765) Reggelt, mizu?
A tanár elkezdett magyarázni egy olyan anyagot, amiből múlt hónapban kétszer vizsgáztunk ^^
Úgyhogy beraktam egy DN-es háttérképet és feljöttem, hogy meglegyen hangulat
A tanár elkezdett magyarázni egy olyan anyagot, amiből múlt hónapban kétszer vizsgáztunk ^^
Úgyhogy beraktam egy DN-es háttérképet és feljöttem, hogy meglegyen hangulat
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-19 07:29:09
(#16764) jó reggelt mindenkinek !-már mennem is kell -
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-19 06:39:47
(#16763) Kár, hogy nem tudsz jönni szombaton.
Ez még képlékeny, mert az egyik srác ma nagyon hamar lelépett, és nem sikerült eldönteni, hogy szombat vagy vasárnap legyen-e. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
"Köszi, Anyu, én is szeretlek..."
Hát igen, én is így éreztem.
Szia Alister!
Kár, hogy nem tudsz jönni szombaton.
Fisinek meg majd megmondom, hogy új csodálója van Bár deviantarton lehet kommentet is írni...
Amúgy a wakkával lefolytatott szópárbajaink nyomába nem érhetnek annak, amit az egyik barátnőmmel művelünk.
Az étcsoki tényleg nagyon finom, de nekem akkoris a fehércsokis KitKat a kedvencem.
És mostmár megyek lefeküdni, mert az előbb is lebillent a fejem.
Köszönöm Alister, ez most nagyon kellett!
Szívesen! Bene-kun: Ez egy... khm... kézzelfoghatóbb fenyegetés, ha érted...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ettől függetlenül ha az én lányomat fixírozná egy perverz, ha nem is miskárolnám ki rögtön, de közölném vele, milyen közel áll hozzá, hogy megetessem vele a családi ékszereit.
Pff, ez a burzsoázia. Van ennél sokkal költséghatékonyabb megoldás is. Például közlöd vele, hogy ne járjon a Duna közelében.
Szerk: .., 2009-03-18 23:11:24
Volt egyszer egy régi Kreténben vagy MAD-ben egy összeállítás, "Honnan tudod, hogy igazán nagy bajban vagy?" címmel. Abban volt egy ilyen, hogy "lány vagy és miniszoknyában elsétálsz egy csapat ebédelő építőmunkás előtt - és ők egy szót sem szólnak, csak esznek tovább csendben"
Ettől függetlenül ha az én lányomat fixírozná egy perverz, ha nem is miskárolnám ki rögtön, de közölném vele, milyen közel áll hozzá, hogy megetessem vele a családi ékszereit.
Szerk: alister 2009-03-18 23:07:18
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-18 23:05:12
beküldve: 2009-03-18 23:02:01
(#16754) Sziasztok mindenkik!
Hétvégi japán nap: Lehet, hogy most kihagyom, mert formálódik egy jó kis hétvégi program a nem japános csapattal. Rpg meg miegymás.
Miho: Nem értem. Lődd le. Az működik.
wakka: A nemecsekernő effektus arra vonatkozott, hogy vajon miért ragaszkodsz a neved kis kezdőbetűjéhez. Így már világos?
Yaven: Remélem a képzelőerőd van olyan izmos, mint amilyen éles a nyelved
//Viszont sota vs shota ügyben wakkának van igaza.//
Apropó, Fisi felnéz valamikor? Megnéztem a deviantartos képeit és némi sürgető leborulni valóm lenne előtte...
Csokoládé: Sok finom van, de az igazán komoly az étcsokoládé.
Yaven, wakka: Ez a műsor egyre szórakoztatóbb , de ezek a béna poénok már a Sastapsba vagy BagiNacsába se férnének be
Azzi: Na EZ viszont ült!
Amúgy meg nem a magasság a lényeg (és ha ezt én mondom, akkor azért annak több alapja van, nemde?)
Hétvégi japán nap: Lehet, hogy most kihagyom, mert formálódik egy jó kis hétvégi program a nem japános csapattal. Rpg meg miegymás.
Miho: Nem értem. Lődd le. Az működik.
wakka: A nemecsekernő effektus arra vonatkozott, hogy vajon miért ragaszkodsz a neved kis kezdőbetűjéhez. Így már világos?
Yaven: Remélem a képzelőerőd van olyan izmos, mint amilyen éles a nyelved
//Viszont sota vs shota ügyben wakkának van igaza.//
Apropó, Fisi felnéz valamikor? Megnéztem a deviantartos képeit és némi sürgető leborulni valóm lenne előtte...
Csokoládé: Sok finom van, de az igazán komoly az étcsokoládé.
Yaven, wakka: Ez a műsor egyre szórakoztatóbb , de ezek a béna poénok már a Sastapsba vagy BagiNacsába se férnének be
Azzi: Na EZ viszont ült!
Amúgy meg nem a magasság a lényeg (és ha ezt én mondom, akkor azért annak több alapja van, nemde?)
Szerk: alister 2009-03-18 23:02:21
Ehh, semmi gond, ha röhögsz. Ez a sztori eddig mindegyik szerelmi bánatban lévő ismerősömet felvidította
És igazából a bácsi ( ) nem közvetlenül a mi ismerősünk, hanem a szüleim németországi barátainak az ismerőse volt. Nekem azért kellett mennem, mert csak én tudok a családból tűrhetően németül (ők meg mutogatnak ). Szóval 6-an voltunk és a szüleim nem igazán vették észre, hogy milyen kínos is nekem. Aztán később, amikor mondtam anyukámnak, ő elintézte annyival, hogy "örülj neki, hogy szépnek talált!"
És igazából a bácsi ( ) nem közvetlenül a mi ismerősünk, hanem a szüleim németországi barátainak az ismerőse volt. Nekem azért kellett mennem, mert csak én tudok a családból tűrhetően németül (ők meg mutogatnak ). Szóval 6-an voltunk és a szüleim nem igazán vették észre, hogy milyen kínos is nekem. Aztán később, amikor mondtam anyukámnak, ő elintézte annyival, hogy "örülj neki, hogy szépnek talált!"
Amúgy hátha felvidítalak: egyszer egy német ismerősünk (72 éves volt) kezdett el stírölni... Annál mindenki csak jobb lehet
...
*röhög*
Bocsánat-bocsánat... Hát igen, legszebb öröm a káröröm - állítólag...
De ez nagyon gáááz! Azt írod "ismerősünk. Család ismerőse? Ha igen, Apud/Anyud nem verte be a bácsi arcát?! Én tuti ezt tettem volna a helyükben.