Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Zoe-chan:gyere ha mersz!Nem vagyok kános nem nem...
hát igen, egyes emberek mindent megtesznek azért, hogy valami kis öröm/élvezet legyen az életükben
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-18 21:30:06
(#16720) ez attól függ, hogy mennyire számít perverz a post,hogy ki olvassa , végül is mindenki magából indul ki
Van benne valami...
wakka: fura kép élhet rólam a kicsike fejecskédben... Nem kell szégyelni amúgy, hogy fiú létedre nem éred el a 150 cm-t. Tudod ez normális...a mbuti pigmeusoknál.
Kicsit sem sikerült perverzre ez a post...
ez attól függ, hogy mennyire számít perverz a post,hogy ki olvassa , végül is mindenki magából indul ki
Nem, nem, szerintem belőled indult ki...
na jó azért ez gonosz volt, ha véletlen össze futsz valakivel szombaton aki egy tábla milkát és egy baseball ütőt lenget, akkor ne lepődj meg
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-18 21:28:56
(#16717) mentem aludni, mert még előtte át kéne néznem a harmadfokú egyenleteket is ^^"" jóccakát mindenkinek ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ez attól függ, hogy mennyire számít perverz a post,hogy ki olvassa , végül is mindenki magából indul ki
Nem, nem, szerintem belőled indult ki...
beküldve: 2009-03-18 21:26:19
(#16715) Tényleg jó rész megy. Cim: Narutó ellentámadása. Sasuke teljesen bepánikolt
Naruto: mivel is készülsz? ha ki lenne találva a teleport, sztem szivrohamot hoztam volna rád, ahogy kialszik a villany, és megjelenek. XD azt az arcot. XD
aucs. sasuke kapott egy jóóó nagyot narutótól
Naruto: mivel is készülsz? ha ki lenne találva a teleport, sztem szivrohamot hoztam volna rád, ahogy kialszik a villany, és megjelenek. XD azt az arcot. XD
aucs. sasuke kapott egy jóóó nagyot narutótól
Szerk: Zoé 2009-03-18 21:27:35
Thália színház? jahhh! a Japán napon...értem
délelőtt vagy d.u.? (mert 8tól 11ig van kresz...utána megpróbálhatok lepattanni itthonról ^^)
(kellett pár perc h leessen xD)
délelőtt vagy d.u.? (mert 8tól 11ig van kresz...utána megpróbálhatok lepattanni itthonról ^^)
na ha az perverznek számít amit én írtam akkor az mi amit Naruto írt?
Szerk: mad_chan 2009-03-18 21:26:52
wakka: lehet, hogy nem látszik rajtam, de én még a 2 m-es bátyámat is térdre bírom kényszeríteni, ráadásul e közben csak a kezéhez érek...
NOOOOOOOOOOO..... én is túl sok fanta'ziát ittam.
1: gonosz
2: domina
3: hadd ne mondjam ki
4: 2,1 méterrel könnyű...
Naruto: nem te, te állat!
Szerk: wakka 2009-03-18 21:24:45
hmm...Zoe-chan... incselkedünk incselkedünk? Nem egészséges ám az ien!Hátratekintekl és semmi...hmm még mindíg semmi Jaj...pedig készülök egy két dologgal csak gyere
Na jó éjt! Megyek Nártót nézni az Enimekszen! Ne 100 oldalakat írni! Oké?
Ja, most következik, de még reklám van csak bejelentették.
De szia.
Z.p.:ja h kinek irtam az előbbit? hát narutónak. ott irja a hsz tetején.
így már értem * felnyílt a szeme ,*
még , hogy animax ... amióta tönkre ment a kazi lajátszó egyszer sem nézhettem!
mondjátok ,ti direkt cak akkor írtok amikor én is???
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 21:24:50
Yaven: ez nem igaz! tudod mijen szívesen lennék veletek a KRESZ tanfolyam helyett?
Jó-jó, hiszek Neked. ÉS most szombaton lesz a Thália Színházban.
wakka: lehet, hogy nem látszik rajtam, de én még a 2 m-es bátyámat is térdre bírom kényszeríteni, ráadásul e közben csak a kezéhez érek...
Szerk: Yaven 2009-03-18 21:22:25
sajna nem júpíszínk van, és ezért nincs enimekszünk ^^" francba...
beküldve: 2009-03-18 21:19:38
(#16707)