Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
na,na ki gondol minek ! anyertesek közt karamellás boci és bés. kás. milka osztandó
És még mi?
bocs csak az öcsém írt
csak ennyire futja az uzzsonna pénzemből és így is éhen halok!! nekem bátyám van XD
elég a zsemét kedésből aizen ! csak 1 nemű vok
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 20:49:18
Egyben fiú és egyben lány? Akkor milyen öltözőbe szokott öltözni tesi órán?
Öltözője neki külön van.
Női ruhát is felveszi, meg a férfi ruhát is.
Mostmár csak az a kérdés, hogy melyiket veszi felülre. Egyszerű: mind a 2-őt. Mivel bal oldalára pl. lány ruhát, jobb oldalára férfi ruhát és kész is vagyunk.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-18 20:48:01
beküldve: 2009-03-18 20:45:43
(#16659) Kitartottam volna amellett h srác, de a mangagyűjtemény..hát..kezdek elbizonytalandoni jajj nem toom.
Legyen srác, oszt ha rossz hát ez van.
Kéretik a válasz, mer még nekedesünk.
Toushirot, Hiejt stb én is szeretem, már amikor, de vannak srácok is akik szeretik.
Legyen srác, oszt ha rossz hát ez van.
Kéretik a válasz, mer még nekedesünk.
Toushirot, Hiejt stb én is szeretem, már amikor, de vannak srácok is akik szeretik.
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:48:38
na,na ki gondol minek ! anyertesek közt karamellás boci és bés. kás. milka osztandó
És még mi?
bocs csak az öcsém írt
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-18 20:44:47
halljuk !!!! kiváncsi vagxok a hsz.-eim alapján milyen neműnek tartasz !
Én eddig arra tippeltem volna, hogy fiú vagy, de miután megláttam a manga gyűjteményedben a gravitationt, meggondoltam magam.
rapider: Hát ezt jó gyorsan eldöntötted. Azt hiszem kénytelen leszek vinni a szülinapomra kapott 64%-os étcsokit.
Nem milkát???
ami serkenti az agyat
beküldve: 2009-03-18 20:43:24
(#16656) ha lány akkor az esetem Bár 96 os születésű...szal nem
Mond már zabpehely mert véletlenülcsokit forralok...kiöntöm a zabpehely mezőkre és hipphopp így keletkezett a csokapikk...amit Naruto kun minden reggel eszik szal te is könnyen ott végezheted
Mond már zabpehely mert véletlenülcsokit forralok...kiöntöm a zabpehely mezőkre és hipphopp így keletkezett a csokapikk...amit Naruto kun minden reggel eszik szal te is könnyen ott végezheted
beküldve: 2009-03-18 20:43:07
(#16655) na,na ki gondol minek ! anyertesek közt karamellás boci és bés. kás. milka osztandó
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Azt nem igérem, hogy hozok neked csokit, de örülnénk a társaságodnak! Amúgy meg a világ legjobb/legpoénabb csokija az a milkás limited edition kiadású volt, amelyikben ilyen kis zöld pukkanós cukor -vagy mi a neve -volt.
az a dinnyés volt nagy csoki szakértő vagyok
am nem tudom zabpehely milyen nemű lehet,de mér én is kíváncsi vagyok
am, szerintem két neműnek lenni a legrosszabb, több ok miatt is
64%-os étcsoki ? nyami , de a 90%-os jobb
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-18 20:43:50
halljuk !!!! kiváncsi vagxok a hsz.-eim alapján milyen neműnek tartasz !
Én eddig arra tippeltem volna, hogy fiú vagy, de miután megláttam a manga gyűjteményedben a gravitationt, meggondoltam magam.
rapider: Hát ezt jó gyorsan eldöntötted. Azt hiszem kénytelen leszek vinni a szülinapomra kapott 64%-os étcsokit.
sőt ő biztos hogy lány
Megérdeklődhetem h ezt mi alapján veszed?
Onan hogy a lányok többsége szereti toshirot sőt egy kicsit határozottan írnak.de persze ez nem mindenkire igaz
De én azt állítom lány
Most nem szedem pontokban, de ha egyszer shotának írja mindenki, akkor elírás, ha nem azt használod Amúgy meg ne magadból indulj ki, te kis pedofil.
A Pál utcai fiúk c. könyvről hallottál már?
Az igazi magánügyeket pedig még meg sem emlitenéd a fórumon, azért vettem a bátorságot, hogy rákérdezzek. És végezetül: sok sikert a kiadáshoz!
A Pál utcai fiúk c. könyvről hallottál már?
Az igazi magánügyeket pedig még meg sem emlitenéd a fórumon, azért vettem a bátorságot, hogy rákérdezzek. És végezetül: sok sikert a kiadáshoz!
Ja olvastam képzeld el, csak nem vágom a párhuzamot...
Ha nem tudnád az emberek tömegben hülyék, de ezt már írta Aizen...
Én pedo? De hogy is! Csak szeretem az "aranyos" csajokat baj az?? Nem érdemes fiatalabbal kezdeni (egyeseknek mással se... ) mert nem feltétlenül egyezik az emberkék felfogása a dolgokról, meg ott vannak a féltő szülők, akik mindent elkcseszerintenek... és nem AZT amire gondolsz...
Köszi, de már több mint egy hete várok valami válaszra...
(és a fantás poénod még az égimeszelősömnél is gyengébb volt... )
ha valaki hozna szombaton biztos mennék , bár amennyire hiányozhatok egy két embernek , jobban járok ha veszek magamnak
Azt nem igérem, hogy hozok neked csokit, de örülnénk a társaságodnak! Amúgy meg a világ legjobb/legpoénabb csokija az a milkás limited edition kiadású volt, amelyikben ilyen kis zöld pukkanós cukor -vagy mi a neve -volt.
yaven akor jössz majd velünk
Juuj...Dual core vagy tuti! Végülis...legjobb nem?Nem hát!!!Mondd már meg mien fajta vagy!
gravitacion=vagy meleg
gravitacion=vagy meleg
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-18 20:39:22
Szerk: baniaa3 2009-03-18 20:39:29