Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ugyan! Nektek bármit!
BÁÁÁÁÁÁÁRMIIIIIIIT??
Kivétel neked, mert még "Új arc" a rangot.
,,Hitler fején ugrálok!"
Ugyan! Nektek bármit!
BÁÁÁÁÁÁÁRMIIIIIIIT??
wakka: za.pe . ? ilyen hosszú a nevem ? Borota , Kiskunhalas mellet , 200 m - nyire a határtól! jó hely , csak nincs munka lehetőség . és a nagypapám az egyetlen patika gyógyszeréyze .
JJEEEEEE!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 20:21:15
Mad(alsóvonal)chan
Csakis Milka csokesz a legjobb fájdalom csillapító meg éhség...Mogyorós vagy mogyorós mazsolás!
Csakis Milka csokesz a legjobb fájdalom csillapító meg éhség...Mogyorós vagy mogyorós mazsolás!
az igaz,hogy a milka csoki a legjobb, de az is igaz,hogy ilyenkor még hideg a Duna, bár egy vesével élni is nehéz lehet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
No ez már valami... Lehet, hogy ez lesz belőle...
Bár most leállította magát.
Ne reménykedj...csak megjátssza a jófejet, mindjárt megint elvislehetetlen lesz
wakka: Először is: az nem sota, hanem shota. Másodszor: nem bukom a fiatalkorúakra még 2D-ben sem. Harmadszor: Matt nem számít shotának! Negyedszer: nemecsek ernővel szolidarítasz? Ötödször: wow, el tudok idáig számolni! Hatodszor: milyen képregényed?
De ha mégse válik be, rábizod Narutóra? Naa. nekem tetszik a csomagtartó+Duna összeállitás
Wakka: na most lány létemre lehet fura, de amit nem szeretek: ölelgetés, kézenfogva járkálni, ha vki egyfolytába mellettem ül, becéző szavak(cica, baba), és ide sorolható a buksisimi-bár mondjuk néhány személytől még eltűröm.
Na de amit gyorsan le tudok rendezni: vita, veszekedés, verekedés -mondják is néha, h lány vaok, üljek már le, és ne viselkedjek igy.
Wakka: na most lány létemre lehet fura, de amit nem szeretek: ölelgetés, kézenfogva járkálni, ha vki egyfolytába mellettem ül, becéző szavak(cica, baba), és ide sorolható a buksisimi-bár mondjuk néhány személytől még eltűröm.
Na de amit gyorsan le tudok rendezni: vita, veszekedés, verekedés -mondják is néha, h lány vaok, üljek már le, és ne viselkedjek igy.
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:19:11
Wakka: hát a kettő küzül az egyik nem tetszik. és meglepődnél meik.
a nyakamról még vhogy leszednélek, de a buksisimi.. .
!
öööö ezt hogy is kellene értelmeznem?...
Za.pe.: ígérem, tejjel csakis müzlit ^_^
na lökjed...
beküldve: 2009-03-18 20:13:56
(#16612) Köszönöm, Aizen-sama.
És köszönöm Naruto-kun. Ha rossz fiú lesz, és nem hagy békén, igénybe venném azt az ukrán rendszámú autót...
És köszönöm Naruto-kun. Ha rossz fiú lesz, és nem hagy békén, igénybe venném azt az ukrán rendszámú autót...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-18 20:15:08
Tiltsd le mind MSN-en, mind MyVipen
Szerintem hagyd békén, ha ír, akkor ír, hagyjad! Én is ezt szoktam néha. Mintha a szél a szemedbe fújna! Vagy mond azt, hogy "Jó. Csá. Most megyek." és hagyod őt a francba.
,,Hitler fején ugrálok!"
Köszönöm az eggyütműködést zoe
Mondom, ki van próbálva, csak kb 30 perces magyarázkodás is járt hozzá.
Am az előbbi hsz-em szavazásra vagyon bocsáltva. Ha vki ismeri azt a történetet. Hát hasonlitok én arra? nem is vaok oda annyira a rózsaszinér-1-ő különbség
Narutóra kell bizni Miho.
Wakka: hát a kettő küzül az egyik nem tetszik. és meglepődnél meik.
a nyakamról még vhogy leszednélek, de a buksisimi.. .
Zabpehely: nem borzadáj, csak hát kezdjük ott h annyi rózsaszint, én a kéket szeretem. és ahogy a srácok után lohol. na persze. még mit ne!
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:13:02
beküldve: 2009-03-18 20:07:15
(#16608) Wakka : elmondom , de meg kell ígérned ,hogy nem nyúlsz tejhez és kis kanálhoz!XD
zoe : nem hasonlítasz arra a borrrrrzalomra
zoe : nem hasonlítasz arra a borrrrrzalomra
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 20:11:31
beküldve: 2009-03-18 20:06:55
(#16607) Miho:Mondd meg neki hogy elég hideg még a Duna vize és könnyen egy ukrán rendszámú autó csomagtartójában találhatja magát vese nélkül
Zoe:Semmi...ez csak egy ien szólás volt alapja nincsen csak egy paródia amit átköltöttem...amúgy igen először a Vadkatze Kommandóra gondoltam hááháááá jó is az ötvenszer bemondja a támadását mielőtt támadna...nem idegesítő...nem
hmmm...minden kérdést megválaszoltam?
Jah igen...
Mad(alsóvonal)chan
Zoe:Semmi...ez csak egy ien szólás volt alapja nincsen csak egy paródia amit átköltöttem...amúgy igen először a Vadkatze Kommandóra gondoltam hááháááá jó is az ötvenszer bemondja a támadását mielőtt támadna...nem idegesítő...nem
hmmm...minden kérdést megválaszoltam?
Jah igen...
Mad(alsóvonal)chan
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-18 20:09:25
Annyit mondok h mostmár átérzed a -volt- helyzetem
Naruto: most én is kezdem amit Wakka. Milyen történetet ismersz?????????
Wakka:gratula
Naruto: most én is kezdem amit Wakka. Milyen történetet ismersz?????????
Wakka:gratula
*az egyik kezével a nyakadat szorongatja a másikkal simizi a buksidat* köszke, de nincs miért gratulálni
majd ha visszaírt az a ***** kiadó a képregényemmel kapcsolatban majd akkor...
És mit is kedtem??
Mellesleg: wakka (lécci... )
Yaven: előveszi kegyed a gyerekpezsgős üveget.... egy sota-fan-től nem is vártam volna mást, de hogy még üveg-rajongása is legyen valakinek... F.A.N.T.A....
Pff, neten ismerkedni...
Bence drága! Szerinted amit most csinálsz, az mi?
Ez jó volt
És jogos
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Tiltsd le mind MSN-en, mind MyVipen