Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-18 19:55:31
(#16588) Ismét itt.
wakka:
Mióta vagy te Megszállott? (Morduk-ot tudom, mert MSN-en beszéltünk.)
wakka:
Mióta vagy te Megszállott? (Morduk-ot tudom, mert MSN-en beszéltünk.)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-18 19:54:47
(#16587) mmm mien tartalmasat kajáltam ecsém ez jó volt...rámen az igazi de elfogyott...én hülye nem mentem el venni hogy legyen itthon vésztartaléknak
hét végén a világ végére itazunk !!!!
le az alföldre , a nagy ősökhöz
le az alföldre , a nagy ősökhöz
Nem mintha rám tartozna de mégis hova egészpontosan?
Zoe a vádmácská...énis ismerem ezt a kis történetet!
Vadmacska??? -cicának meg cicamicának már hivtak-megkapták a magukét- de ezt mire érted? milyen történet?
Vádmácská??? -XD-furán hangzik igy.
Hát...ühüm...Csillagkapu... na, az úgy van..hooogy....na....
(bocsi morduk, muszály volt)
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:54:07
beküldve: 2009-03-18 19:51:20
(#16583) Kössz a beszámolót
persze tudom hogy nem nekem szólt, de hát jól esett XD
de most éppen ne postoljatok a csillagkapuról plz, mert most nagyon nincs kedvem ilyesmihez. Meg amúgy is ebben a témában amúgy sem vagyok képben. De lehet hogy tőletek kitellik már ezer bocsánat a vádaskodásért, és a sok spoilerezésért, de nincs mit tenni XD
hogy azért is elkezdtek a csillagkapuról beszélni. Bocsesz ha kicsit tapintatlan voltam előre is....Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nyugi van Zabpehely nem eszünk meg Mindíg olyan érzésem van mintha kisebbségi komplexusod lenne
Na akkor ki jön hétvégén japán napokra??? Überkirályság lesz!
Tényleg Zabpehely te itt laksz pesten?Mert akkor te is eljöhetsz művelődni...nyilván!
Ja igen!Morduk Nyilván... Ki más
Na akkor ki jön hétvégén japán napokra??? Überkirályság lesz!
Tényleg Zabpehely te itt laksz pesten?Mert akkor te is eljöhetsz művelődni...nyilván!
Ja igen!Morduk Nyilván... Ki más
pesti vagyok , de hét végén a világ végére itazunk !!!!
le az alföldre , a nagy ősökhöz és ha el is mennék Wakka emgenne ! XXXD ÉÉs igen a CSK1 megmentette! azé van kissebségi komplexusom mer.... ezthosszú lenne elmonfani
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 20:01:45
A Hüvelyk Matyi kocsmában (Momotaro) kérdeztem aranyosan, tehén látóidegekkel, hogy mi szépet kaptál, de te csak...
az tényleg aranyos volt , mint egy kiskutya - tehén keverék aki épp el van veszve
Hé, te kis csoki addict, ne szívózz!
Azért a ti kis "műsorotokról" is lehetne egy kisregényt írni...
Morduk: ...olvass vissza úgy 6451 post-ot és megtudhatod legalább 5 emer különböző véleményéből...
Ti mikor gondoltátok?
Mhh... úgy egésznapra
Zoe a vádmácská...énis ismerem ezt a kis történetet!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-18 19:49:49
Ne játsz az életeddel, ha kedves számodra...
Nem tudom, de szerintem te se csíped ha nem válaszolnak a kérdésedre...
.
Nem tudom, de szerintem te se csíped ha nem válaszolnak a kérdésedre...
.
Ja, nem. De mért ne játszak az életemmel? Sztem úgyse nagyon jársz erre +nem tood hol lakom, szal játszhatok XD
-tegnap Parasikolyt nem volt könnyű fölhúzni, nem is sikerült, szal még mind a kilenc életem megvan.
Ha nem csak a monitor előtt... hogy is mondjaaa..m... -kikapcsolódsz-, akkor mozognál is valamit. Ami jó dolog. Igen.
A Hüvelyk Matyi kocsmában (Momotaro) kérdeztem aranyosan, tehén látóidegekkel, hogy mi szépet kaptál, de te csak...
Azért szoktam mozogni -néha - na jó, csak viccelek. Ha jó idő van, akkor szívesen császkálok, meg bicikliznék is, csak azt nehéz megszervezni másokkal, egyedül meg unalmas.
Oh, te jó ég! Nem fogta fel az agyam! Remélem azért nem lettél mindjárt depressziós. Tudod a hallásom kicsit szelektív...bizonyos egyénektől csak a szivatást hallom.
És akkor most a válasz -amit már tuti leírtam egyszer- csak a Te kedvedért: A Gyűrűk Ura könyveket kaptam meg anyukámtól, a bátyám meg apukám pedig úgy csinált, mintha az ajándékozás nem lenne szokás.
rapider: ööö...nemtom. Láttam jó programokat délelőtt, meg délután is, de azért haza szeretnék ugrani kajálni. Meg Fisi is még ma este megmondja, hogy neki mikor lenne jó. Ti mikor gondoltátok?
a Csillag kapuban oneil egyedül van egy bojgón, ahol csak fák vannak !juuuuj !!!!!!!
Majd jön CSK1 és meg foggják menteni
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-18 19:46:13
(#16576) Hát én nem voltam a Momotoroban. Egyépként mi történt?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-18 19:45:56
(#16575) a Csillag kapuban oneil egyedül van egy bojgón, ahol csak fák vannak !juuuuj !!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
az tényleg aranyos volt , mint egy kiskutya - tehén keverék aki épp el van veszve
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...