Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
borota ,kiskunhalas mellett . nem mondom meg , és ha majd találkozunk jól meg lepődtök!
Rulz, feltettem a téttemet hogy milyen nemű vagy, de nem mondom el, mert lehet hogy nagy pofára esés lesz!
halljuk !!!! kiváncsi vagxok a hsz.-eim alapján milyen neműnek tartasz !
tegyék megtétjeiket . ne feledjék a nyertest Z,p leismeri jó ember ismerőnek!XD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 20:40:25
ha valaki hozna szombaton biztos mennék , bár amennyire hiányozhatok egy két embernek , jobban járok ha veszek magamnak
Azt nem igérem, hogy hozok neked csokit, de örülnénk a társaságodnak! Amúgy meg a világ legjobb/legpoénabb csokija az a milkás limited edition kiadású volt, amelyikben ilyen kis zöld pukkanós cukor -vagy mi a neve -volt.
De cssak azt irtad h hová valósi vagy, de arra a bizonyos kérdésre nem feleltél.
Én vissza szoktam olvasni, mer van h mikor én is szerkesztek, közben fölgyűlik a sok hsz. és hátha még járt igy vki, mindig visszanézem.
Sztem fiú vagy, de ha azt mondod, meglepődnek ak lehet lány.....
Én vissza szoktam olvasni, mer van h mikor én is szerkesztek, közben fölgyűlik a sok hsz. és hátha még járt igy vki, mindig visszanézem.
sőt ő biztos hogy lány
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Egyben fiú és egyben lány? Akkor milyen öltözőbe szokott öltözni tesi órán?
El vagy tévedve... Boci natúr és kekszes barackos osztja legjobban a népet! Coooome... come to the dark sid... mármint Boci száááájd...^___^
na már csak ezért is milkát veszek holnap és a kekszes barackosat messziről elkerülöm
am az tényleg finom
közben vassalord-ot olvasok nagyon jóó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-18 20:35:23
De cssak azt irtad h hová valósi vagy, de arra a bizonyos kérdésre nem feleltél.
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:35:02
mivel mindenki akkor ír amiokor szerkesztek , és lusták vissze olvasmi :
borota ,kiskunhalas mellett . nem mondom meg , és ha majd találkozunk jól meg lepődtök!
HJa jól meglepődünk mi?
Lehet mindkettő vagy egyszerre? Lányis meg fiú is?Az full meglepő...mmm wakka-san szívlapát a helyén legyen...use the force of the szívlapát
Most nem szedem pontokban, de ha egyszer shotának írja mindenki, akkor elírás, ha nem azt használod Amúgy meg ne magadból indulj ki, te kis pedofil.
A Pál utcai fiúk c. könyvről hallottál már?
Az igazi magánügyeket pedig még meg sem emlitenéd a fórumon, azért vettem a bátorságot, hogy rákérdezzek. És végezetül: sok sikert a kiadáshoz!
A Pál utcai fiúk c. könyvről hallottál már?
Az igazi magánügyeket pedig még meg sem emlitenéd a fórumon, azért vettem a bátorságot, hogy rákérdezzek. És végezetül: sok sikert a kiadáshoz!
Rulz, feltettem a téttemet hogy milyen nemű vagy, de nem mondom el, mert lehet hogy nagy pofára esés lesz!
csak hermafroditát ne!... (; na jó, jöhet^-^
Akkor most fiu vagy lány vagy?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-18 20:30:23
(#16636) Sztem megyek hali!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-18 20:29:19
(#16635) mivel mindenki akkor ír amiokor szerkesztek , és lusták vissze olvasmi :
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
El vagy tévedve... Boci natúr és kekszes barackos osztja legjobban a népet! Coooome... come to the dark sid... mármint Boci száááájd...^___^
Igen hát a beton az ugye elég nehéz és hát gondolom hogy nem egy kisvödörbe állítanánk bele...olyan lesz mint a Hangszóró a Sztárwárszban!
*füldugót készit elő*
-felőlem mehet. PLACCS*-emberek pár kilométerre: jé vizivulkán.*
Mad-chan: túrós????jujjj. a hideg kiráz
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:29:24