Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miho küld el a fenébe!!
Ja. az használ. ki van próbálva.
Köszönöm az eggyütműködést zoe
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Miho küld el a fenébe!!
Ja. az használ. ki van próbálva.
Naruto: beugrott vmi. ugye nem a Vadmacska(?) izére gondoltál? És abban a rózsaszin hajú csaj neve Zoe....asszem.
Mer ha arra, igaz nem nagyon emlékszem már rá, d szernited én arra hasonlitok?
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:06:00
Hát akkor már beteg. Na jó túlzás. Mondd neki h. igen és elmondsz egy x találkozó helyett és nem jössz el! *gonosz* Na jó túlzás.
Miho küld el a fenébe!!
Áh, én nem vagyok olyan...
Annyira azért nem vagyok gonosz...
Kérdésem a hímneműekhez...:
Felvett egy srác MyVipről MSN-en. Nagyon gyors a legény, néhány perc beszélgetés után megkérdezte, hogy nem futunk-e össze (egy kerületben lakunk).
És hiába mondom Neki, hogy nem, kb. 2-3 perce könyörög... És nem értem, hogy ez most mi meg hogy, meg hogy képzeli ezt valaki...?
Kérdem a kedves Urakat: Ti értitek ezt?
Felvett egy srác MyVipről MSN-en. Nagyon gyors a legény, néhány perc beszélgetés után megkérdezte, hogy nem futunk-e össze (egy kerületben lakunk).
És hiába mondom Neki, hogy nem, kb. 2-3 perce könyörög... És nem értem, hogy ez most mi meg hogy, meg hogy képzeli ezt valaki...?
Miho küld el a fenébe!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Én mondtam.. Jó párszor... De ez olyan, mint valami ördögi kör: sosincs vége, és már kifogytam az átfogalmazásokból, és lassan ismételnem kell magam.
Egyszer velem is előfordult ilyen... Azóta avval szivat az egyik barátnőm.
Oh, egy nap alatt két új Megszállottunk is van! Gratula mind Morduknak, mind wakkának! *előveszi a (gyerek)pezsgős üvegeket*
Oh, egy nap alatt két új Megszállottunk is van! Gratula mind Morduknak, mind wakkának! *előveszi a (gyerek)pezsgős üvegeket*
Annyit mondok h mostmár átérzed a -volt- helyzetem
Naruto: most én is kezdem amit Wakka. Milyen történetet ismersz?????????
Wakka:gratula
Naruto: most én is kezdem amit Wakka. Milyen történetet ismersz?????????
Wakka:gratula
Szerk: Zoé 2009-03-18 20:02:26
Szerk: baniaa3 2009-03-18 20:00:17
beküldve: 2009-03-18 19:56:50
(#16591) Kérdésem a hímneműekhez...:
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-18 19:58:02
beküldve: 2009-03-18 19:56:33
(#16590) Na ne, mindjárt elkezdem sajnálni wakkát!
Naruto: az jó terv Ha Fisi hazaérkezik végre, akkor azt is tudom mondani, hogy ő mit gondolt ki.
mad_chan: Hehe....fórumtali n1 asztal...
Naruto: az jó terv Ha Fisi hazaérkezik végre, akkor azt is tudom mondani, hogy ő mit gondolt ki.
mad_chan: Hehe....fórumtali n1 asztal...
beküldve: 2009-03-18 19:55:37
(#16589) Hé, te kis csoki addict, ne szívózz!
Azért a ti kis "műsorotokról" is lehetne egy kisregényt írni...
.
most mire is gondolsz?
nem is értem én illetve mi nem csináltunk semmit
amúgy is csoki az kell, te kis rámen függő
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...