Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Yaven most veszlek észre!
Zoe: Viszont szia!
wakka: Hogy érted hogy csá Morduk haver?
Jajj nehogy a szívedre vedd, nem neked mondtam mielőtt még félreértés áldozatai lennél. Na jó, vedd úgy. Azért írtam hogy ha már ilyen jó spanságban vagy a "csúzlikedőbetűs-nevüve l", akkor minimum hogy ő is.
Yaven, Yaven... te se válaszoltál az én feltett kérdéseimre... most én legyek oly' szívélyes hogy elsírjam neked, hogy egy noob vagyok deszkázás terén?
beküldve: 2009-03-18 19:16:10
(#16542) Gg mad_chan!
Mi?! jegyet kell venni? Szóljatok ha lehetlesz, mert akkor gyorrsan kikönyörgöm.
Mi?! jegyet kell venni? Szóljatok ha lehetlesz, mert akkor gyorrsan kikönyörgöm.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
"Szia Yaven most veszlek észre! "
Ez nem szép.
Wakka úgy értette h mindik haverozzátok egymást, de most Yaven azt irta Szia.
Szia Mad-chan
Ez nem szép.
Wakka úgy értette h mindik haverozzátok egymást, de most Yaven azt irta Szia.
Szia Mad-chan
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:16:17
apa és a bátyám hozott ,, egészséges " gyors kaját * mindmeg
ette*
úgy látszik a vírus fórumon terjed , ma már én is taknyos voltam !
Lehet már jegyet kepni a Sakuraconra ?
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
ette*
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
ÁÁÁ, ha a vírus a fórumon terjed, akkor mindjárt lelépek innen!
Jegyet még nem lehet kapni, mert még hivatalos oldal sincsen. Kicsit fura, hogy az időponton és helyszínen kívül nem lehet semmit sem tudni, pedig már csak kevesebb, mint 2 hónap van addig.
És miért is kaptam az éljenezést?
szerk: Zoe: nagyon úgy néz ki... De még vannak néhányan, csak őket nem ismered.
wakka: Na jó, most az egyszer megbocsájtok! Hehe...inkább mondd el, hogy melyik a legmenőbb gördeszkás trükk, amit tudsz.
mert megvédted a noobokat.( am ha vissza olvasol már megírtam ) egyszóval :
ÉLJEN YAVEEEEEEN!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-18 19:14:16
(#16539) üdv mindenki
ma legyőztem a tesi iránti undorom és mentem magas ugrani , legnagyobb meglepetésemre 5 lett
ma legyőztem a tesi iránti undorom és mentem magas ugrani , legnagyobb meglepetésemre 5 lett
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-18 19:11:41
(#16538) Szia Yaven most veszlek észre!
apa és a bátyám hozott ,, egészséges " gyors kaját * mindmeg
ette*
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
ette*
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
ÁÁÁ, ha a vírus a fórumon terjed, akkor mindjárt lelépek innen!
Jegyet még nem lehet kapni, mert még hivatalos oldal sincsen. Kicsit fura, hogy az időponton és helyszínen kívül nem lehet semmit sem tudni, pedig már csak kevesebb, mint 2 hónap van addig.
És miért is kaptam az éljenezést?
szerk: Zoe: nagyon úgy néz ki... De még vannak néhányan, csak őket nem ismered.
wakka: Na jó, most az egyszer megbocsájtok! Hehe...inkább mondd el, hogy melyik a legmenőbb gördeszkás trükk, amit tudsz.
Szerk: Yaven 2009-03-18 19:12:28
wakka: "Kiöntöm szívem bánatát, megosztom legféltettebb titkaimat és ez a hála... *szip-szip*"
Oh igen, a sírás nagyon férfias tulajdonság.
Oh igen, a sírás nagyon férfias tulajdonság.
Bocs, hogy én legalább emberből vagyok... ( ˇ-ˇ)
Egyébként meg mi az hogy szia Morduk?
Talán csá Morduk haver!...
beküldve: 2009-03-18 19:06:13
(#16535) Yaven: van egy rajongód, sőt ha belevesszük Morduk haverod *XD*, ak kettő. Még a végén hires leszel.
Szia Morduk.
Szia Morduk.
Szerk: Zoé 2009-03-18 19:09:08
beküldve: 2009-03-18 19:03:23
(#16534) apa és a bátyám hozott ,, egészséges " gyors kaját * mindmeg
ette*
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
ette*
ÉLJEN YAVEEEEEEEEEN!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-18 19:05:08
Nem tartanál velünk?
narutoval és velem
narutoval és velem
Dehogynem! Csak még megbeszélem a dolgot Fisivel és még egy barátnőmmel, hátha ők is csatlakoznak.
wakka: "Kiöntöm szívem bánatát, megosztom legféltettebb titkaimat és ez a hála... *szip-szip*"
Oh igen, a sírás nagyon férfias tulajdonság. Amúgy meg mi a féltett titkod? Hogy gördeszkázol? Azt tényleg nem néztem volna ki belőled, de hát úgy látszik még én sem tudhatok mindent előre. És a világért sem hagynám, hogy csodás TH-os kézügyességem veszendőbe menjen.
ÁÁ, csúnyaszó fétis? Ezt felirom az ismerősök fura fétisei listámra pontosan a kerek szemüveg mögé. Azt viszont nem mondom el, hogy az én nevem mellett mi szerepel.
És mi ez a sok smiley? Elkapott a Yondaime-sensei vírus?!? (Jó, tudom...én mondom... )
Szia Morduk!
Szerk: Yaven 2009-03-18 19:00:22
beküldve: 2009-03-18 18:51:34
(#16532) Hello! Ismét megjöttem!
Gyenge vagy én élőben szoktam Tony Hawk-ozni...
Na, most tehet róla az illető ha csúnyaszó-leírási-fétisben szenved?
Gonosz, gonosz leányzó! Mit ártottam én *hüp-hüp* neked? Kiöntöm szívem bánatát, megosztom legféltettebb titkaimat és ez a hála... *szip-szip*
Na, most tehet róla az illető ha csúnyaszó-leírási-fétisben szenved?
Gonosz, gonosz leányzó! Mit ártottam én *hüp-hüp* neked? Kiöntöm szívem bánatát, megosztom legféltettebb titkaimat és ez a hála... *szip-szip*
Szerk: wakka 2009-03-18 18:46:29
Sziasztok megint!
*ugrál örömében* Yess, nem jön el wakka! Na jó, természetesen ez csak vicc volt.
Amúgy meg egy kis rendességtől nem lesz már mindjárt Teréz anya az emberből. Bár kezdem felfogni, hogy ez egy olyan embernek, aki örömét leli a csúnya szavak leírásában (ld. már vagy 10 h.sz. ) eléggé felfoghatatlan.
Amúgy én megyek szombaton.
ÉS TH AW nagyon jó! Kicsit nehezebb irányítani, mint a régebbi TH játékokat, de legalább valósághűbb.
Mélyen megtisztelő az invitációd, de Yaven örömére sajnos pénteken lépek haza Debrecenbe, mert már így is eltoltam egy héttel a fórumtali miatt...
*ugrál örömében* Yess, nem jön el wakka! Na jó, természetesen ez csak vicc volt.
Amúgy meg egy kis rendességtől nem lesz már mindjárt Teréz anya az emberből. Bár kezdem felfogni, hogy ez egy olyan embernek, aki örömét leli a csúnya szavak leírásában (ld. már vagy 10 h.sz. ) eléggé felfoghatatlan.
ÉS TH AW nagyon jó! Kicsit nehezebb irányítani, mint a régebbi TH játékokat, de legalább valósághűbb.
Nem tartanál velünk?
narutoval és velem
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Sziasztok megint!
Mélyen megtisztelő az invitációd, de Yaven örömére sajnos pénteken lépek haza Debrecenbe, mert már így is eltoltam egy héttel a fórumtali miatt...