Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megnézett az aneszteziológus
tudom, sötét bunkó vagyok, de az mivel foglalkozik?
Ott vár rád a csillogó, fénylő, gyönyörűszép Google.
Zoe:
Hát ő hogyishívják...igen. Műtétem lesz. Az van, hogy egyik nap fájt a fülem és bementünk a fül-orr-gégészetre. Azt mondta a doki, hogy ki kell venni az orrmandulámat.
Életem első műtétje.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-18 16:57:37
Megnézett az aneszteziológus
tudom, sötét bunkó vagyok, de az mivel foglalkozik?
-
"ő is integet"
De ugye nincs azér baj?
Mer egyszer padtársamat -ideiglenest- a szeménél találta az egyik tanár. -bár legalább befogta.
Aizen: örülünk h megmaradsz. Na de ácsiii, álljunk meg. műtét? vhol v vmiről lemaradtam?
De ugye nincs azér baj?
Mer egyszer padtársamat -ideiglenest- a szeménél találta az egyik tanár. -bár legalább befogta.
Aizen: örülünk h megmaradsz. Na de ácsiii, álljunk meg. műtét? vhol v vmiről lemaradtam?
Szerk: Zoé 2009-03-18 16:54:24
]És mi volt, megmaradsz?
Meg (szerencsére).
Megnézett az aneszteziológus. Azt mondta, hogy elaltatnak a műtét közben. 2 óra várakozás után bejutottam.
Laborvizsgálattal kapcsolatban: csak a véremet vették. (Na jó volt még más is, de az kicsit yaoi lenne, fiúk előtt. )
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-18 16:53:00
beküldve: 2009-03-18 16:47:41
(#16494) ma fejbe dobott a fizika előadó krétával mer azt hitte beszélgetek (nála mindent lehet csinálni, csak kussban kell lenni " felőlem akár b@..hatnak is a hátsó sorban, csak csöndben csinálják") én meg majdnem szívrohamot kaptam
*integet Zoenak*
*integet Zoenak*
-
Szerk: ∂z 2009-03-18 16:48:08
beküldve: 2009-03-18 16:44:49
(#16491) beküldve: 2009-03-18 16:40:39
(#16489)
Szerk: Zoé 2009-03-18 16:40:54
beküldve: 2009-03-18 16:37:51
(#16488) hellóóóó fórumlakók!
Yaven de szép hosszút alkottál
Alister agymenését is elolvasom majd, első ránézésre érdekes, másodikra nagyon hosszú
Yaven de szép hosszút alkottál
Alister agymenését is elolvasom majd, első ránézésre érdekes, másodikra nagyon hosszú
-
Oh
Én viszont most megyek Tony Hawk's American Wasteland-ozni! Khirály ez a játék!
Én viszont most megyek Tony Hawk's American Wasteland-ozni! Khirály ez a játék!
Szerk: Zoé 2009-03-18 16:18:17
Jajj, igen....én is itt mutatom a rossz példát, hogy betegesen hosszú hozzászólásokat írok.
Nem lett volna muszáj amúgy ténylegesen tanácsot adni Yachi (?)-nak, csak sajnáltam szegényt, mert itt mindenki levegőnek nézte (én nem voltam akkor fent).
Amúgy a Zoe jó név, ha jössz majd egyszer fórumtalira, nem lesz nehéz megértetni másokkal, hogy ki is vagy.
Yachi....Yanchi =Jancsi Ez tök poén!
Nem lett volna muszáj amúgy ténylegesen tanácsot adni Yachi (?)-nak, csak sajnáltam szegényt, mert itt mindenki levegőnek nézte (én nem voltam akkor fent).
Amúgy a Zoe jó név, ha jössz majd egyszer fórumtalira, nem lesz nehéz megértetni másokkal, hogy ki is vagy.
Yachi....Yanchi =Jancsi Ez tök poén!
Szerk: Yaven 2009-03-18 16:14:46