Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-17 20:35:32
(#16437) Miho: tudom én, de nem vagyok azér olyan kedves kisangyal mindig én se.
Parasikoly: na most senkit nem akarok védni, de olvass kicsit vissza és számold nekem meg h hányan irnak néha egy oldal hsz-hoz annyit h ja. Most azokat mind céltáblának használnád? -ak kezdheted velem.
Parasikoly: na most senkit nem akarok védni, de olvass kicsit vissza és számold nekem meg h hányan irnak néha egy oldal hsz-hoz annyit h ja. Most azokat mind céltáblának használnád? -ak kezdheted velem.
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:37:37
most mér baj az h vki 10 hszéből 1nek van tartalma?
Ezt most komolyan kérdezed? Biztos velem van a baj, de...betornyoz oldalakat majd aláírja, hogy jah, naná, etc...
Ez szerintem agyatlanság, de mint mondtam, biztos velem van a baj.
Zoe; fiatal és nem akar lemaradni valamint asszimilálódni akar? Nincs ezzel baj. Nem érdekel a kora, neme, akármilye, de ha többszöri felhívásra sem képes kicsit összekapnia magát, akkor szvsz senki se csodálkozzon, hogy céltáblává vállik a magamfajta undok, gonosz manóknak akik ilyen fránya puritán módon állnak hozzá a dolgokhoz.
baniaa; mi kezd eldurvulni?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-17 20:33:48
jajj. vhogy nincs kedvem kötekedni, beszólni se tudok, ez igy nem jó. ilyenkor vmi baj van.
Szerintem nem is kell se kötekedni, se beszólni...
beküldve: 2009-03-17 20:31:25
(#16434) noob, n00b – az angol newbie (eredetileg: new boy (újfiú), az angol katonai szlengből) szóból ered, jelentése kezdő. sokan helytelenül használják a "láma" helyett
netszlengben láma
netszlengben láma
ja, kössz.
jajj. vhogy nincs kedvem kötekedni, beszólni se tudok, ez igy nem jó. ilyenkor vmi baj van.
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:29:54
beküldve: 2009-03-17 20:24:13
(#16432) noob, n00b – az angol newbie (eredetileg: new boy (újfiú), az angol katonai szlengből) szóból ered, jelentése kezdő. sokan helytelenül használják a "láma" helyett
netszlengben láma
netszlengben láma
-
Szerk: ∂z 2009-03-17 20:24:43
Nem, a noobság az noobság.
lehet h vennem kéne 1 szótárt, de bővebben?
na jó. az tényleg kicsit idegesitő ha vki egyfolytában csak annyit ir h sziasztok / mi a téma/ hogy vagytok/ stb. de azér kell pár ilyen, különben most kérdem én miről beszélgetnénk/irogatnánk?
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:25:33
baba-XD, mer most ilyen kedvem van, de az ilyen és ehhez hasonló megszólitásokat vhogy nem birom
nem tom mi fura neked benne. fiatalabb és sztem nem szeretne lemaradni v ilyesmi. ha a barátaid között te lennél a legkisebb, nem tom mire törekednél.
nem tom mi fura neked benne. fiatalabb és sztem nem szeretne lemaradni v ilyesmi. ha a barátaid között te lennél a legkisebb, nem tom mire törekednél.
az a noobság v mi sznob akar lenni, mer morduk minden csak nem az.
Mert szerény véleményem szerint messze van a normális magatartástól, viszont annál közelebb a noobsághoz. Én jobban szeretem rácson keresztül nézni a trollokat, semmint kis háziállatkának tartani. De biztos nekem van harmatvirág lelkem.
Gyere, baba, táncikálj.
Gyere, baba, táncikálj.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-17 20:15:06
most mér?
Én is ezt kérdem. Sőőőőt, választ követelünk!
-ki is kérte vmikor h táncoljak az idegein? -
beküldve: 2009-03-17 20:02:57
(#16425) hali mindenkinek
"azért nem úsztam meg a nélkül, hogy a férfi BKV ellenőr azt ne mondta volna: "Köszi puszi" "
szegény
"Építsük fel újra és zárjuk be szépen Mordukot"
most mér?
"azért nem úsztam meg a nélkül, hogy a férfi BKV ellenőr azt ne mondta volna: "Köszi puszi" "
szegény
"Építsük fel újra és zárjuk be szépen Mordukot"
most mér?
-
Szerk: ∂z 2009-03-17 20:11:54
Mért is kéne innen néhányat bezárni? +mi a téma (ezt direkt)
-és az kimaradt h visszajöttem +dobpergés
-és az kimaradt h visszajöttem +dobpergés
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:01:48