Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-17 17:23:06
(#16393)
Szerk: rapider 2009-03-17 17:23:17
Sztem nem ismered, nem vaok magyarországi. Am Múvészeti Liceumba, rajzra, grafika szakra, bár anyum még mindig azt mondja h folytassam a zenét.
Szerk: Zoé 2009-03-17 17:07:31
beküldve: 2009-03-17 17:04:33
(#16391) De jó lesz!
Iskolánk napja alkalmából lesz különböző rendezvények és köztük lesz anime vetítés
Amúgy nem értem a a matek tanárom, azt mondta, hogy lehet javítani matekból aki rosszat írt, de nem mondja meg addig az előző dolgozat jegyeit míg meg nem írtuk a javítót. Akkor most honnan tudjam hogy kéne e írnom javítót vagy sem
Elég logikátlan.
Iskolánk napja alkalmából lesz különböző rendezvények és köztük lesz anime vetítés
Amúgy nem értem a a matek tanárom, azt mondta, hogy lehet javítani matekból aki rosszat írt, de nem mondja meg addig az előző dolgozat jegyeit míg meg nem írtuk a javítót. Akkor most honnan tudjam hogy kéne e írnom javítót vagy sem
Elég logikátlan.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-17 17:04:32
(#16390) Előbb a Spektrumon volt egy remek kis műsor, Világhódító ételek.. és persze, hogy volt benne szó a japán konyháról
Erre gondoltok:[Link]?
Igen, erre
Az a Bukarest-Budapest dolog nekem se tetszik, de viszont abban az adóterhes dologban igaza van
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-03-17 17:03:32
Jó reggelt!
Naruto-kun: Ne bomolj már, ember A pénzszerzésnek vannak sokkal jobb módjai is a számodra...pl. yaoi aktmodell
Naruto-kun: Ne bomolj már, ember A pénzszerzésnek vannak sokkal jobb módjai is a számodra...pl. yaoi aktmodell
Ohaio!!!
Fúúúj máááá!!!Nem hogy a Yaoit de még a melegeket is gyűlölöm!!!wáááááhhh...< br />
Amúgy mizu??
Igen Azzi-sama!Viszek poharat!!
^
I
Gommen!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-17 17:09:17
beküldve: 2009-03-17 16:46:49
(#16386) Hát igen azért jól mondja az aki azt mondja hogy gyalázatos, mondjuk nekem az nem tetszik, amikor azt mondja hogy szinte már örül amikor a külföldiek össze keverik Budapestet Bukaresttel.
Amúgy meg kell hagyni, hogy van amiben igaza van.
Amúgy te melyik rajz suliba jelentkeztél?
Amúgy meg kell hagyni, hogy van amiben igaza van.
Amúgy te melyik rajz suliba jelentkeztél?
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ezt a reklámot már láttam vhol.-lehet h egyesek azt mondják gyalázatos, de szókimondó az biztos, és mókás kicsit
Júúj, ez a reklám nagyon odavág!
"Magyarország! Na én most leiszom magam!"
Egyébként meg szerintem valamilyen szinten igaza is van a csávónak benne...
"Magyarország! Na én most leiszom magam!"
Egyébként meg szerintem valamilyen szinten igaza is van a csávónak benne...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-03-17 16:46:28
beküldve: 2009-03-17 16:38:02
(#16382) Én nem vaok beteg, csak ma iskolátnézni voltam, és elengettek a mai napra. Meg akartam tudni h mi lesz a fölvételi, de esküszöm annak a titkárnőnek olyan gyönyörű dolgokat tudtam volna mondani az agyára... + nem tudtam meg semmit csak h jún 16-án lesz a fölvételi, de h mit kell vinni, mit kell rajzolni stb. az ? -kérdés-
Exiled: gratulálok -jó h nincs lámpalázad.
Exiled: gratulálok -jó h nincs lámpalázad.
Szerk: Zoé 2009-03-17 16:39:12
beküldve: 2009-03-17 16:23:38
(#16381) Sziasztok
Valami járvány van hogy mindenki beteg?
Én is az vagyok sőt még hallucinálok is este korom fekete kígyókat láttam a szobába
Aztán belázasodtam, és még a csontom is fáj
Dragda:Jobbulást kívánok és sok sikert a ZH-hoz
És nem tudom, hogy láttátok e már a kiparodizált Soproni reklámot (amúgy ez várható volt hogy előbb utóbb ezt is kifigurázzák ) de ha esteleg valaki nem látta:[Link]
Nézzétek meg
Valami járvány van hogy mindenki beteg?
Én is az vagyok sőt még hallucinálok is este korom fekete kígyókat láttam a szobába
Aztán belázasodtam, és még a csontom is fáj
Dragda:Jobbulást kívánok és sok sikert a ZH-hoz
És nem tudom, hogy láttátok e már a kiparodizált Soproni reklámot (amúgy ez várható volt hogy előbb utóbb ezt is kifigurázzák ) de ha esteleg valaki nem látta:[Link]
Nézzétek meg
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-17 16:34:36
Hello
akko már én is beszállok *most ért haza , mer hát nem mindenki olyan szerencsés , hogy csak úgy megengedhet magának 1 szabi napot * :
HALLIHÓ
Gratula Exiled, ez zatán az eredmény
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-17 16:17:44
beküldve: 2009-03-17 16:15:16
(#16379)