Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-17 21:03:38
(#16453) Tekken...mmm a régi szép idők...azt is szanaszét jáccottam 1-5 ig az összes szart!!!!Az is pont ugyanien idegesítő volt mint most a Naruto accel 2 hogy nem tudtam kinyírni az utsó embert!!!!!Két órám ment el ráááá!!!
beküldve: 2009-03-17 21:03:29
(#16452) Fuuu ....egyre idegesebb vagyoooookkkkk!!!!Kurv@ élet....büdös játék leültem jáccani aztán az utsó tagnál kikaptam....2 órát jáccottam.....áááhhhhhhhhhhh hh...verem ezt a szar billenytűzetetttttt már írni sem tok de nem baj
gbawefgeaskéufho
gbawefgeaskéufho
Szegény Naruto eléggé megterhelő lehet. Én is éreztem már így a tekkenél.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-17 20:52:38
(#16450) Fuuu ....egyre idegesebb vagyoooookkkkk!!!!Kurv@ élet....büdös játék leültem jáccani aztán az utsó tagnál kikaptam....2 órát jáccottam.....áááhhhhhhhhhhh hh...verem ezt a szar billenytűzetetttttt már írni sem tok de nem baj
gbawefgeaskéufho
gbawefgeaskéufho
Jólvan. Le van zárva -
Téged se 1könnyű fölhúzni v legalább kizökkenteni kicsit ahogy észrevettem. -ez nem is baj, sőt.
Próbálkozás: soha semmiben nem értelmetlen, főleg ha el akarunk érni vmit.
fölfüggeszte*
Téged se 1könnyű fölhúzni v legalább kizökkenteni kicsit ahogy észrevettem. -ez nem is baj, sőt.
Próbálkozás: soha semmiben nem értelmetlen, főleg ha el akarunk érni vmit.
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:53:02
most mér baj az h vki 10 hszéből 1nek van tartalma?
Ezt most komolyan kérdezed? Biztos velem van a baj, de...betornyoz oldalakat majd aláírja, hogy jah, naná, etc...
Ez szerintem agyatlanság, de mint mondtam, biztos velem van a baj.
Zoe; fiatal és nem akar lemaradni valamint asszimilálódni akar? Nincs ezzel baj. Nem érdekel a kora, neme, akármilye, de ha többszöri felhívásra sem képes kicsit összekapnia magát, akkor szvsz senki se csodálkozzon, hogy céltáblává vállik a magamfajta undok, gonosz manóknak akik ilyen fránya puritán módon állnak hozzá a dolgokhoz.
baniaa; mi kezd eldurvulni?
ne szivózz !!mindenkinek meg van a n00b korszaka, és tudod milyen rossz amikor n00b vagy a profik között, ?*abszolút n00bság megtestesítője szólt*
már megint 5-en hsztek mire megírtam az enyémet
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-17 20:56:34
Látom, nem érted az egésznek a lényegét, hagyjuk is az egészet. Ez így elég meddő dolog.
És nem, nem táncol. Ha akarod, csak nyugodtan próbálkozz, de ezt is elég értelmetlennek tartom. S:
Részemről lezárva.
És nem, nem táncol. Ha akarod, csak nyugodtan próbálkozz, de ezt is elég értelmetlennek tartom. S:
Részemről lezárva.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-17 20:49:37
elsőre úgy olvastam, hogy megkövezel aztán kicsit meglepődtem
Én is úgy olvastam...
No de sebaj...
megkövetlek
elsőre úgy olvastam, hogy megkövezel aztán kicsit meglepődtem
Haha *fejét fogja a röhögéstől* hát akkor ebből kőbézbólozni fogtok?
beküldve: 2009-03-17 20:42:01
(#16444) Egész szép témát találtunk az szent, csak még áran kellenének ide.
Na mondom/irom h kezdhetitek velem. én is szoktam néha 1 hsz-hoz annyit irni h biztos úgy van, most én leszek a céltábla? -bár felőlem- és általában mindenkinek külön köszönök is + folytassam?
Parasikoly: a" baba" táncol már?
Na mondom/irom h kezdhetitek velem. én is szoktam néha 1 hsz-hoz annyit irni h biztos úgy van, most én leszek a céltábla? -bár felőlem- és általában mindenkinek külön köszönök is + folytassam?
Parasikoly: a" baba" táncol már?
-azt ne mond h még nem-
Szerk: Zoé 2009-03-17 20:48:40
beküldve: 2009-03-17 20:41:20
(#16442) Áhh. Mit ne mondjak.. Etttől a TM-től egy időutan görcsberándul az agyam...
bocsi, elég nehéz írásban ironikusan hangsúlyozni
Jogos, ezt benéztem, megkövetlek. XD
Akasztják a hóhért...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én se... Mégis tudom mikor kell annak lenni.
A Kapitánynak teljesen igaza van. Annyiszor el lett mondva, szájbarágósan, és így sem volt képes felfogni, hogy mit hogy kellene csinálni.
Igenis tessék megtanulni szépen fórumozni - pont úgy, mint annak idején szépírni az elemiben. Nekem is voltak gondjaim az elején, mégis sikerült túllépnem ezeken...
A Kapitánynak teljesen igaza van. Annyiszor el lett mondva, szájbarágósan, és így sem volt képes felfogni, hogy mit hogy kellene csinálni.
Igenis tessék megtanulni szépen fórumozni - pont úgy, mint annak idején szépírni az elemiben. Nekem is voltak gondjaim az elején, mégis sikerült túllépnem ezeken...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-17 20:41:51
beküldve: 2009-03-17 20:37:07
(#16439) Megjöttem! Ismét... Egy nagyot TM-eztem, és már elegem van mára a kocsis játékokból....