Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kiváncsi lettem volna az arcodra, mikor bemész, ott ülsz és kijössz. -az már nem volt, mókás mi? legalábbis nem annyira mint nekem ahogy elképzelem.
*vitt volna fényképezőt *
Csak megnézték a szívdobogásomat. Mivel, hogy még csak aneszteziológushoz mentem... Egyébként el se fogod képzelni, hogy most mit mondok: irtó jó volt...bemenni. 2 óra hossza után már nem fog csodálkozni senki.
wakka:
Ez az emberiség...bele kell törődnünk. Ilyenek vagyunk, mi emberek, de nem saját hibánkból, hanem mindenki hibájából.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-18 17:34:46
Kiváncsi lettem volna az arcodra, mikor bemész, ott ülsz és kijössz. -az már nem volt, mókás mi? legalábbis nem annyira mint nekem ahogy elképzelem.
*vitt volna fényképezőt *
Nem csodálkozom, hogy a népesség fele inkább megdöglik otthoni magányában, mintsem hogy elmenhójen egy kórházba szenvedni... és ez rohadtúl szomorú!
Aizen: na ez szép.
Hát ja. Mikor bementem annyira örültem, hogy mondom, "Bazz! Hát behívtak az idén! Milyen cool már!".
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-18 17:24:56
(#16508) Amúgy mi a téma?
Nem tudom. Kívánságműsor. ----> Kinek mi.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-18 17:23:24
(#16506) Hello mindenki!Megjöttem...hála az égnek frissen és üdén...bár ha belegondolok a tegnapi napomba...na de ki nem sz@rja le.. Amúgy mi a téma?
Aizen: basszus, jól meg szívtad azzal a két órával, a helyedben kértem volna, hogy arra az időre is bekómátathatnának ne kelljen már a körülötted haldoklók halálhörgésének melódiájában gyönyörködnöd....
Az utolsó fél órában majd meg hülyültem. Pont mellettünk voltak a cukorbetegek. Akkor ott olyan nagy zaj van, hogy jaj, a süketeknek is fájt volna és ez még mindig semmi. Oda jön egy olyan 48-49 éves nő, beadja a papírját, azt mi ott szenvedünk 1 és fél órát, ő meg odajön és 2 percet se kellett várnia. Körülöttem idősek vannak. A mentősök behoztak egy olyan 63 éves öregasszonyt. Komolyabb baja nincs, csak nehezen jár. Akkor ott vár egy jó 45 percet már mindenki majd meg örül, de még akkor is csak azokat hívják akik újonnan érkeznek. Hát basszus, tanyán lakok, nehezen jutok be a városba. Akkor inkább bemegyek 11:00-kor azt én leszek az első azt szvsz, le vagy kakilva, mert már 9:00-kor itt voltál.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-18 17:25:21
Ja, mi lehet az?Talán...: Azt a leborult szivarvégit, add vissza a kájtyámat, különben eltépem a tijedet, BAZMEEEEG!!!!!!
Aizen: basszus, jól meg szívtad azzal a két órával, a helyedben kértem volna, hogy arra az időre is bekómátathatnának ne kelljen már a körülötted haldoklók halálhörgésének melódiájában gyönyörködnöd....
Szerk: wakka 2009-03-18 17:16:53
Még nem a sulim. -de az lesz ha belepusztulok, bár ak már nem lesz rá szükségem.
Zongora és hegedű: szép vállalkozás és vedd mellé az elméletet, mer annélkül nehéz. Hajrá!
Na kaptam egy forditóprogramot. elég fura
Dzirun: ha ez vigasztal ma mi teljes csöndben voltunk, mégis fele osztályt kidobta a töri,h mér? úgy volt kedve. de még azér visszakapja -bár én nem voltam benne a kidobottak bandájában. de úgyis, csak úgy.-visszakapja
Zongora és hegedű: szép vállalkozás és vedd mellé az elméletet, mer annélkül nehéz. Hajrá!
Na kaptam egy forditóprogramot. elég fura
Dzirun: ha ez vigasztal ma mi teljes csöndben voltunk, mégis fele osztályt kidobta a töri,h mér? úgy volt kedve. de még azér visszakapja -bár én nem voltam benne a kidobottak bandájában. de úgyis, csak úgy.-visszakapja
Szerk: Zoé 2009-03-18 17:11:17
beküldve: 2009-03-18 17:08:36
(#16502)
Szerk: baniaa3 2009-03-18 17:23:57
Sztem nem ismered, nem vaok magyarországi. Am Múvészeti Liceumba, rajzra, grafika szakra, bár anyum még mindig azt mondja h folytassam a zenét.
De jó neked! Amúgy hol laksz, ha még nem is vagy magyarországi?
Majd én is megszeretnék tanulni zongorázni,meg hegedülni. Aztán terveztem, hogy értségi után leteszem a grafikusi szakot, meg még van pár tervem....
Megnéztem a sulidat és én is szívesen járnék oda, jó lehet.
Na de én most elköszönök mindenkitől, sajnos csak pár percre tudtam felnézni ide, de mindenkinek kívánok további szép napot
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-18 17:07:08
beküldve: 2009-03-18 17:02:21
(#16500) Aizen: nekem is kivették de már nem nagyon emléxem volt, régen volt. nem a legkellemesebb dolog
Zoe: nem úsztam meg a headshottal, utána még jól le is ordította a fejem h hogy lehetek ennyire retard, hogy egy szabályt nem tudok megjegyezni
Zoe: nem úsztam meg a headshottal, utána még jól le is ordította a fejem h hogy lehetek ennyire retard, hogy egy szabályt nem tudok megjegyezni
-
beküldve: 2009-03-18 16:56:39
(#16499) Fene ezt a házit!
Vki nem tud egy olyan szótárt, ami lefordit nekem egy begépelt szöveget? Levelet kell irni, csak nem tom leforditani, esetleg magyarul ha megirom. -de ak ki leszek dobva...
Vki nem tud egy olyan szótárt, ami lefordit nekem egy begépelt szöveget? Levelet kell irni, csak nem tom leforditani, esetleg magyarul ha megirom. -de ak ki leszek dobva...