Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Morduk, mikor belemész a válaszba, mindent kitörülsz amit ott látsz. Kijelölöd és megnyomod a törlést v deletet.
Yaven: sztem wakka elhanyagoltnak érzi magát.
Ne játsz az életeddel, ha kedves számodra...
Nem tudom, de szerintem te se csíped ha nem válaszolnak a kérdésedre...
Zabpejhet... megenni... L.O.L.
Szerk: wakka 2009-03-18 19:44:53
Nyugi van Zabpehely nem eszünk meg Mindíg olyan érzésem van mintha kisebbségi komplexusod lenne
Na akkor ki jön hétvégén japán napokra??? Überkirályság lesz!
Tényleg Zabpehely te itt laksz pesten?Mert akkor te is eljöhetsz művelődni...nyilván!
Tényleg Zabpehely te itt laksz pesten?Mert akkor te is eljöhetsz művelődni...nyilván!
Jaja zabpehely nagyon jó lesz főlleg ha megint összeszedjük azt az über fasza bandát.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Morduk, mikor belemész a válaszba, mindent kitörülsz amit ott látsz. Kijelölöd és megnyomod a törlést v deletet.
beküldve: 2009-03-18 19:40:25
(#16570) Nyugi van Zabpehely nem eszünk meg Mindíg olyan érzésem van mintha kisebbségi komplexusod lenne
Ja igen!Morduk Nyilván... Ki más?
Na lényeg:Nem az amlényeg hogy fuu most írok ötven millió h szt és akkor én vagyok a true kocka fan hanem hogymien tartalmas az irományod
Ja igen!Morduk Nyilván... Ki más?
Na lényeg:Nem az amlényeg hogy fuu most írok ötven millió h szt és akkor én vagyok a true kocka fan hanem hogymien tartalmas az irományod
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-18 19:43:05
Mire nem válaszoltam? Valóban ilyen gonosz lennék? Nyugodtan elsírhatod nekem
Különben meg nemtom mi a rosszabb: jónak lenni számítógépes deszkázásban, vagy bénának az igaziban?
Én azt mondom: írjunk ki most azonnal szavazást rá!
Különben meg nemtom mi a rosszabb: jónak lenni számítógépes deszkázásban, vagy bénának az igaziban?
Ha nem csak a monitor előtt... hogy is mondjaaa..m... -kikapcsolódsz-, akkor mozognál is valamit. Ami jó dolog. Igen.
A Hüvelyk Matyi kocsmában (Momotaro) kérdeztem aranyosan, tehén látóidegekkel, hogy mi szépet kaptál, de te csak...
Ez szívderítő beszéd wakka pont mint melyik út vezet budára!
Morduk! Mintha arról lett volna szó, hogy ne idézz mindent!! Mostantól elég lesz, ha csak látszik, hogy kinek válaszolsz, de nem idézel, ok?
Hát én nem is idéznék. Ha tudnám hogy hogy érted.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mire nem válaszoltam? Valóban ilyen gonosz lennék? Nyugodtan elsírhatod nekem
Ha nem csak a monitor előtt... hogy is mondjaaa..m... -kikapcsolódsz-, akkor mozognál is valamit. Ami jó dolog. Igen.
A Hüvelyk Matyi kocsmában (Momotaro) kérdeztem aranyosan, tehén látóidegekkel, hogy mi szépet kaptál, de te csak...
beküldve: 2009-03-18 19:38:25
(#16566) Am lehet h nem röhögjük agyon magunkat, de azér elég jó hangulat van. nem? legalábbis a mostani napokhoz képest.
Zoe: akkor eléggé érdekes lesz az a fordítás...
Az 100. De mielőtt a tanár megnézné, megnézetem a drága osztályelsőnkkel. Majd kijavitja.
Hééééé. H h Morduk ilyen gyorsan Megszállott lett??? Nekem olyan sokáig tartott. Ezt nem értem.
látod... Én asszem egy vagy két hónapja regiztem.
mondom h asszem
és hát igen. harmadik nap már gyalognál tartottam... Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-18 19:37:59
(#16564) Morduk! Mintha arról lett volna szó, hogy ne idézz mindent!! Mostantól elég lesz, ha csak látszik, hogy kinek válaszolsz, de nem idézel, ok?
mad_chan: jaj, én is a másikat viseltem el jobban. (Asszem abból 4-est kaptam. )
mad_chan: jaj, én is a másikat viseltem el jobban. (Asszem abból 4-est kaptam. )
az ollózás nem a lehezebb... Nah én 85 centit ugrottam negyedikes létemre. Eggyik osztálytársam túl volt a 115 cm-nél.
ügyi vagy de nekem nehéz, nem tom mért de nekem a másik egyszerűbb
bár "rendes" volt tőle amikor azt mondta,hogy "ugyan már menni fog,de ha nem akkor hívom a mentőket" na akkor voltam kész, azt képzeltem,hogy ha sikerül a fejére ugrok és sikerült
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Légyszi Zabpehely és Morduk ne idézzetek mindent! Második figyelmeztetés, utána cyber-harapok.
abba hagyom ! meg ne harapj!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Zoe: akkor eléggé érdekes lesz az a fordítás...
Az 100. De mielőtt a tanár megnézné, megnézetem a drága osztályelsőnkkel. Majd kijavitja.
Hééééé. H h Morduk ilyen gyorsan Megszállott lett??? Nekem olyan sokáig tartott. Ezt nem értem.
És neked mikor lenne jó yaven?
Szerk: rapider 2009-03-18 19:35:31
12 évesen meg tudom érteni...
ezt most nekem nekem írtad ? (vagy totál égetem magam ?)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"