Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-16 22:18:34
(#16348)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-16 22:14:58
beküldve: 2009-03-16 22:09:59
(#16346) Nyugi Miho ma én is hájperaktív vagyok...bár kevésbé pervi!
Rájöttem hogy Kage Bunshin és Sexy no jutsuval olcsóbb a munka...meg hát csak táncolni kell...majd a klónok ...én nem Az fix!!!
Rájöttem hogy Kage Bunshin és Sexy no jutsuval olcsóbb a munka...meg hát csak táncolni kell...majd a klónok ...én nem Az fix!!!
Ja ez jó megoldás
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Nyugi Miho ma én is hájperaktív vagyok...bár kevésbé pervi!
beküldve: 2009-03-16 22:03:45
(#16342) No de kérem... Egyedül pörögjek? Pangnak a Hölgyek, Urak... Hol a sok hsz?
beküldve: 2009-03-16 21:53:00
(#16341) Ja és eggyetértek azzal hogy a pestieknek mindig eggyütt kéne lenniük sakuraconon
Mert azzal csak erősebek leszünk
Mert azzal csak erősebek leszünk
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-16 21:58:52
No csak vigyázz a kis szádra, mert lesz megint "Baka Naruto!!! + Sakura-féle ütleg" ha nem viselkedsz...
...
Vagy elfenekelnek a leányzók!
...
Vagy elfenekelnek a leányzók!
Azt hiszem be kéne vennem valami nyugtatót, mert nagyon pörgök, és még perverz is vagyok.. No mindegy, hagyjuk... Miho elbújik valahova. Vagy inkább elsüllyed az asztal alá.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-16 21:59:16
Én az elsőre szavazok...most minek annyi adomány elég a testi adomány is ne Rapider?
Jóéjt Zabpehely!
Jóéjt Zabpehely!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-16 21:49:04
beküldve: 2009-03-16 21:47:46
(#16338) Na jó éjt emberek *elküldték aludni *!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
ÁÁ, dehogyis, akkor már csak wakka kéne és egyben lenne a fórumtalis number 1 asztal
Jajj ne, pedig már majdnem kanyarintottam valami frappánsat a békás felszólalásodra, de elvarázsol figyelmességed...
Jah ezennel bejelentem Rapiderrel egy új közösségünk nevét!
KSE=Konohai Segédmunkások Egyesülete!
Jelentkezni lehet!Itt vagy ott...
Mivel jár, ha valaki belép?
a.: Ha lány vetkőznie kell az alapítóatyák előtt?
b.: Ha fiú ki kell szolgálnia az alapítóatyákat minden földi jóval?
szerk.: Üdv itt is Kapitány! *tiszteleg*
Májusban nem hagyjuk, hogy elsodorjon a barbár horda; inkább összeolvadunk, és nagy tarka hordát alkotunk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-16 21:48:31
beküldve: 2009-03-16 21:43:47
(#16335) Forumtali; kedves pestiek! ugye számítotok arra, hogy bármennyire is öszse picsi-pacsoztok, májusban egy más településekről érkező barbár horda elsodor titeket?
Nyelvtörő; moszkvics szluskulcs-ot tízszer elmondai, vagy a hendikeppes megoldás; cukros csirke comcsont. Fekete országot...versben a fekete szót számokra, illetve hónapokra cserélni egy levegővel. Beszédgyakorlat metál! XD
u.i.: amazon.com-os rendelésre partnert keresek nagyon!!!
Nyelvtörő; moszkvics szluskulcs-ot tízszer elmondai, vagy a hendikeppes megoldás; cukros csirke comcsont. Fekete országot...versben a fekete szót számokra, illetve hónapokra cserélni egy levegővel. Beszédgyakorlat metál! XD
u.i.: amazon.com-os rendelésre partnert keresek nagyon!!!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-16 21:47:58
Miho-chan hogy mondhatsz iet!Elviszünk Rapiderrel egy f@sza helyre felöltöztetünk azt hajrá!!!!
Najó abbahagyom!
Amúgy mmmm....mondjuon már valaki egy esti témát komolyan mingyá bealszok!
Najó abbahagyom!
Amúgy mmmm....mondjuon már valaki egy esti témát komolyan mingyá bealszok!