Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-17 09:18:52
(#16363) Na jó, ma inkább nem mentem be suliba
Yaven, Narutot én futtatom, úgyhogy bármilyen yaoi vagy akt vagy egyéb szolgáltatást rajtam keresztül lehet megrendelni

Yaven, Narutot én futtatom, úgyhogy bármilyen yaoi vagy akt vagy egyéb szolgáltatást rajtam keresztül lehet megrendelni

Amúgy legjobb:
Fórumtali vége felé állok kocsmában pultnál, Rapider meg Naruto jönnek elköszönni. Naruto mondja:
-Majd Sakuraconra akkor viszek házit.
Erre én:
- Jobb is, mert még bennem marad a harag :)
-Micsoda? Nem adsz poharat? Hát viszek én műanyagpoharat!
Fórumtali vége felé állok kocsmában pultnál, Rapider meg Naruto jönnek elköszönni. Naruto mondja:
-Majd Sakuraconra akkor viszek házit.
Erre én:
- Jobb is, mert még bennem marad a harag :)
-Micsoda? Nem adsz poharat? Hát viszek én műanyagpoharat!

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-17 09:19:01
beküldve: 2009-03-17 09:12:57
(#16362) Jó reggelt!
Naruto-kun: Ne bomolj már, ember
A pénzszerzésnek vannak sokkal jobb módjai is a számodra...pl. yaoi aktmodell
wakka: jaj, te szegény, most a figyelmességem miatt nem tudtál egyszer leoltani.
Aizen: azt ugye vágod, hogy a hosszú Linux-izés postodból semmi információ nem derült ki, csak az, hogy nem tudod elmagyarázni...
Exiled: Sok sikert a versenyhez! Az erő legyen Veled!

Naruto-kun: Ne bomolj már, ember

wakka: jaj, te szegény, most a figyelmességem miatt nem tudtál egyszer leoltani.

Aizen: azt ugye vágod, hogy a hosszú Linux-izés postodból semmi információ nem derült ki, csak az, hogy nem tudod elmagyarázni...

Exiled: Sok sikert a versenyhez! Az erő legyen Veled!

Szerk: Yaven 2009-03-17 09:13:41
beküldve: 2009-03-17 07:57:01
(#16361) Szziiiiiiiasztok^^ Most nem fogok 20-on akárhány oldalt visszaolvasni,szal megint le leszek maradva,de nem érdekel. a lényeg az,hogy szorítsatok, 1 óra mulva mék gitárversenyre( egész napos kikérőt kaptam suliból,szal végre pihenhetek
)

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-17 07:57:16
ubuntuuu
? az mi? kifejtenéd

Tudod mi az a Windows? (Remélem tudod, de szerintem igen, mert a Windows-t rakják be a gépbe elsőnek.) Na az UHU-Linux hasonlít a Windows-ra--->csak egy nagyon kicsit. Az Ubuntu, pedig hasonlít az UHU-Linux-ra. Ez igazából nem egy lánc, mert a Windows nagyon sokban különbözik az UHU-Linux-tól. Ezért max csak egy olyan lánc lehet, amiben két láncszem van. Elméletileg az Ubuntu rokona a UHU-Linux, még sincs (szerintem) hasonlósága. Na jó, talán egy pár dolog. Gyakorlatilag az Ubuntu nem rokona a UHU-Linux-nak. Ezt most évekig magyarázhatnám, hogy mi az az Ubuntu, de nem tudom elmondani, mivel elsőnek ismerni kell a Windows-t és az UHU-Linux-ot. Ha ezt a kettőt nem ismered (rendesen) akkor csak belegabajintalak és akkor a végén mikor megkérdezem, hogy mond el mi az Ubuntu, akkor valószínűleg ez lesz a válaszod: Az Ubuntu a UHU-Linux testvére, mert ott van a Windows, meg "mittudoménmi". ---> Ez csak egy feltételezés volt, ez valóban nem igaz. Másrészt az Ubuntu-t nagyon nehéz szóról-szóra, mindenről-mindenre, mindent tökéletesen elmondani az Ubuntu-ról. Ez ugyanígy igaz a UHU-Linux-ra is, a Windows-t meg szerintem mindenki kitapasztalta.
tudom mi az a Windows

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-17 07:24:00
ubuntuuu
? az mi? kifejtenéd

Tudod mi az a Windows? (Remélem tudod, de szerintem igen, mert a Windows-t rakják be a gépbe elsőnek.) Na az UHU-Linux hasonlít a Windows-ra--->csak egy nagyon kicsit. Az Ubuntu, pedig hasonlít az UHU-Linux-ra. Ez igazából nem egy lánc, mert a Windows nagyon sokban különbözik az UHU-Linux-tól. Ezért max csak egy olyan lánc lehet, amiben két láncszem van. Elméletileg az Ubuntu rokona a UHU-Linux, még sincs (szerintem) hasonlósága. Na jó, talán egy pár dolog. Gyakorlatilag az Ubuntu nem rokona a UHU-Linux-nak. Ezt most évekig magyarázhatnám, hogy mi az az Ubuntu, de nem tudom elmondani, mivel elsőnek ismerni kell a Windows-t és az UHU-Linux-ot. Ha ezt a kettőt nem ismered (rendesen) akkor csak belegabajintalak és akkor a végén mikor megkérdezem, hogy mond el mi az Ubuntu, akkor valószínűleg ez lesz a válaszod: Az Ubuntu a UHU-Linux testvére, mert ott van a Windows, meg "mittudoménmi". ---> Ez csak egy feltételezés volt, ez valóban nem igaz. Másrészt az Ubuntu-t nagyon nehéz szóról-szóra, mindenről-mindenre, mindent tökéletesen elmondani az Ubuntu-ról. Ez ugyanígy igaz a UHU-Linux-ra is, a Windows-t meg szerintem mindenki kitapasztalta.
,,Hitler fején ugrálok!"
Jó reggelt!
Most nem UHU-Linux alatt meg Windows alatt jelentkezem, hanem... Ubuntu-n! Irtó klassz! A betűk másak, a videót úgy húzogathatod ahogy szeretnéd és egy letöltést ráncigálhatsz akár a asztalokon, vagy asztalokon keresztül! Keressetek Youtube-n videókat az Ubuntu-ról! Nagyon jó!

Most nem UHU-Linux alatt meg Windows alatt jelentkezem, hanem... Ubuntu-n! Irtó klassz! A betűk másak, a videót úgy húzogathatod ahogy szeretnéd és egy letöltést ráncigálhatsz akár a asztalokon, vagy asztalokon keresztül! Keressetek Youtube-n videókat az Ubuntu-ról! Nagyon jó!

ubuntuuu

lécci gyorsan ,mert iskolába is menni kell!

Hahó itt vagy?
Szerk: Zabpehely 2009-03-17 07:06:17
beküldve: 2009-03-17 06:54:13
(#16357) Jó reggelt!

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-17 06:38:59
(#16356) jó reggelt emberek ! Hasatokra süt a nap!
hunga, hunkage , makage ....Mijön még
hunga, hunkage , makage ....Mijön még

Nem azt mondtam hogy Makogni kell...

Ez ugyan olyan mint a dzsónin meg a csunin
de megyek aludni mert kifogytam a chakrából
Jó éjt mindenkinek

Á fonetikus!!!

Na mek aludni!Sziasztok!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-16 22:28:56
Nem azt mondtam hogy Makogni kell...

Ez ugyan olyan mint a dzsónin meg a csunin
de megyek aludni mert kifogytam a chakrából
Jó éjt mindenkinek

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-16 22:25:56
beküldve: 2009-03-16 22:21:10
(#16351) Jó éjszakát Dzirun!
Naruto-kun:*még mindig röhög*
Bene-kun:*elolvassa a hsz-t*
Kész vagyoook!
*KO*

Naruto-kun:*még mindig röhög*
Bene-kun:*elolvassa a hsz-t*
Kész vagyoook!

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-16 22:23:01
szijjasztok, mentem hajcsikálni