Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-16 21:30:06
(#16333) Minden kedves távozónak jó éjszakát és szép álmokat!
Naruto-kun: Ehh... Hogy is mondjam... Sok ökörségben benne vagyok - lásd Fórumtali - no de azért ezt (talán) mégsem vállalnám. Már a munkás részét... Amúgy se lennék azt hiszem kelendő.
Mondjuk adakozni még mindig lehet...*gondolkozik*... De nekem is kell a pénz az esetleges After Partyra...
Naruto-kun: Ehh... Hogy is mondjam... Sok ökörségben benne vagyok - lásd Fórumtali - no de azért ezt (talán) mégsem vállalnám. Már a munkás részét... Amúgy se lennék azt hiszem kelendő.
Mondjuk adakozni még mindig lehet...*gondolkozik*... De nekem is kell a pénz az esetleges After Partyra...
Munkásra is szügség van!
pultosnak jelentkeznék szívesen
Hát naruto te megéred a pénzed
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Munkásra is szügség van!
pultosnak jelentkeznék szívesen
táncoslánylak kevésbé
-
Szerk: ∂z 2009-03-16 21:29:44
beküldve: 2009-03-16 21:23:42
(#16330) Új felhívás:Aki szeretne segíteni Naruto-kunnak beindítani Rapiderrel egy Sexclubot az adakozzon
Munkásra is szügség van!
Najó nem...csakl hát a Con meg cosplay pénzigényes...én meg szegény Konohai segédmunkás vagyok narancsszínű foszforszkálós ruhában gyűjtöm a szemetet!
Munkásra is szügség van!
Najó nem...csakl hát a Con meg cosplay pénzigényes...én meg szegény Konohai segédmunkás vagyok narancsszínű foszforszkálós ruhában gyűjtöm a szemetet!
beküldve: 2009-03-16 21:12:45
(#16329) én megyek még vár Lucifer jellemzése
további jó fórumozást
további jó fórumozást
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-16 21:11:39
(#16328) beküldve: 2009-03-16 21:11:05
(#16327) Vissza tértem a halál uszodájából ! ha a duplapostolás az amikor 1más után kétszer te írsz azé volt mert akkor vettem észre , hogy amíg én írtam már vagy öten hsz.-tek . dejajj...
nincs igazam , mert lehet szerkeszteni bocs de még genin vagyok
nincs igazam , mert lehet szerkeszteni bocs de még genin vagyok
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Aszem neked valamelyik avatarod L volt.
lehet én már nem emlékszem
jó éjt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-16 21:11:17
Biztos nagyon jó lesz!
Én viszont most lelépek olvasni (amiből nagy valószínűség szerint 10 perc múlva már alvás lesz ). Szóval mindenkinek további szép estét!
Én viszont most lelépek olvasni (amiből nagy valószínűség szerint 10 perc múlva már alvás lesz ). Szóval mindenkinek további szép estét!
Hehe...biztos, hogy játékboltban vettétek azt a láncot és nem pedig valahol máshol?...
Amúgy hányan csináljátok? És te ki leszel?
ne buktass le
én L leszek de sajna csak hárman vagyunk ,de így is poénos szerintem
baniaa3:honnan gondoltad?
Szerk: mad_chan 2009-03-16 21:05:40
Hehe...biztos, hogy játékboltban vettétek azt a láncot és nem pedig valahol máshol?...
Van egy érzésem h. Mad-chan L lesz.
death note-os paródiát szeretnénk csinálni és már vettünk bilincset, és megcsináltuk így rendesen 2 m-es hozzá a lánc, nagyon profi lett
, de a játékboltban furán néztek ránk
Szerk: Yaven 2009-03-16 20:54:32
Juj, milyen előadás?
Engem is felkeltett az érdeklődés.
death note-os paródiát szeretnénk csinálni és már vettünk bilincset, és megcsináltuk így rendesen 2 m-es hozzá a lánc, nagyon profi lett
, de a játékboltban furán néztek ránk
rettegjetek
Na az zsír
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!